Skip to content

Momenteel actief

Onverwachts bezoek
4/5 (2)

Als ik er was, dan was hij er ook. Ik vond ‘m altijd wel aardig, kon wel om ‘m lachen maar kreeg niet echt hoogte van ‘m. Daarbij had ie altijd wat afstand naar mij. Heb zelfs een tijdje gedacht dat hij me niet moest. Op een avond had ik een paar vragen en ik kwam er niet uit, dus nam even contact op met hem. Sinds die tijd spreken we elkaar vaker. Het verbaasde me dat hij mij altijd aan sprak, prima; ik vond het wel gezellig. We raakte aan de praat over algemene dingen. Op een avond, toen we weer met elkaar in gesprek waren, zei ik tegen hem dat ik regelmatig dacht dat hij me niet moest. Hij pakte ’t goed op en zei dat dit helemaal niet zo was; hij vond me namelijk een heel leuk meisje. We praatte steeds meer met elkaar en hadden ’t ook regelmatig over sex. Hij vertelde over z’n fantasieën, iets wat ik erg stoer vond van ‘m. Daarbij kon ik mezelf wel in zijn stoute fantasie’tjes vinden. Mijn fantasieën kende hij al van mijn website en begon dan regelmatig over een verhaal dat ik had geschreven.

Misschien kwam ’t door het mooie weer, dan heeft iedereen geloof ik een hoger libido. Ik in ieder geval wel! Hij liet de hele week al zijn wensen door schemeren. Kreeg diverse foto’s en een filmpje van ‘m. Niet slecht! Het maakte me geil. Gisteren had ik een vrije dag maar was toch druk met van alles. Het huishouden, de boodschappen, ’s middags naar de kapper, even naar m’n ouders toe en wat webcammen en telefoonsexen. Heel laat in de avond belde hij op; “Ben je inmiddels al thuis?” Op dit soort vragen ben ik meestal een beetje vaag. Ik als perfectionist wil graag dingen plannen en ‘spontane bezoekjes’ vind ik best lastig. “Hoezo?” was dan ook mijn antwoord. “Ik ben over ongeveer 50 minuten in Arnhem, ga jij vast in bed liggen?” “Wat? Ben je er echt bijna? Hoelang zei je?” En ik verliet mijn plaats achter de computer en dook de badkamer in. “Kan het niet wat langer duren? Ik red dat nooit in 50 minuten joh” Ik sprong gauw onder de douche en wat was ik blij dat ik ’s middags al veel had gedaan zoals m’n haar wassen en scheren. Ik droogde mezelf af, deed er nog wat make-up bij en liep de badkamer uit, door het huis naar mijn slaapkamer. Ik besloot om een zwart jurkje van de Hunkemoller aan te trekken. Aan de voorkant heeft het wat kant, dat schijnt door dus is het leuk om een panter bh eronder te doen. Mijn kousen en hakken kon ik zo gauw niet vinden, die lagen vast nog in een verhuisdoos. Wat parfum op en ik was klaar.

Ik liep naar de woonkamer, maakte wat sfeerverlichting aan en zette de radio wat zachter. Tijdens het sluiten van de gordijnen, hoorde ik een auto. Ik keek uit ’t raam en herkende z’n vette bak, waar ik al een aantal keer in had gezeten. De telefoon ging en ik nam op; “Ja, ik zag je al. Wacht, ik loop naar de voordeur want die zit na een bepaalde tijd op slot” Op mijn blote voeten en in het sexy jurkje liep ik door de gezamenlijke hal heen en drukte op de knop. Hij kwam naar me toe gelopen met een glimlach. We gaven elkaar 3 zoenen en terug naar de woning. Ergens was ik benieuwd of er wat buren door het spionnetje zagen, dat ik gehuld in een niemendalletje bezoek ontving tegen kwart over 1 ’s nachts! “Wil je wat drinken?” vroeg ik. “Ja lekker” zei hij en liep door het huis heen. “Mooi behang zeg. Wat woon je leuk. Wat woon je leuk zeg. Ah, en dit is de slaapkamer!” Ik zette het drinken op tafel voor ‘m en hij ging op de bank zitten. “Leuk he? Sommige dingen moet ik nog wel uitpakken maar sja, ik heb het ook druk met werken enzo maar dat komt wel” Hij dronk z’n glas leeg “Kan ik even douchen?” “Ja tuurlijk, handdoek heb ik al voor je neer gelegd en ik heb een nieuwe tandenborstel voor je dus pak maar”. Ik liep even met ‘m mee naar de badkamer; “Oh en kijk uit hé want het water wordt echt super heet dus of wat minder warm of wat meer koud”. “Niet dat ik straks nog met je naar de 1e hulp moet” zei ik lachend. Ik pakte zelf ook wat drinken, deed m’n telefoon aan de oplader en ging vast naar de slaapkamer toe.

Hij was klaar met douchen en liep met een geknoopte handdoek de slaapkamer in. “Waar lig jij, links of rechts?” Ik zei rechts maar bedoelde dus links. Achja. Ik ging op bed liggen en we waren nog even aan ’t praten. Ik vroeg hoe z’n dag was en ondertussen streelde we elkaar. Ik kwam dichter bij ‘m en begon ‘m teder te kussen. We zochten elkaars tong op met ’t puntje van onze tongen. Mijn hand ging naar z’n kont en ik streelde ‘m. Zijn handen gingen over m’n arm naar m’n zij en over m’n rug. We begonnen elkaar weer te zoenen. “Ik krijg het echt heet van je” zei ik, dus trok m’n jurkje en bh uit en ging op m’n rug liggen, hij lag op z’n zij en streelde m’n borsten. “Lekker zacht zijn ze he?” zei ik. Hij streelde m’n borst en zoog aan m’n tepel. Ondertussen ging z’n hand over me heen en streelde over m’n slipje heen. Met zijn vingers al op de goede plek, het begon zo goed haha!

