Skip to content

Momenteel actief

Met mijn zoon en zijn vriend kamperen 1.
4.27/5 (63)

Toen ik op deze site het verhaal las ‘Op vakantie in de Achterhoek’ moest ik meteen weer denken aan mijn eigen ervaring als gescheiden moeder van 41 met mijn zoon Joop en zijn vriend Alex, allebei toen net 18 jaar, nu al weer 6 jaar geleden. De moeder van Alex zat al een paar jaar in de bijstand en kon zich geen vakantie permitteren, zodat we Alex al een keer hadden meegenomen. Met mijn ex kampeerden wij altijd ergens aan de Middellandse Zee, steeds op een andere camping. Voor het eerst als single ging ik met Joop en Alex op weg naar een camping dicht bij Saint Tropez. Onderweg kampeerden we in de buurt van Meursault waar we twee nachten bleven. Wij kwamen aan op de camping vlak bij Saint Tropez en vonden een rustige plek en zetten de tent op en richtten hem in. We hebben een grote tent met twee slaapcabines. De camping lag op loopafstand van het strand en de volgende dag gingen meteen om een uur of tien er naar toe. Ik in bikini met een zonnejurkje er over en de jongens in hun zwembroek.

Toen we op het strand kwamen viel het meteen op dat de meeste vrouwen en zeker alle jonge meiden topless waren. De jongens keken hun ogen uit naar al die blote borsten. Ik trok mijn zonnejurkje uit en legde een badlaken neer op het zand en de jongens zetten de parasol op. “Doe jij je topje niet af?” vroeg Joop en hoewel voor mij niet hoefde deed ik hem toch af en zag dat de jongens naar mijn blote borsten bleven kijken. Ik ging op mijn buik liggen en toen de jongens de zee indoken draaide ik me op mijn rug en toen ze terugkwamen bleef ik gewoon zo liggen. Als ze de borsten van andere vrouwen en meisjes mogen zien waarom dan niet de mijne. Ik heb nogal tijd stevige borsten en die haast nog niet hangen. Alles went en voortaan lag en liep ik topless op het strand. De jongens zeiden dat er verderop een stuk strand was waar men naakt toegestaan was. Ze wilden daar met alle geweld naar toe en ook nog dat ik mee ging. Eigenlijk wilde ik wel maar ze moesten eerst maar eens alleen gaan en konden ze niet alleen de borsten maar ook de kut van jonge meiden en vrouwen bekijken.

Ik merkte wel dat de jongens daarna soms naar me keken alsof zij mijn bikinibroekje uittrokken en mijn kut bekeken. Weliswaar met hun ogen maar toch. Ik voelde me zelfs vereerd en zelfs een beetje opgewonden dat ik als vrouw van 41 toch nog het lustobject mocht zijn van twee jonge knapen van net 18. Als ik ‘s avonds alleen in mijn slaapcabine lag, omdat het warm was en niet in maar op mijn slaapzak lag, ging me zelf verwennen. Ik deed eerst mijn hemdje uit en voelde mijn borsten en trok later ook mijn broekje uit en lag languit met gespreide benen mijn borsten en kut te voelen. Ik fantaseerde dat niet ik aan mijn borsten zat en met een vinger mijn genotsknopje stimuleerde maar dat het Joop of Alex was en soms allebei. ‘s Morgens schaamde ik me vreselijk maar toch de avond erop fantaseerde ik weer over. Het werd een obsessie voor me en hoewel in me nu voor schaam begon ik zelfs de jongens uit te lokken en zogenaamd omdat ik dacht dat zij voor de tent zaten naakt mijn slaapcabine uitkwam om iets te pakken. Ik zag de jongens naar mijn borsten en mijn kut kijken en ging op mijn gemak weer terug naar de slaapcabine.

Wat had ik teweeg gebracht want ik zag duidelijk dat de jongens me beloerden en toen ik naakt ging slapen deed ik de slaapcabine, zogenaamd weer per ongeluk, niet helemaal dicht. Ik zag ze naar binnen kijken en zij konden zien dat ik daar naakt lag. Wel al een beetje donker maar toch. Hoe ik schaamteloos ik toen was en het gedurfd heb weet ik nog steeds niet maar zei tegen ze dat gerust binnen mochten komen. Maar eerst pakten ze de campinglamp en zetten die op een tafeltje voor de slaapcabine. Ik lag nog steeds naakt languit op mijn rug en de jongens knielden ieder aan een kant van mij en bekeken mijn borsten en vooral mijn kut. “Wat ben je mooi”stamelde Alex en vroeg of hij me mocht aanraken. Ik knikte en hij maar ook Joop legden hun handen op mijn borsten en begonnen die te kneden en raakten mijn tepels aan. Ze likten zelfs mijn tepels en zogen er aan en ik wist nu zeker dat ze samen wel eens naar porno keken. Ze keken begeerlijk naar mijn kut vooral toen ik mijn benen licht spreidde en zij mijn kut beter konden zien.

