Skip to content

Momenteel actief

Koffie halen om te neuken
3.13/5 (8)

Een aantal weken geleden was ik naar de Starbucks gegaan om een kopje koffie te halen. Ik was daar nog nooit geweest maar ik kreeg maar steeds te horen dat ik dat toch echt eens moest gaan proberen want ze hadden allemaal van die speciale soorten koffie. En inderdaad er was veel te kiezen maar ik vond de combinaties geen bal aan. Ik ben echt het type lekker sterk en zwart als het om koffie gaat. Dus ik stond te kijken en besloot weg te gaan, tot ik de vrouw achter de balie zag die mij ging helpen. Of liever gezegd een tiener van ik denk 18, 19 jaar. Ik val op jongere meiden en dus besloot ik toch maar de Cookies & Cream frappuccino te proberen. Ze glimlachte toen ik hem bestelde en zei dat het één van haar favorieten was. Ik zei dat zij de mijne was en ze begon te blozen.

Je snapt natuurlijk dat ik daarna dagelijks een koffie ging halen ook al vond ik het niet te zuipen. Maar dat ligt voornamelijk aan mij. Na een week besloot ik haar eens mee uit te vragen en ze zei heel snel ja. Ik had een goede indruk achtergelaten en liet er daardoor geen gras over groeien en we gingen diezelfde vrijdagavond nog met elkaar uit. Ik pikte haar na het werk op om samen even ergens wat te gaan eten en drinken. Gewoon een hapje en een drankje om een beetje te kijken of het verder ook zou klikken. Hoe de klik verder op mentaal niveau was ben ik niet achter weten te komen want het was een lichamelijke aantrekkingskracht waar we allebei geen weerstand aan konden bieden. En diezelfde avond liep ze met mij mee naar mijn huis, waar we al heel snel in bed terecht kwamen. We waren gewoon geil op elkaar en gelukkig had ik condooms in huis.

We gingen eerst douchen want we hadden beiden de hele dag gewerkt en wilden even opfrissen. Daar zag ik haar naakt en mijn mond viel bijna open. Wat een prachtige vormen. Ik begon eigenlijk direct met mijn pik te spelen en dat kon zij wel waarderen. Ze begon mij dan ook als eerste te wassen en zat al gauw gehurkt onder het hete douchewater aan mijn lul te lurken. Dat jonge mondje zo om mijn eikel heen voelde als fluweel zo zacht en ik genoot intens. Al snel droogden we ons een beetje af en ging bij mij het condoom om en op bed deed ze haar benen voor mij van elkaar. Ik ging die mooie meid liggen en mijn lul ging heel rustig bij haar wel erg strakke en natte poesje naar binnen. Ze kreunde en sloot haar ogen van genot terwijl ik aan haar tepels zoog en diep in haar aan het pompen was. Ze deed haar handen naar haar kruis en met één hand speelde ze met mijn ballen en met de andere met haar eigen kutje. Door mijn pompen in haar strakke jonge spleet kam ze al snel klaar en dat deed ze grommend, ik schrok er haast van. Helemaal toen ze haar ogen naar achteren draaide. Toen ze was gekomen wilde ze dat ik haar hard en diep nam en dus neukte ik haar zo hard en diep als ik kon tot ook ik kwam, diep in die heerlijke kut van haar.

De volgende dag was ik er eigenlijk ook wel een beetje klaar mee. Ik had geen zin in ongemak en ging ook geen koffie meer halen. Gelukkig is ze ook niet maar mijn huis gekomen om verhaal te halen of zo. Ik zie haar soms in de stad en dan kijkt ze weleens maar er kan geen glimlach meer van af. En terecht natuurlijk.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top