Ik trok het uit en hij lag naast me en vingerde over m’n clitje heen. Echt precies zoals ik ’t lekker vind! Mijn ademhaling ging sneller en ik kreunde al en zei dat ik ’t zo lekker vond. En ik vroeg of hij z’n vingers in me kutje wilde doen. Ik was behoorlijk nat en dat bleef niet onopgemerkt. Hij stopte z’n ring en middelvinger in me en ging lekker te keer. Ik kreunde ’t uit en begon wat te trillen, zo geil was ik. Hij ging op z’n knieeen bij m’n bene zitten en ging verder. Ondertussen trok ik ‘m af , heerlijk om z’n pik in m’n hand te laten glijden. “Ik heb trouwens ook wat glijmiddel” zei ik en ik gaf de fles aan hem. Er kwam genoeg uit dus het was een behoorlijke natte en glibberige boel. Het was een fantasie van hem om eens te fisten én mij te fisten! Zelf heb ik hierin al wat ervaring, ik vind het onwijs geil zo’n ‘gevuld’ iets. Ik had ‘m van te voren al vertelt dat ik vrij smal en nauw ben. “Niemand kan dit ontkennen” zei die. Ondanks dat ging het soepel en zat z’n hand er in! Hij bewoog z’n hand er in en er uit, draaide het een paar keer en ik vingerde mezelf op m’n clitje. Ik voelde ook een paar keer met mijn hand om zijn pols, maar het zat er écht in. Dit maakte me nog geiler en er volgde weer een orgasme! Nu was het zijn beurt. Hij ging liggen en ik gaf kleine kusjes over z’n buik, steeds lager en lager. Streelde zachtjes met m’n nagels aan de binnenkant van z’n dijbeen en nam zijn pik in mijn hand. Ik trok ‘m af en ik hoorde al wat gekreun. Ik nam ‘m in mijn mond en zoog en trok tegelijk. Z’n ballen streelde ik ook, likte eraan en gaf kleine kusjes op z’n pik, omhoog en omhoog en nam ‘m weer in m’n mond.

Hij begon harder te kreunen. “Waar wil je me zaad straks?” Ik nam z’n pik uit m’n mond, trok ‘m af en zei op een zwoele manier; “Ik wil je zaad het liefst overal maar ik heb wel een paar favoriete plekjes” en ik nam ‘m weer in m’n mond en wachtte zijn vraag af. “Mmm, dat klinkt goed. Waar dan?” “Of op m’n tieten, op mijn kont of lekker in me. Dat zijn mijn favorieten. Dus kies maar!” “Dat klinkt goed, stop maar met zuigen, anders spuit ik straks je hele mondje nog vol” Stout ging ik gewoon door, maar dan wat harder en sneller. Ik voelde z’n pik nog groter en dikker worden en ik stopte.. “Weet je wat? Neuk me maar gewoon!” “Als ik aan je strak kutje denk, dan is dat niet zo moeilijk om te komen. Hoe wil je me hebben?” vroeg hij. “Als je m’n site leest weet je toch wel dat doggy m’n favoriet is?” En ik ging in de positie. Op zijn knieën zat ie achter me en schoof z’n pik in me. Echt zo lekker dus ik begon alweer te hijgen en te kreunen. Hij pakte me bij m’n heupen en voerde het tempo lekker op. Zijn pik gleed in en uit met diepe stoten. Hij wisselde wat af en kwam wat hoger door volgens mij op z’n platte voeten te steunen, geen idee maar het voelde goed! We wisselde nog even af en hij ging naast het bed staan, dat neukte nog lekkerder en ik kwam weer klaar. “Ik wil je zaad” zei ik botergeil en dit liet hij zich geen tweede keer zeggen. Hij haalde z’n pik uit me, trok zich af en de klodders schoten zijn pik uit over m’n kont en rug. Hij smeerde alles lekker uit en we genoten nog heel even na. Ik dook de badkamer in om mezelf even te douchen en kroop in bed.

Hij ging op z’n zij liggen en ik kwam naast ‘m liggen. Streelde ‘m nog even over z’n rug en door z’n haar, gaf was kleine kusjes en zei; “Dank je wel, het was lekker. Je mag vaker langskomen!” Hij begon te lachen en zei; “Behoor ik nu ook tot je scharrels?” Niet lang daarna viel hij in slaap en ik lag nog even na te genieten en viel ook in slaap. Het was inmiddels rond 4 uur in de nacht. Vanmorgen ging z’n wekker, kreeg ik een kus in m’n nek “Blijf jij maar lekker liggen meis” en hij dook de badkamer in. Ik stond op en smeerde wat brood voor hem. Tegen een uurtje of kwart voor 7 ging hij weg, bedankte ik hem bij de voordeur voor de gezelligheid en wenste ik ‘m veel plezier op ’t werk. Ik liep naar de woonkamer en zag dat hij in de auto stapte en de straat uit reed. Tijd om even op de bank te liggen en nog na te genieten van de onwijs geile nacht. Ik weet dat je dit verhaal leest, dank je wel en tot gauw!
Fijne dag nog,

x Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top