Skip to content

Momenteel actief

Linda
4.83/5 (6)

Hoi allemaal ik ben Linda en ben nu 33 jaar oud. Alweer heel wat jaren samen met Stefano die 10 jaar ouder is dan ik zelf. Ik was al jong bezig met sex. Op mijn 14de ontmaagde ik mezelf met een kaars. Op school en voor de buitenwereld was ik een beetje een verlegen en preutse meid maar zodra ik alleen op mijn kamer was, kon ik nooit van mezelf afblijven en was altijd druk met mijn lichaam en natte kutje. Mijn vader had altijd wel sex boekjes of films die ik dan stiekem pikte en waar ik me suf op vingerde. In fantasie was ik echt een geile slet die zich altijd helemaal liet gaan. Maar in het echt deed ik niks. Op mijn 17de had ik pas mijn eerste echt lul. Helaas was dit vriendje iemand die niks gek dorst. Op mijn 18de had ik voor het eerst een oudere man. Tijdens een vakantie met mijn ouders kwam ik in contact met een man van 35 die me de hele vakantie suf neukte terwijl zijn vrouw bij het zwembad lag.

Op mijn 19de leerde ik mijn huidige vriend kennen. Hij was 29 en net uit een lange relatie. Stefano was net als ik gek op sex en we deden het dan ook waar het kon. Stefano leerde me geile dingen. Anaal was geen probleem en ik was gek op hem zomaar ergens pijpen. Liet me graag beffen en ook spuitend klaar komen deed ik al vanaf mijn 15de. Alles wat ik wilde proberen was geen probleem. Stefano was altijd bereid om te kijken of het wat was voor ons.

Zo had ik een paar keer heerlijke sex met een geile meid terwijl hij er naar keek. Dat was echt mega geil. Stefanie was mijn leeftijd en echt een heerlijke geile meid met heerlijke borsten en geile natte kut. Toch was er iets wat me altijd al getrokken had. Ik wilde wel eens een keer heerlijk los met een man of 4. 4 heerlijke harde lullen die me lekker misbruikte. Iets wat Stefano wist en wat ik ook wel mocht proberen van hem. Alleen in het echte leven dorst ik het niet.

Een paar maanden geleden werd de eerste stap naar dit toch gezet. Ik heb een beetje een zwak voor nerdy’s. We hadden een leuke man leren kennen in de bar waar we wel eens komen. Jeroen was zijn naam. Echt een type nerd. Brilletje beetje dik en kleden zich best wel simpel. Maar hij was lachen en aardig. Soms kwam hij langs voor een biertje en was het gezellig en altijd wel laat voor we naar bed gingen.

Zo ook deze keer, het was mei en het weer was perfect. Ik zat met Stefano in de tuin toen hij langs kwam. Ik zal mezelf proberen te omschrijven. Ik ben 1.67cm lang en heb een normaal tot slank figuur. 85c cup borsten met kleine tepels en volgens vele een paar mooie billen en benen. Heb lange donkere haren en helaas een beetje een witte huidskleur. Die avond droeg ik een jogging broek met een hemdje.

We zaten in de grote hoektuinbank. Dronken gezellig bier en ik wijn. De drank ging hard en het werd al weer donker. Ik vroeg Jeroen naar zijn sex leven, hij was net gescheiden en dacht dat hij wel lekker rond wipte. Hij lachte en zei, wie wil er nu een man van 47 die eruit ziet als ik. Daar werd om gesproken en gelachen. Hij bleek al bijna een jaar geen sex meer te hebben gehad. Stefano lachte erom en zei, dan word het echt tijd dat je los gaat. Jeroen lachte en zei, tja mag ik Linda dan even lenen. Stefano lachte en zei, als ik mag kijken zeker. Jeroen lachte naar me en zei, geen probleem hoor. Dat was lachen, maar aan de blik van Stefano te zien meende hij het wel. Tja we spraken er al heel lang over maar in het echt tja dat vond ik eng. Jeroen ging plassen en ik keek naar Stefano, je meent het ook nog hé, Ja lachte hij alleen als jij het ook wilt natuurlijk. Tja de drank het moment alles klopte wel. En eerlijk mij leek het mega geil om voor de neus van Stefano geneukt te worden door een andere man.

Ik lachte en zei, hoe begin je zoiets dan. Stefano lachte en zei, daag hem maar uit de rest gaat van zelf. Jeroen terug en na 5 min liep Stefano naar de wc en knipoogde naar me. Shit ik werd nerveus maar waarom? er gebeurde toch nog niks. En waarom werd ik toch ineens zo geil. Ik ging goed in de hoek zitten en ging daar wijdbeens zitten. Die strakke joggingbroek zat echt strak om mijn kale kutje heen. Mijn tepels prikte al door mijn hemdje heen. Ik zag dat Jeroen moeite had me niet te bekijken. Had toch een cameltoo nu. Shit ik voelde mijn kutje gewoon steeds natter worden alleen maar van de spanning die ik had. Dat was dus ook te zien aan mijn jogging broek die een natte plek vertoonde in mijn kruis. Jeroen droeg een korte broek en daarin was nu te zien dat er en flinke bult zat.

