Skip to content

Momenteel actief

Gefrustreerde meisjes maken rare bokkensprongen
3.75/5 (8)

Gefrustreerde meisjes maken rare bokkensprongen en stomme fouten. En een stomme fout die ik maakte was vriendelijk doen tegen iemand waartegen ik dat beter niet kon doen. Maar toen ik daar achter kwam was het al te laat. Niet dat ik er spijt van had, want nog nooit had ik zo’n nacht ondergaan als met meneer B. Geen mooie man en veel te oud voor mij, maar toch, er was iets wat me week en zwak voor hem maakte en dus goedgelovig. Nou, eerlijk gezegd, wilde ik eigenlijk wel, en misschien toch ook weer niet.

Een zomeravond, eenzaam en verlangend naar avontuur en aan mijn afstudeerscriptie bezig wat maar niet vlotte. Over het balkon klonk zijn “glaasje wijn?” zo bevrijdend. Eigenlijk was ik al verloren toen ik de kale betonnen trap van de flat besteeg. Ook al was ik 22 en hij 56, ondanks die vreselijke kloof bedacht ik hem met mijn ziekelijke geflirt. Bij hem, in zijn heiligdom en met zijn krachtige behaarde armen voelde ik opeens dat mocht hij een poging wagen, ik hem niets in de weg zou leggen. Maar toch, niets klopte aan ons al minnaars. Ik was langer dan hij en hij gezet. Het type man van wie je vermoedt dat die een vreselijke grote pik heeft, behaarde borst en buik en je met vreselijke kracht penetreert. Zo’n man waar je vreselijk pervers over kunt fantaseren, maar waar je het nooit mee doet. De wijn? Het kwam er zelfs niet van want hij was een man die precies op zijn doel afgaat. “Je zag er zo heerlijk uit op het balkon,” zei hij diep en indringend.

En opeens stond hij voor me hevig naar me te verlangend en mij met zijn diepe mannengeur en sterke armen te omringend. En op dat moment konden er twee dingen gebeuren. Of ik zou het uitschreeuwen, of ik zou me heerlijk tegen zijn onderlichaam aandrukken en hem uitnodigen. Maar ik zou dit natuurlijk niet geschreven hebben als ik had staan schreeuwen. Zijn tongzoen was meteen al fel en met veel spuug. Spuug is vies en lekker tegelijk. Dat hangt helemaal van je stemming af en mijn stemming maakte dat ik het gulzig inslikte en me tegen die enorme bobbel in zijn broek drukte. Zijn hand kroop langs mijn rug in de kleine ruimte van mijn jeans, mijn slipje in en tussen mijn billen waar zijn vingers zochten naar het plekje dat ik hem dolgraag wilde laten vinden. Vlug maakte ik de knoop van mijn jeans los zodat hij erbij kon en hij zijn dikke vinger in mijn anusmondje kon priemen. Aan zoiets smerigs had ik echt behoefte. Opeens liet hij me los, deed een stap achterwaarts en zei “wil je je voor me uitkleden?”

Waarom zou ik dat niet willen? En meteen begon ik mijn jeans omlaag te sjorren, mijn T-shirtje over mijn hoofd te trekken en tergend langzaam mijn slipje af te stropen. Zijn tong en dikke vlezige vingers schoten wild in mijn mond, anus en kutje in een agressief voorspel. Meneer B. was dus een pervert, maar een waar ik op dat moment heel erg naar verlangde. En zijn taboes niet om ze op te ruimen. In de koortsachtigheid lukte het hem zijn overhemd uit te krijgen. zijn broek trok hij tegelijk met zijn slip uit en meteen sprong zijn vlezige pik groot tevoorschijn. Vergeleken bij de versie van de vriendjes met wie ik geneukt heb, was dit een monster waar een “beschaafd” meisje als ik de stuipen mee op het lijf gejaagd wordt. Maar Meneer B. had ook de perverseling in mijn wakker weten te krijgen en als een gehoorzaam meisje zakte ik op mijn knieën en nam alsof die ieder moment kon exploderen zijn pik in mijn handen. De geur was vreemd, wee en uitdagend. En omdat blijkbaar tijdens seksuele opwinding vies opeens lekker lijkt te zijn, kuste en likte ik zijn glanzende blauwachtige eikel om hem met wijd open mond het smerige lekkers ervan af te likken. Hij legde zijn grote handen in mijn haar en drukte me dieper op zijn pik.

Verslikkend in mijn spuug ging ik op en neer met een geil nattig geluid. Mijn tong streelde het smalle spleetje in zijn pik. Voor het eerst van mijn bestaan als vrouw voelde ik het verlangen sperma te drinken. Het voelde als opofferingsdrift hem daarmee te bekoren. Ik had al vaak genoeg gelezen dat mannen het heerlijk vinden als een vrouw hun sperma drinken. Ik smeekte hem ook bijna mijn mond vol te spuiten en mijn gevoel van totale vernedering te bevestigen. Maar nee, hij stoof op, duwde me tussen de salontafel en bank op mijn rug en penetreerde me met enorme kracht en begon me wild te neuken. Zijn zweetdruppels sleepten spoortjes over mijn huid en waar ik kon dronk ik ze als een geheime etherische stof. Toen opeens kwamen de onweersflitsen, de reeks van orgasmen die ik met wilde kreten aan hem bekende en die hem nog wilder maakten. Tot het grote moment waar ik op wachtte aanbrak en hij zich uit me trok en met horten en stoten zijn sperma over mijn gezicht en in mijn open mond spoot Zo smerig ik me wilde voelen voelde ik me ook. De geur van sperma, de zilte smaak, de dikke massa slikte ik door met net zo’n afkeer als de oesters die ik ooit met tegenzin at. Maar door deze ervaring zou niets meer zijn zoals het geweest was en werd ik in alle heimelijkheid zijn gehoorzame sletje, dat hij slechts hoefde te roepen om zich op uit te leven.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top