Skip to content

Momenteel actief

Mega Mendi
2.31/5 (13)

De uitstraling van Vanessa Cage, qua gezicht zou zij een tweelingzusje kunnen zijn van Sintia Stone, zij heeft het slanke postuur van Verona van de Leur en de borstomvang en billen van Victoria Lomba. Geen wonder dat Mendi heel veel bekijks had van jongens. Volgens mij vond zij dat niet erg.

Maar, zij had er naar eigen zeggen wel moeite mee dat zij vooral van donkere jongens aandacht kreeg. Hun interesse kwam respectloos over. Meiden zijn slavinnen, blanke Nederlandse meisjes zijn hoeren, Mendi werd nagehijgd en nagefloten. Zij was voor haar aanbidders niet meer dan een lekkere kont en een paar geile tieten.

Op een dag werd Mendi door drie jongens een kamer in getrokken. De kamer diende als gebedsruimte voor Islamitische scholieren. In een hoek van de ruimte zaten twee jonge Moslima’s vastgebonden en geknield op de grond. “Nou gaan jullie zien hoe een vrouw haar man behaagt!” zeiden de drie jongens tegen de twee meisjes. “Jij gaat hen laten zien hoe een vrouw geniet van een dikke pik in haar kut!” kreeg Mendi te horen van een van de jongens, terwijl de andere twee haar ontdeden van haar jeans en blouse. Mendi droeg daaronder slechts een piepkleine string. Zo klein dat de voorzijde tussen haar schaamlippen zat, en niet eens in staat was om haar clitoris te bedekken. Gelukkig heeft zij hele strakke borsten, zodat de boel niet hing als zij geen bh droeg, zoals nu.

De twee jongens die haar van haar kleding hadden ontdaan knepen hard in haar uiers, trokken met veel kracht aan haar reusachtige tepels en zij gaven haar flinke klappen op haar billen. Van de zenuwen piste Mendi in haar stringetje. Nou ja, zeg maar gerust langs en over de veter. De jongens bleken niet vies van een beetje urine. Zij begonnen Mendi keihard te vingeren. Zij staken hun vingers zo diep in haar spleet dat het niet lang duurde of zij kwam klaar. Orgasme na orgasme raasde door haar lijfje. Zij spoot alle muren, de vloer en zelfs het plafond nat. Haar geil stroomde van de muren en viel als een fikse regenbui op het tapijt.

“Pijp mij, hoer!” beet een van de jongens toe terwijl een van de andere jongens haar op zich trok. Hij duwde haar kut op zijn grote, harde knots. Duwde op haar ronde billen zodat zijn braadworst soepel haar druipnatte vagina in gleed. Terwijl hij op haar tepels begon te sabbelen ramde de derde knul zijn enorme penis in haar kleine aarsgaatje. Mendi huilde en krijste van de pijn.

Maar al gauw ging het over in genot en pleegde haar nymfomane lijf verraad op haar. “Oh, oh, oh jaa! Oh zo lekker, jongens. Ja, kom op neuk mij. Neuk mij hard, neuk mij diep! Geef mij dat lekkere hete zaad van jullie. Oh alsjeblieft, toe dan toch. Ik heb het zo nodig die sperma!” De jongens lachten “Zie jij nou wel dat jij gewoon een witte slet bent!” Mendi begon nog harder te kreunen en nog meer vocht te lekken. “Ja, ik ben een geile slet. Een goedkope snol. Een gratis hoertje!”

Nadat de drie jongens ieder drie keer hun sperma in haar gaten gedumpt hadden viel Mendi flauw. De twee meiden werden ruw uitgekleed. Hun kleding werd in plastic tassen gedaan. Ieder kreeg een halsband om de nek. Beide meisjes werden als hondjes door het gebouw gesleept. Met een markeerstift was “teef” op ieder hun rug geschreven.

Mendi werd de volgende ochtend gevonden door een conciërge. Op haar lichaam plakte sperma en haar eigen geil. Op het moment dat de conciërge zijn sperma in haar kut spoot werd Mendi wakker. “Jij gaat je gauw wassen. Neem jouw kleren mee, verdwijn en praat hier met niemand over. Anders vertel ik aan jouw chef wat voor een hoer jij bent. Straks besmet jij nog iemand met een soa, vies wijf!” Mendi kreunde “Ja meneer. Dank U wel meneer. Tot gauw meneer?”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top