Skip to content

Momenteel actief

Met mijn moeder naar het zwembad
4.58/5 (19)

Mijn moeder heeft een slank lichaam en mooie borsten. Ze keek mij aan en vroeg mij wat er aan de hand was. We zaten naast elkaar op een ligstoel en waren beiden naakt. Meteen gingen mijn ogen naar haar borsten toe ik kreeg een harde piemel en sprong vlug het water in. In het water ging ik staan en draaide mij naar haar toe omdat ze op de rand van het zwembad was gaan zitten. Wat heb je toch vroeg ze aan mij en pakte mij bij mijn schouders vast en trok mij naar haar toe waardoor mijn harde piemel tegen haar buik aan kwam. Totale verbazing verscheen op haar gezicht en ze keek meteen naar beneden. Ineens keek ze mij aan en ik wilde iets zeggen maar mijn moeder legde haar vinger op mijn mond. Ik begrijp het zei ze en sloeg haar armen om mijn nek heen en trok mij tegen zich aan en voelde mijn harde piemel tegen haar buik aanduwen en ik voelde haar borsten tegen mijn borst. Sorry mam zei ik waarop mijn moeder zei dat geeft toch niks ik ben je moeder jij krijgt een harde piemel omdat je mij in een mini bikini ziet en voor ik er erg in had pakte mijn moeders hand onder water mijn harde piemel vast en zei laat mij eens kijken hoe groot jouw piemel is. Op het moment dat ik de vingers van haar rond mijn harde piemel voelde keek ze mij aan en zei mijn god wat heb jij een grote piemel. Mijn moeder keek mij aan en zei dat ik dit tegen niemand anders mocht zeggen wat wij nu doen. Mijn moeder zei ik kan er niets aan doen maar ik wil jouw harde piemel hebben lieverd. Ze duwde haar mond op mijn mond en begon met mij te tongzoenen terwijl ze ook aan mijn harde piemel begon te trekken. Toen liet ze mijn piemel los en pakte mijn handen vast en legde die op haar borsten neer en meteen daarna begon ze weer aan mijn harde piemel te trekken. Mijn harde piemel klopte en dat kwam door haar hand die mij lekker onder water aan het aftrekken was. Haar andere hand ging door mijn haar heen en ik voelde een rilling over mijn rug gaan.

Ineens sloeg ze haar armen om mijn nek heen en trok zichzelf omhoog terwijl mijn moeder haar benen rondom mijn heupen sloeg. Ze zei leg je handen onder mijn kont en deed ik wat mijn moeder mij vroeg. Ze zocht naar mijn harde piemel en toen ze die gevonden had liet ze zich er langzaam over heen zakken. Zo gebeurde het dat ik staande in het zwembad mijn eigen moeder langzaam sta te neuken. Haar kut zoog zich vast om mijn harde piemel heen en ik kon niet anders dan met een opwaartse beweging omhoogduwen en meteen gingen haar armen om mijn nek en sta ik mijn eigen moeder te neuken in het zwembad. Wij gingen steeds heftiger neuken en al snel spoot ik mijn sperma in haar kut. Mijn piemel verslapte nauwelijks en door de bewegingen van haar en het voelen van haar borsten tegen mijn borst werd ie al snel weer hard. Mijn moeder trok mij mee naar de rand van het zwembad en vroeg mij om op de rand te gaan zitten. Zonder verder iets te zeggen nam ze mijn piemel in haar mond en begon ze mij in het zwembad te pijpen. En het duurde niet lang voor ik ging klaarkomen mam ik kom klaar. Nadat ik mijn sperma in haar mond had gespoten trok ik haar omhoog uit het water en tongzoenden wij wild met elkaar. Ik weet dat het niet normaal is wat wij aan het doen waren zei ze maar ik heb er geen spijt van en gaf mij meteen weer een tongzoen. Tegen over me staand trok mijn moeder mij aan mijn harde piemel en mocht ik haar borsten vast pakken. Mam wil je mij nog eens pijpen. Zal ik je lekkere piemel nog eens in mijn mond laten gaan. Ja kreunde ik en ze likte aan mijn eikel en liet die haar mond in glijden. Mijn moeder die mij pijpt mam ga door haar mond voelde ik op en neer gaan en ze liet zich helemaal gaan. Ik voelde haar handen over mijn kont glijden dit is echt geil. Je hebt ook een lekkere piemel om aan te likken lieverd. Ik vindt dit zo geil als je mijn harde piemel in je mond neemt mam. Lieverd als dat zo is kom dan maar gewoon lekker klaar in mijn mond. Ik wil je voelen klaarkomen in mijn mond. Ik duwde mijn harde piemel haar mond in en trekkend aan mijn harde piemel wist ik dat het niet lang zou duren mam ik ga klaarkomen ga door en ik spoot mijn sperma in mijn moeders mond en ze hield mijn harde piemel in haar mond toen ik klaarkwam en slikte al mijn sperma door tot de laatste druppel ze zoog alles uit mijn piemel.