Hun handen gingen al strelend omlaag en raakten om de beurt mijn kut aan en gingen met hun vinger over mijn gleufje en tussen mijn schaamlippen door raakten ze steeds mijn genotsknopje aan. Ik spreidde mijn benen nog meer als teken dat ze verder konden gaan om mijn lichaam en vooral om mijn kut te leren kennen. Hoe ver ben je gezonken om als vrouw en moeder je onbeschaamd je lichaam aan te bieden aan twee jongens. Ik was de schaamte voorbij en duwde Alex omlaag en die knielde tussen mijn gespreide benen en bekeek mijn kut van dichtbij en opende die en raakte mijn genotsknopje aan en bleef die stimuleren. Ik voelde nu ook dat hij aarzelend een vinger in mij kut stak en ronddraaide en mijn kut van alle kanten van binnen voelde. Hij ging steeds dieper mijn kut in en stak er vinger bij en begon mij te neuken terwijl Joop toekeek en nu mijn genotsknopje met zijn vingers verwende. Alex stootte steeds harder en sneller in mijn kut en ik hield het niet meer en begon te kreunen en ging met hoofd wild heen en weer te gaan en kwam klaar en had voor het eerst sinds een jaar weer een echte orgasme.

Hij trok zijn vingers terug en ik zag dat hij zijn broekje omlaag trok. Wilde hij in me komen en me echt neuken? Ja dat wilde hij want hij trok zijn broekje helemaal uit en duwde zijn lul in mijn kut en ging weer met harde stoten heen en weer. En terwijl Joop toekeek werd ik door Alex geneukt die voor mij en zeker ook voor hem veel te snel klaarkwam en me vol spoot. Zijn lul werd slap en hij trok zich uit me terug en toen realiseerde pas wat me wat ik aangehaald had. De jongens hadden in de gaten dat ik verwarring was en trokken zich terug en lag ik nog naakt op mijn slaapzak en viel pas na een hele tijd in slaap. De volgende morgen durfde ik bijna niet de jongens onder ogen te komen maar ze lieten niets blijken wat er die afgelopen nacht iets bijzonders gebeurd was. De volgende dag ging ik met hun mee naar het naaktstrand en lag ik naakt op mijn badlaken en vond het zelfs prachtig als mensen langs kwamen die naar mijn naakte lichaam keken.

Maar ‘s avonds toen in net in mijn slaapcabine lag kwamen ze weer binnen. Weer knielden ze naast me en kleedden me uit en nu was het mijn zoon die met mij aan de slag ging. Hij voelde mijn borsten en algauw spreidde hij mij benen zover mogelijk en ging tussen mijn benen knielen en bekeek mijn kut en raakte mijn genotsknopje aan. Weer kreeg ik vingers in mijn kut en hij begon mij te neuken. Alex draaide mijn hoofd op zij en bood mij zijn lul aan. Ik heb pijpen altijd vies gevonden maar Alex hield aan en ik nam zijn lul in mijn mond en pijpte voor het eerst een man en in dit geval een jongen. Ik kwam terwijl ik aan het pijpen was weer klaar en Joop stak meteen zijn lul in mijn kut en neukte mij hard en diep. Daar lag ik dan als gescheiden vouw van 41 naakt en met een lul in mijn mond en een lul in mijn kut van twee jonge jongens en ik genoot er zelfs van.

Ik was nu volledig aan hen overgeleverd en zeiden wat ik te doen had. Zij bevalen zelfs voor hen te gaan staan en me helemaal uit te kleden en me naakt aan hen te laten zien alvorens ze mee namen naar mijn slaapcabine waar ik de een moest pijpen en de ander me op zijn hondjes neukte. Niet alleen ‘s avonds maar ook midden op de dag. Wat ik wel verschrikkend vond dat de jongens steeds met hun mobieltjes foto’s van mij maakten die ze de daarna vol trots aan mij lieten zien. De hele vakantie ging het zo door en werd ik als een soort blanke slavin door Joop en Alex behandeld. Ik kon het de jongens niet kwalijk nemen, ik had het zelf uitgelokt.

Bij mijn terugkomst werd ik herinnerd aan iets uit mijn jeugd.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top