Skip to content

Momenteel actief

Faker wordt stap voor stap een hoer
5/5 (3)

Als je mijn eerdere verhaal ‘Faker die ik was wordt opgespoord en bare afgestraft’ heb gelezen, dan weet je dat ik (chubby man met grote billen) door Nick en Jeroen stevig ben gebruikt omdat ik ze ghostte op chats en Grindr. Mijn heftige ontmaagding kreeg een vervolg.

Nadat Jeroen de deur had dichtgetrokken lag ik voor pampus op het bed. Ik ben keihard doorgeneukt door hem en Nick en drie warme zaadlozingen hebben mijn dikke kont opgevuld. En hoewel ze ongevraagd bij mij waren langsgekomen en ik eerst in shock was, kan ik toch niet ontkennen dat ik er van had genoten. Ik was zelf ook twee keer klaargekomen, één keer in de mond van Jeroen en één keer terwijl ik geneukt werd en mijn prostaat perfect werd geraakt. Ik ben hierna onder de douche gegaan en ondanks dat het pas net avond was, viel ik als een blok in slaap. Ik was fysiek en mentaal voldaan maar ook uitgeput.

Die nacht wordt ik wakker en zie ik een whatsapp-bericht van Nick. Een video die hij heeft gemaakt, waarin Jeroen zijn 2 meter lange 140kg zware bezwete bear lijf te zien is met pompende bewegingen en het ketsende geluid tegen het onderwerp dat vol in beeld is. Ik, de chubby guy met mijn eigen zaad over mijn eigen buik, is degene waar tegenaan wordt geketst met volle kracht. Ik diep kreunend met mijn ogen wijd open, kijkend naar Jeroen die grommend zijn zaad in mij spuit. Ik, bare volgespoten. De video laat niks aan de verbeelding over.

Nick heeft mij in zijn macht, letterlijk en figuurlijk. De 25-jarige Hollandse gezonde dominante kerel met lange pik maakt optimaal gebruik van zijn machtspositie. In de weken erna krijg ik meermaals per week een whatsapp-bericht dat hij langskomt en dat ik mij moet klaarmaken. Dat is een vast ritueel ondertussen. Ik scheer mijn dikke ass elke dag zodat ik heel glad ben en als hij mij appt spoel ik mij, vul ik me met glijdmiddel en kleed ik mij volledig uit, op een jockstrap over mijn dikke billen na. De deur zet ik op een kier en meestal is hij binnen een half uur na zijn app al in mijn slaapkamer.

In doggy zit ik voor hem klaar. Ik kijk hem niet aan en wacht op wat ik voel. Nick heeft weinig woorden, hij spankt mijn volle billen hard. Hij houd echt van chubby guys. En hij is altijd gelijk hard bij het aangezicht van mijn big ass in een jockstrap. Soms kleed hij zich volledig uit, maar soms doet hij alleen zijn broek naar beneden. In beide gevallen duwt hij zonder genade in één keer zijn lange dunne pik tot aan de ballen bij mij naar binnen.

Zo ook deze keer. Ik kreun en waar het in het begin dat nog een kreun was van pijn, is het nu vooral een kreun van opluchting. Dat gevoel dat mijn dikke mannenkut wordt opgevuld geeft mij nu echt genot. Nick pompt altijd hard, houd mijn vlees goed vast en in hoog tempo werkt hij naar zijn orgasme toe. Hij grijpt mij nog harder als hij met de laatste stoten zijn pulserende pik zo diep mogelijk naar binnen duwt en zijn warme zaad mijn bolle reet opvult. Na een half minuutje uithijgen laat hij zich uit mij glijden. Dat is het moment dat hij altijd gelijk vertrekt zonder iets te zeggen. En dan ben ik meestal zo geil, dat ik na zijn vertrek mij zelf gelijk aftrek.

Op het moment dat ik van het bed wil afstappen met mijn stijve pik, wordt mijn hoofd hard naar beneden geduwd en wordt mijn dikke neukreet weer omhoog gezet en voel ik weer iets tegen mijn gaatje aan. Langzaam wordt mijn kont opgerekt, mijn god wat is dit?? Ik dacht even kort dat het Jeroen was die een flinke dikke pik heeft, maar dit was nog veel groter. Ik bijt in het dekbed om mijn pijnkreten te dempen. Na wat minuten lijkt te duren, voel ik een lijf tegen mijn grote billen aan en zware ballen tegen mij aan. Ik ben nog nooit zo opgevuld geweest. Zowel qua dikte als diepte. Nick heeft blijkbaar iemand meegenomen en binnen gelaten met een mega grote lul.

Na even stil te hebben gezeten, brengt hij er beweging in. Oefff wat is dit heftig, ik weet niet waar ik het zoeken moet. Hij laat zijn handen zacht over mijn grote billen gaan en ik hoor zijn zware diepe stem in het Engels zeggen: ‘I love a fat white booty’. In een langzaam ritme laat hij zijn megapik in en bijna uit mij glijden, maar net niet helemaal. Uiteindelijk kan hij zichzelf denk ik niet meer tegen houden en wil hij sneller. Met een harde plof bij elke stoot geef ik een gil en voel ik mijn hele lijf bijna voorover vallen. Harder en harder gaat zijn megapik in mijn grote kont. Nadenken kan ik niet meer, mijn hele lijf focust zich op het gevoel van mij gloeiende neukgat. Net als ik denk dat ik het niet meer aankan, haalt hij zijn pik helemaal uit mij. Een bizar gevoel hoe mijn kont haast open blijft staan.

