Skip to content

Momenteel actief

Karel gaat vreemd met sportief teefje
4/5 (8)

Karel gaat vreemd en hij geniet er heel erg veel van. Het is voor hem een bepaalde spanning die zijn saaie leven een heel stuk opwindender maakt. Zijn vrouw weet er niets van. Karel is er namelijk bijzonder goed in om dat soort dingen verborgen te houden. Iedere week als hij gaat sporten, dan gaat hij – zo vertelt hij zijn vrouwtje – ook nog even afkoelen tijdens een wandeling in de bossen, die vlakbij liggen. Maar in feite gaat hij dan met dat mooie blonde sletje uit de sportschool mee naar huis. Haar dienst zit er namelijk precies op als hij klaar is met zijn training. Dan gaat hij met haar mee, stapt bij haar thuis onder de douche en kruipt dan met haar onder de dekens.

Het sletje is echt heel erg wild in bed. Ze maakt veel lawaai en kan wel meerdere malen achter elkaar klaarkomen. Karel zijn vrouw heeft er al moeite mee om één orgasme te bereiken. En ze wil alleen maar op haar rug liggen. En dat alleen op Zaterdag. Dan is hoeven ze de volgende dag namelijk niet vroeg op. Karel kan er zijn klok inmiddels op gelijk zetten. Heel erg saai. Hij is dol op zijn vrouw, maar neuken kan dat mens niet. Hij heeft zoveel pogingen ondernomen om haar wat losser te maken, maar op één of andere manier wil ze daar niets van weten. En daarom piest hij buiten de pot. Heeft Karel een bijvrouw. En wat een bijvrouw is het zeg! Als hij bij haar in bed ligt, begint hij eerst aan haar kale kutje te likken. Omdat het blonde teefje zo ontzettend lenig en sportief is, gooit ze haar benen heel erg ver uit elkaar, zodat hij heel goed bij haar gezwollen schaamlippen en keiharde, gevoelige klitje kan komen. Met zijn tong draait hij rondjes om de clitoris heen en met zijn handen speelt hij wat met haar schaamlippen. Hij trekt ze wat van elkaar, laat ze speels tussen zijn vingers doorrollen en bijt er uiteindelijk plagerig in. Dan is het zijn beurt om te genieten. Karel gaat met zijn handen achter zijn hoofd op het bed liggen en kijkt toe hoe de langharige slanke blondine zijn dikke pik in haar mond neemt. Gulzig zuigt ze zijn dikke eikel naar binnen en maakt ze zijn pik met haar speeksel nat. Hij kan haar horen slurpen, terwijl haar mooie jonge hoofd heftig o pen neer beweegt. Haar handen spelen met zowel zijn ballen als haar eigen kutje.

“Deed mijn vrouw dit maar,” denkt Karel zo nu en dan. Maar niet te lang, anders zal hij zich nog gaan bedenken en dat wil hij absoluut niet. Zijn vrouw blokkeert hij uit zijn gedachten. Nu is het genieten van zijn buitenechtelijke relatie. Hoppa, de slet veert overeind en met een soepele beweging gaat ze op haar knieën zitten. Karel komt overeind en grijpt haar smalle, afgetrainde heupen beet en drukt zijn dikke pik diep in de schede van het hard kreunende sletje. Met lange halen paalt hij dat kale poesje. Het is zo’n geil gezicht, hoe zijn lul erin schuift en er nat weer uit komt zetten, terwijl haar schaamlippen meebewegen bij iedere stoot die hij plaats. Dan mag Karel weer op zijn rug gaan liggen en klimt de sportieve teef op zijn schoot. Ze pakt zijn dikke kloppende paal even beet en stuurt hem naar haar kutje. Als hij er precies onder zit, laat ze zich snel zakken en rijdt ze hard op zijn leuter. Op dat moment komt ze niet voor het eerst klaar, dat heeft ze al gedaan toen ze gelikt werd.

Maar dit is wel de eerste keer dat ze erbij zit te gillen van genot. Karel ziet haar op en neer rijden, kijkt naar die mooie volle borsten die op en neer dansen en laat zijn blik zakken om dat sappige poesje over zijn lul te zien glijden. Dan kan hij het ook niet meer inhouden. Hij laat het blonde sletje van zijn pik glijden en drukt zijn lul in haar hand. Ze rukt hem stevig af, tot hij zijn zaad over haar geile tieten spuit. “Oh, wat lekker. Mijn vrouw zou mijn ogen uitkrabben als ze hier achter zou komen,” hijgt hij nadat hij haar onder heeft gespoten. “Van mij zal ze niets te horen krijgen,” zegt het sportieve sletje zacht. Dan trekt Karel zijn kleren weer aan en ziet hij dat zijn mobieltje uit zijn zak is gevallen. Op de grond. En blijkbaar heeft hij op die manier iemand gebeld. Hij pakt de telefoon op en ziet het nummer. Zijn adem stokt. Het is het nummer van zijn vrouw, die hij aan de andere kant kan horen snikken….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top