Vond je het lekker om door mij gepijpt te worden. Nou en of antwoordde ik tegen haar maar vond je het niet dan niet vies om het sperma van jouw eigen zoon in je mond te krijgen en door te slikken. Weer likte ze over mijn eikel heen en keek ze mij geil aan en ik vond het heerlijk om het sperma van mijn eigen zoon in mijn mond te voelen komen. Mijn moeder stond op en liet mijn piemel los en kuste me op mijn wang en liep naar binnen. Ik liep achter haar aan naar boven toe waar ze zich wilde gaan aankleden. Ik liep op haar af en we begonnen wild met elkaar te tongen. Ik voelde aan mijn moeders natte kut en ineens vroeg ze aan mij of ik haar ook wil neuken. Het lijkt mij zo lekker om die harde piemel van mijn eigen zoon mijn natte kut te voelen ingaan. Ik duwde mijn moeder op haar bed en likte over haar borsten. Ik kroop tussen haar benen en zoog me met mijn mond vast aan haar natte schaamlippen. Ik duwde mijn tong in haar kut en likte mijn eigen moeders natte kut. Mijn moeder vindt dit zo geil om haar eigen zoon haar kut te zien likken dat mijn moeder schokkend klaar kwam en ik duwde mijn mondt tegen haar kut aan en liet al haar kutsappen in mijn mond komen en slikte die door ja zei ze lik mijn kut maar. Nadat ik mijn moeder had klaar gelikt liet ik mijn harde piemel langzaam in mijn moeders natte kut glijden en kuste haar op de mond. Neuk me maar neuk met die lekkere piemel van jouw lieverd. Ik begon sneller in haar kut te duwen en likte aan haar kleine harde tepels. Vind je het lekker kreunde mijn moeder vind je het lekker je eigen moeder te kunnen neuken. Ja mam iedereen zou toch zo een lekkere moeder als jou willen neuken. Na een tijd zo geneukt te hebben draaide we om en duwde mijn moeder mij op mijn rug. Nu is het mijn beurt om jou te neuken en mijn moeder ging boven mijn harde piemel hangen en liet die langzaam haar natte kut naar binnen glijden Oh ja lieverd neuk je eigen moeder maar. Ik pakte mijn moeder bij haar heupen vast en bijtend op haar onderlip keek ze mij geil aan. Kom laat je harde piemel maar in mijn kut klaarkomen. Spuit je eigen moeders kut maar vol met jou sperma. Het was zo geil om mijn eigen moeder dat te horen zeggen dat ik ook meteen begon klaar te komen en mijn moeder bleef maar duwen spuit al je sperma maar in mijn kut. Ik was klaargekomen en ze bewoog langzaam door zuigend met haar kut om mijn harde piemel. Alleen al het idee om met mijn eigen moeder te neuken maakt me al geil dit is de lekkerste seks die ik ooit heb gehad.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top