Skip to content

Parking gangbang

Zij zat op een bankje en rondom haar stonden allerlei mannen die 1 voor 1 aan haar begonnen te zitten, eerst op haar jurkje en aan haar borsten. Een aantal stonden achter haar en sommige naast haar en sommige voor haar, eerst wat onwennig, kalm aan en voorzichtig. later streelde er iemand aan haar benen. Ze vroeg de mannen of die met haar het bos in wilden. Een aantal wilde dat wel en ze liepen het bos in! Vervolgens toen zij staan bleef begonnen ze haar borsten te ontbloten en er lekker aan te sabbelen.

Zij begon intussen een aantal voorzichtig wat af te trekken met de hand. Ze speelden zo lekker met haar borsten dat zij er steeds meer trek in kreeg! Ze begin licht te kreunen van genot. Toen ging 1 voor haar zitten en begon haar kut te likken en te vingeren. Zij kreunde wat harder en de man die nog met zijn handen aan haar borst zat, nam toen ook haar borst in zijn mond. Zij werd helemaal gek, de man die achter haar stond begon haar in eens te zoenen. Na even zo te hebben gestaan vroeg ze de mannen even te stoppen en heeft ze toen eerst een kleed neer gelegd! 1 van de mannen hielp mee het jurkje uit te doen. Daar kreeg ze wel bepaalde rillingen door over haar lijf. Toen die uit was, begon alles weer opnieuw! Ze speelden zo lekker met haar borsten dat ze er steeds meer trek in kreeg!

1 man begon te sabbelen aan haar borsten. Zij begon licht te kreunen van genot. Toen ging 1 man voor haar zitten en begon haar kut te likken, en te vingeren! Zij kreunde wat harder. ze keek een beetje rond en zag een aantal mannen om hen heen staan. Toen zei ze “neuk me! Wie een condoom gebruikt mag mij neuken”. De man die nog met zijn handen aan haar borst zat, nam toen ook haar borst in zijn mond, en zij werd helemaal gek. De man die achter haar stond begon haar weer te zoenen. Na even zo te hebben gestaan, vroeg zij de mannen even te stoppen. En ze is toen op het kleed gaan liggen, maar ipv dat 1 haar ging neuken, ging hij daar haarlikken. Zij Werd daar zeer hitsig door, vooral omdat er ook nog 2 mannen met haar borsten bezig waren (gespeeld en gesabbeld ) “neuk me! wie een condoom gebruikt mag mij neuken”, riep ze vrij luid! Toen ging iemand haar neuken, en diegene die haar had gelikt bracht zijn pik naar haar mond. Zij begon hem toen te pijpen! De gene die haar lekker geneukt had, ging naast haar liggen, en begon aan haar borst te sabbelen. Zij kreunde van genot en smeekte wie gaat me nu neuken met condoom? toen duwde iemand haar benen omhoog en begon haar lekker te neuken. Toen hij klaar was, ging ze even op haar knieën zitten zodat iemand haar nu begon te neuken van achteren in haar kutje.

Een ander streelde dan bij haar kietelaar en weer 2 mannen zaten ieder aan borsten te masseren en te sabbelen. Diegene die haar geneukt heeft kwam klaar en deed zijn condoom af. Vervolgens nam een andere man die plaats in en neukte haar! Daarna ging zij weer op haar rug op het kleed liggen. Die gene die haar bij haar kietelaar streelde, die ging even zich wat aftrekken, en ging daarna haar neuken, en tijdens die neuk partij ging ze iemand pijpen. Daarna waren de anderen bezig zich ook weer af te trekken, en zodanig klaar te komen en spoten het sperma over haar borsten en gezicht. Toen een aantal dat hadden gedaan, ging iemand haar weer neuken, met een goed gevoel genoot zij er van. Daar na ging ze even staan ! Ze veegde zich schoon van de sperma met een handdoek!

Toen dat klaar was begon zij met beide handen 2 mannen af te trekken! een man ging achter haar staan en van achteren begon hij haar borsten te masseren! Zij legde haar hoofd achter over en ze begonnen te zoenen! met het gevolg dat 2 andere mannen plots haar borsten in ieders zijn mond nam en weer heel de tijd sabbelden ze was zo geil. Er werd een tube glijmiddel gepakt en voelde hoe dat over haar kut werd gesmeerd, en ze werd heerlijk gevingerd! Zij riep toen ze de mannen om haar heen aan keek “neuk me! wie een condoom gebruikt mag mij neuken”. Vervolgens ging ze weer liggen! De man met wie zij zoende deed een condoom om en begon haar heel langzaam te neuken! Er in en er toen weer helemaal uit en toen er weer helemaal in, en dat herhaalde hij iets van 4x. In tussentijd waren er 2 mannen weer begonnen met aan haar borsten te sabbelen! Ze kreunde van genot en smeekte om geneukt te worden! Vervolgens voelde zij een pik tegen haar mond worden gedrukt, zij smeekte nog een keer neuk me en nam toen die pik in haar mond ! En werd ze heerlijk geneukt! Toen de man klaar was stond hij op, de man die ze had gepijpt nam de plaats in van de man die haar had geneukt! Hij neukte haar hevig, het duurde niet lang voor hij zijn condoom vol spoot! Hij stond op en gelijk voelde zij weer een pik in haar glijden! Vervolgens stapte de man die aan haar linker borst had gezogen op, draaide haar om en ze ging op haar handen en knieën zitten. Terwijl 1 man door ging met haar borsten, ging de andere man die aan haar borst had gesabbeld achter haar zitten en bracht zijn pik in haar kutje heel voorzichtig. Zij kreeg ook weer een pik in haar mond. Toen ging de man achter haar sneller, en spoot ook zijn condoom vol! Toen was het de beurt aan de man die ze pijpte, en en die spoot ook snel zijn condoom vol. Toen was er een andere man die zijn pik in 1x helemaal in haar stote en haar snel neukte, toen hij klaar was was er een andere man die haar juist heel langzaam neukte! Haar borsten zwiepte heen en weer en werden betast door 2 mannen. Toen zij zich me omdraaide en op haar rug ging liggen keek ze even rond naar de mannen en vroeg “wie wil mij nog 1x neuken met condoom” en werd ze voor de laatste ronde geneukt door alle mannen. Toen ieder1 die wilde neuken zijn condoom volgespoten had leegde de mannen hun condooms op haar borsten en haar gezicht terwijl zij haar borsten masseerde!

Nadat zij zich schoon had geveegd en haar had aangekleed was er een man die vroeg of ze volgende week weer kwam! Zij zei toen ja zelfde tijd! en de volgende week werd alles opnieuw herhaald alleen toen bleken er nog een paar mannen extra te zijn waaronder 1 groot geschapen gekleurde man!

love76

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top