Hij draait mij op mijn rug en voor het eerst zie ik wie mij neukt. Een gespierde donkere man met heel donkere bijna zwarte ogen kijkt mij aan. Tegen zijn sixpack aan zie ik zijn pik vier omhoog staan. Holy fuck wat een gigantische BBC! Hij pakt het glijmiddel dat op mijn nachtkastje staat en doet het op zijn handen. Hij laat zijn handen zacht over mijn chubby licht behaarde buik gaan en tussen mijn mannentieten totdat ik helemaal glim. Hij komt op mij zitten en slaat zijn harde pik een paar keer tegen mijn borst aan. ‘Push your tits together’ zegt hij, en hij laat zijn pik tussen mijn manboobs glijden. ‘Open your mouth boy’ en terwijl hij mijn tieten neukt glijd zijn eikel van mijn tieten naar mijn wijd opengesperde mond. Met grote ogen kijk ik hoe hij zijn donkere muscle body beweegt. Hij laat spuug van zijn volle lippen af glijden wat tussen mijn mannentieten terecht komt. Kreunend geniet hij van mijn zachte manboobs.

Plots pakt hij mijn hoofd vast en duwt hij zijn grote donkere pik mijn mond in. Ik maak kokhalzende geluiden en de tranen stromen over mijn wangen. Ik moet mijn mond wagenwijd openzetten om die pik uberhaupt te kunnen pijpen, maar hij probeert mijn keel ook op te vullen en dat gaat maar moeizaam. Hij kreunt en schud en ik voel zijn zaad rechtstreeks mijn keel in glijden. Hij laat mijn hoofd los en ik hap hoestend naar adem. Elke druppel zaad heb ik doorgeslikt.

Terwijl ik de tranen van mijn gezicht veeg staat hij op en trekt zijn kleren aan. Zijn pik wordt slapper maar is nog steeds mega, zomaar 4x groter dan mijn eigen pik. Nick zit in de hoek op een stoel en de donkere man overhandigd hem zonder iets te zeggen 50 euro. Mijn mond valt open van verbazing. Nick heeft hem laten betalen om mij te neuken?

Als de gespierde anonieme donkere man mijn woning verlaat, blijft Nick op de stoel zitten en haalt zijn lange pik uit zijn broek. Het hele tafereel heeft hem ondertussen weer geil gemaakt zo te zien. Hij gebied mij naar hem toe te komen en hem te pijpen. Op mijn knieen tussen zijn benen in ga ik aan de slag. Hij duwt mijn hoofd naar beneden: ‘Je moet nog wat meer oefenen met deepthroaten zag ik’. En hoewel zijn pik niet zo groot is als de BBC, gaat Nick zijn eikel flink mijn keel in. De tranen komen weer op, maar ik weet het kokhalzen tegen te gaan. Oefening baart blijkbaar toch echt kunst.

Ik weet niet waarom, maar ik wil Nick pleasen. Ik wil zijn zaad in mij voelen, pas dan is mijn taak voldaan. Ik verwen met mijn lippen en tong zo goed als ik kan zijn lange pik en met mijn handen speel ik zachtjes met zijn ballen. Hij wil nu neuken en terwijl ik al bezig ben om in zijn favoriete standje (doggy) te gaan plaatsnemen, gebied hij mij om te draaien. Hij plaats mijn benen op zijn stevige schouders en mijn dikke mannenkut wordt weer gevuld. Mijn glimmende buik en borst schudden heen en weer. Mijn volle benen en kont tegen zijn lijf aan.

‘Trek je af’ zegt Nick en mijn harde pik pak ik stevig vast en bloedgeil als ik was begin ik flink te trekken. Het duurt niet lang voordat ik het voel opborrelen. Oh ja… ja, ik ga klaarkomen, ik ga keihard spuiten, ik voel het…! Maar vlak voordat ik klaarkom trekt Nick mijn handen weg. Een ruined orgasme, het zaad druipt uit mijn pik maar de climax blijft uit. ‘Jij hebt nog geen genot verdient’ zegt Nick. Jammerend in frustratie zie ik het gebeuren. Het zaad druipt over mijn pik en ballen naar beneden, tussen mijn dikke billen door waar Nick nog steeds aan het pompen is. Dat beeld zet Nick ook aan om te gaan klaarkomen en hij gaat door tot zijn ultieme climax en spuit voor de tweede keer vandaag zijn warme sap in mij.

Druipend van het zaad uit mijn pik en uit mijn dikke reet ligt ik op bed. Nick vertrekt, met de 50 euro op zak. Blijkbaar is hij nu mijn pooier? De gedachte is beangstigend en opwindend tegelijk. Doordat ik zelf geen echte climax heb gehad, voel ik mij nog steeds intens geil.

Mijn gedachten gaan naar Jeroen, de 140kg en 2 meter lange bear die een paar weken eerder mij samen met Nick ontmaagde. Ik had van hem niks meer gehoord, terwijl Nick meermaals per week langs kwam. Hoewel regelmatig geneukt worden door Nick wel lekker was en nu uitgehoerd te worden rete-spannend… De manier waarop Jeroen mij die ene middag neukte, rimde en pijpte is waar ik ’s nachts nog wel van droom. Ik zoek Jeroen zijn profiel op Grindr en stuur hem een berichtje. “Ik wist wel dat je mij zou contacten, slet”.

Wordt vervolgd…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top