Door de drank trok ik de stoute schoenen aan en ik zag dat Stefano keek via het keuken raam en zijn duim op stak naar me. Jeroen zag hem niet. Ik keek naar Jeroen en zei, volgens mij groeit er wat in jouw broekje. Jeroen lachte en zei, volgens mij word er wat nat bij jouw. Hoezo lachte ik en waar dan. Ik hoopte dat hij brutaler werd. Dat was hij dus ook en schoof dichterbij. Hij drukte met zijn vinger op mijn natte plek. Shit die aanraking liet me al bijna komen. Hij likte zijn vinger en drukte nu op een stijve tepels en zei, of heb je het koud. Ik deed niks en lachte naar hem en hij kneden nu mijn borst en tepels. Ik schoof mijn broek uit en zat in mijn kleine zwarte string welke zeiknat was. Hij deed mijn hemdje uit en zei, vind Stefano die echt goed. Die kwam naar buiten en zei, ja hoor laat maar zien of je haar gek kunt maken. Gelijk likte hij mijn tepels en elke drempel viel weg. Zijn vingers gleden door mijn zeiknatte kale kutje en vingerde me lekker. Ik verschoof goed naast hem en haalde zijn stijve lul uit zijn broek en dat was een flinke grote dikke lul. We tongde heerlijk en ik trok die grote lul en liet me heerlijk vingeren. Even pijpte ik zijn geile lul en zakte er daarna heerlijk over hen diep in mijn kutje. Wauw die blik van Stefano was geweldig. En die grote lul in me ook. Wauw wat een heerlijke pik was dit die in me gleed. Diverse geile standjes buiten naar binnen toe. Wijdbeens op de aanrecht en Jeroen die me lekker diep en stevig neukte. Stefano stond erbij en keek erna en trok zijn lul. Ik kwam dan ook spuitend klaar. Daarna op de bank benen wijd en die grote lul weer diep in me. Tot hij na ander half uur neuken zijn zaad diep in mijn kut spoot.

Ik was om en wilde dit zeker vaker en mocht dit dan ook. ZO neukte ik Jeroen wel eens als Stefano er niet was en soms deed Stefano mee. Ik leerde hierdoor hoe het voelde om dubbel genomen te worden en dat was echt mega geweldig. Ik ging steeds een stap verder en wilde ook meer. Zo was ik een keer naar hem toe gegaan en heb ik bijna de hele nacht bij hem thuis onwijze sex gehad samen. Stefano was gewoon thuis en kreeg af en toe een filmpje. 3 uur lang heeft hij me toen suf geneukt in elk denkbaar standje en in elk gaatje. Zo gebeurde het dat we weer wat nieuws leerde. Ik had sex met Stefano en Jeroen. Stefano lag onder me en likte me en Jeroen neukte me. Jeroen kwam klaar terwijl Stefano mij nog likte. Stefano likte door terwijl het zaad uit mijn kut liep. Ik duwde zelfs mijn kutje op zijn mond. Stefano vond het geweldig en ik ook.

Ik wilde meer veel meer. Soms lag ik me zelf te vingeren op het idee dat ik een aantal mannen had die mij neukte en waarvan Stefano de lullen stijf hield door hun te pijpen en hun zaad uit me te likken. Ik werd er steeds ranziger in, ik wilde eigenlijk Stefano een beetje vernederen.

We bespraken dit en Stefano had zoiets van ach als jij het wilt moeten we het maar eens proberen. Zo gingen we internet op. Genoeg kerels die wel iets willen. Wat ik niet wist was dat Stefano verder ging dan ik zelf. Afgelopen zaterdag was dan ook een verassing. We zaten aan de borrel in de middag. Hij vertelde dat er vanavond een viertal mannen zouden komen. Het was een kennismaking. Alle 4 waren eind 50. Ik lachte en zei waarom eind 50. Hij lachte en zei, lijkt mij geil oudere mannen die jouw nemen.

Onder de douche dacht ik wil ik het echt. Tja in fantasie zeker. Maar dit was wel erg spannend nu. Alles schoon en glad trok ik een jurkje aan met leuk setje eronder en hoge laarzen. De heren waren er. Sam, Theo, Pim en Alex. Het waren nette oudere heren en al jaren vrienden. Niks wees op sex en er werd gelachen en gedold.

