Skip to content

Momenteel actief

De nieuwe buurvrouw
4/5 (18)

Sinds kort heb ik een nieuwe buurvrouw en ze kwam zich pas voorstellen als Astrid. Een leuke verschijning van 35 jaar alleenstaand en geen kinderen. Ik was ik niet zo met haar bezig, ben zelf een man van 55 jaar gescheiden en twee kinderen, deze zie ik in om de week in het weekend. Veel te weinig helaas, maar daar zal ik veder niet op ingaan. Op een zaterdag was ik druk met ze aan het voetballen op het speelterrein wat net achter mijn huis ligt. Astrid kwam langs en zei me vrolijk gedag en vroeg of ik maandag wat te doen had. Ik was toevallig vrij en zei dat ik wel tijd vrij kon maken. Het ging om haar schuur, daar wilde ze haar vriezer in gaan zetten, zodat ze in de keuken wat ruimte over had. Maar deze alleen naar de schuur brengen was onmogelijk.

Ik zei dat ik haar wel even wilde helpen en we namen afscheid. Die maandag belde ik aan en Astrid begroette me vrolijk en zei; ”Was gezellig hé, afgelopen weekend?” Ik zei dat ik genoten had en vroeg waar de vriezer stond. We liepen naar de keuren en tilde samen de vriezer op en brachten hem naar de schuur. Astrid kreeg zweet druppels op haar voorhoofd want het was best lekker weer. Ik maakte een grapje in de trant van; “Zo, niet gewent om te werken zeker?!” Toen antwoordde ze ondeugend dat ik daar nog wel achter zou komen. Mijn interesse was gewekt, want ik vond haar zeer aantrekkelijk in haar spijkerbroek met strak topje.

Toen we klaar waren vroeg ze of ik wat te drinken wilde en ik zei; “Doe maar een koud biertje dat kan ik wel gebruiken”. Ze nam zelf een glas wijn en raakten in een aangenaam gesprek. Opeens vroeg ze waarom ik eigenlijk nog vrijgezel was! Ik vertelde dat ik mezelf prima vermaakte en geen zin en tijd had voor een vaste relatie. Ze vroeg ondeugend; “Wel voor een sexrelatie?” Ik antwoordde dat deze oude man daar wel oren naar had.

Ik ging dichter bij haar zitten en we begonnen spontaan te zoenen, ik raakte opgewonden en streelde haar rug en draaide haar naar me toe, ze ging gewillig op de bank liggen en ik masseerde haar schouders en ging langzaam naar beneden. Ging langs haar borsten naar haar klitje en maakte haar helemaal gek. Ze begon mijn broek los te knopen en nam mijn pik in haar mond. Wat kon ze heerlijk pijpen zeg! We maakten het af in doggy en ze zei dat ze snel weer een nieuw klusje voor me had.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top