Skip to content

Momenteel actief

Gepijpt door de beste vriend van mijn broer
4.07/5 (30)

Mijn broer heeft een heel erg goede vriend, die iedere dag haast bij ons thuis langskomt. Ik vind het een heel erg knappe jongen en hij is bijzonder lekker. Ik vind zijn lichaam heel mooi en droom haast iedere nacht van hem. En vorige week ben ik dan ook eindelijk een keer op hem afgestapt toen hij bij ons thuis was en mijn broer even naar het toilet ging, om hem te vragen of hij ook op jongens viel. Het klinkt heel makkelijk, maar dat koste mij de nodige moeite, kan ik je verzekeren. In ieder geval heb ik het gedaan en hij keek mij aan alsof ik een hele rare vraag stelde. Ik was bang dat hij mij uit zou lachen, maar in plaats daarvan gaf hij mij zijn adres en vroeg hij mij daar die avond langs te komen. Hij zij dat hij alleen thuis was en dat hij mij graag zou willen zien.

Bij alleen de gedachte werd mijn lul al hard en ik kon niet wachten tot het dan uiteindelijk avond werd. Ik zou om 20.00 uur bij hem zijn en stond een kwartier lang naast zijn huis te wachten tot het de tijd was waarop we hadden afgesproken. Ik belde aan en hij deed open. Ik dacht dat hij mijn hand zou schudden toen hij de zijne uit begon te steken, maar hij liet mijn hand links liggen en ging direct naar mijn broek! Hij trok mij aan mijn riem naar binnen, die hij meteen ook los aan het maken was. Het ging allemaal wel heel erg snel, maar het was voor mij al heel snel duidelijk dat hij mij ook wel erg leuk vond.

Ik voelde hoe hij mijn lul uit mijn broek haalde en zag dat hij al zijn kleren daarna uittrok en voor mij uit naar de woonkamer liep. Daar had hij allemaal kaarsjes branden en de gordijnen waren dicht. Hij zette een muziekje aan, maar daar luisterde ik niet echt naar, ik vond wat hij deed veel belangrijker. Hij liet mij op de bank zitten en hij kroop naast mij, dook in mijn schoot en begon mijn lul naar binnen te werken. Mijn eikel tikte al heel snel tegen zijn huig aan en ik voelde hoe hij hard aan mijn lul zoog, met mijn ballen speelde en dat heel intens deed. Ik zag dat hij zichzelf aan het aftrekken was en dat wilde ik wel graag voor hem doen, maar ik kon er niet bij komen. Ik keek dus maar toe hoe zijn knappe hoofd in mijn schoot lag en zijn rode lippen mijn lul aan het pijpen waren. Ik speelde wat met zijn haren en aaide over zijn rug. Hij kreunde zacht en verhoogde het tempo, terwijl zijn tong bij iedere keer dat hij omhoog kwam, rondjes om mijn pisgaatje draaide. Ik hield het niet meer, wat was dit lekker! Ik was wel vaker afgetrokken, maar nog nooit afgezogen en wenste dat ik hem eerder had gevraagd, dan had ik hier al veel vaker van kunnen genieten.

Ik zag zijn wangen en hoe hij ze hol aan het zuigen was. Zijn mond maakte smakkende geluiden en ineens kwam ik klaar. Het ging super snel en ik spoot zijn hele mond vol. Ik zag hoe hij alles probeerde door te slikken, maar het was zo veel dat hij wat uit zijn mondhoeken liet lopen, wat een heel erg opwindend gezicht was. Kort daarna kwam hij overeind en zag ik mijn kans schoon. Ik greep zijn leuter beet en trok die eikel bloot en rukte tot het sperma over mijn handen en op mijn lijf terecht kwam. Hij zat te trillen van genot en toen hij op adem was gekomen, keek hij mij ondeugend aan. ‘Ja, ik val op jongens,’ zei hij, waarna we allebei hard moesten lachen. Sindsdien zijn we samen, hoewel mijn broer er nog niets vanaf weet. Dat willen we voorlopig zo houden, hij is namelijk niet zo van de mannenliefde, maar zijn maatje des te meer, zo heb ik nu al een paar keer ondervonden!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top