Rond de klok van 1 uur was het Sam die begon. Ik stond in de keuken nieuwe ronde drank te pakken. Hij kwam achter me staan en zei, damm Linda jij bent echt onwijs lekker. Hij streelde mijn billen en schoof mijn jurkje omhoog. Van plaats dat ik nerveus werd, werd ik juist mega geil. Jurkje uit kwam ik terug in de woonkamer met alleen mijn lingerie en laarzen aan. Sam pakte een stoel voor Stefano en zei, kijk maar eens hoe we jouw vrouwtje gek maken.

De heren waren snel uit de kleding en al snel zat ik op de grond met 4 heerlijke stijve lullen welke ik zoog en trok. Shit dit was nog beter dan in fantasie. Al snel gleden die heren om en om in me en werd ik lekker gelikt en gevingerd. Ik kwam een aantal keren geil spuitend klaar en gilde het uit van genot. 4 geile kerels neukte me echt suf en gek. Na 2 uur waren er 4 rubbers volgespoten.

Pim en Sam bleven nog even en de rest ging weg. Ik droeg alleen een badjes en zat op de bank. Stefano ging plassen. Sam zat al snel met zijn vingers in mijn kutje te roeren en zei, nog een keer. Ik lachte en zei, is goed maar dit keer wil ik dat Stefano jullie pijpt. Sam lachte en zei, hoopte het al. Stefano ging zitten op de bank en Sam en Pim gingen weer naakt. Zaten naast Stefano die lachte en zei, oke wat gebeurt hier. Sam lachte en zei, jij gaat ons klaar pijpen zodat we Linda weer kunnen verwennen. Stefano pakte beide lullen vast en trok eraan. Wauw ik kon mijn geluk niet op. Stefano naakt en beide heren speelde met zijn lul. Stefano lachte en zei, is goed maar dan neuken jullie haar zonder rubber.

Dat vonden beide mannen geen probleem. Dat was echt een geil gezicht hoe Stefano die twee lullen stijf pijpte. Sam kwam op me liggen en neukte me diep en hard en ik gilde het uit van genot en spoot hem onder. Stefano likte zijn klets natte onder gespoten lul met plezier. We kropen op bed en Stefano pijpte Pim en Pim hem en ik neukte er naast met Sam. Wauw en die neukte me echt onwijs lekker. Nu lag ik naast de heren en zag ik hoe Stefano Sam pijpte en Pim hem samen met Sam. Pim pakte een flesje glijmiddel wat op het nachtkastje stond en smeerde het tussen de billen van Stefano. Waar ik dacht dit doet hij nooit schoof Pim zachtjes zijn lul in zijn kont steeds een stukje verder en verder. Sam neukte zijn mond en langzaam werd Stefano steeds sneller genomen in zijn kontje. Shit ik vingerde mezelf naar een spuitende hoogte punt wat geil was dit.

Al snel werd ik betrokken in het spel en naaide Sam mijn kontje en Pim mijn natte kut. Wauw heerlijk werd ik dubbel genomen en Stefano keek er naar. De heren stopte soms even en lieten Stefano hun lul pijpen om daarna mij weer heerlijk te neuken. Af en toe werd Stefano genomen en ik ook. Wat een sex partij was dit. Stefano lag onder me en ik zoog hem en Sam neukte hem en ik werd geneukt door Pim. Die kwam heftig klaar en liet zijn lul leeg zuigen door Stefano die ook mijn kutje daarna leeg zoog. Samen met Sam zoog ik Stefano klaar.

Pim kroop op de logeer bed en viel in slaap. Stefano viel ook in slaap op bed. Tja Sam was nog niet gekomen en samen zijn we beneden weer heerlijk los gegaan. Hij neukte me lekker, soms hard en soms heel teder. Mijn kutje, kontje en mond werden heerlijk misbruikt door de hele kamer en keuken. We eindigde op bed naast Stefano die diep lag te slapen. Onder de dekens neukte hij me heerlijk naar een hoogte punt en spoot zijn zaad over mijn kut en borsten heen.

We vielen dan ook heerlijk in slaap. De volgende middag werd ik wakker en plakte aan alle kanten. Ik stapte de badkamer in en daar zag ik Pim en Stefano onder de douche elkaar pijpen en gek maken. Terwijl Pim Stefano neukte onder de douche appte ik Stefanie of ze zin had in sex. Klikte een foto van de beide heren. 15 min later was ze er. Terwijl ik haar natte kut likte en zij die van mij keken we hoe Stefano beide heren pijpte. Dat was een orgie daarna niet normaal. Het eindigde op bed, Sam neukte mij en Pim neukte Stefanie en Stefano mocht onze onder gespoten kutten leeg likken terwijl beide mannen hem klaar pijpte.

Dit heeft voor ons een wereld geopend. Beide zijn Bi en gaan zeker nog vele leuke sex feestjes beleven.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top