Skip to content

Momenteel actief

Overspel met de 19 jaar jonge kassière
3.32/5 (19)

Mijn lieve vrouw wilde ook wel eens een keertje met een andere man naar bed, maar ik wist daar alleen niets vanaf. Dus toen ik een keertje thuiskwam en haar in bed aantrof met één of andere kerel, ging ik helemaal uit mijn plaat. Vooral tegen die vent, omdat ik een vrouw nooit zal slaan. Ik schopte hem mijn huis uit en heb een week lang ruzie met mijn vrouw gemaakt. En toen de rust uiteindelijk in mij aan het terugkeren was, besloot ik om wraak te nemen. Overspel is iets wat ik totaal afkeur en normaal gesproken dacht ik dat ik het nooit met wraak zou gaan beantwoorden.

Maar op dat moment ga je toch echt heel erg anders denken, althans ik wel. Ik besloot om een leuke meid uit te kiezen waarvan ik wist dat ze mij ook leuk vond en besloot ermee naar bed te gaan. Bij de supermarkt werkte een leuke kassière die mij steeds heel ondeugend aankijkt. Ik wist ongeveer wanneer ze vrij was en wachtte haar op. Ze vond het wel leuk, maar ook een beetje eng. Dat kan ik mij ook wel voorstellen. Ik besloot er geen doekjes om te winden en vertelde haar gewoon dat ik een relatie had en dat ik ondanks dat toch met haar het bed wilde delen. De kassière keek mij een beetje twijfelend aan maar uiteindelijk besloot ze dat ze toch wel toe was aan een avontuurtje, waardoor ze besloot om op dat moment mij naar haar woning, een paar straten verderop, te begeleiden. In haar huis was alles fris en fleurig. Mooie felle kleuren en een leuke, jonge inrichtong. Ik hoorde van haar dat ze net 19 was geworden. Ik vond het prima, ze was legaal en dat was waar het mij uiteindelijk om ging. Ik nam haar meteen in mijn armen en begon haar te zoenen en uit te kleden. Ze was eerst een beetje onwennig, het ging ook allemaal erg snel natuurlijk. Maar al snel had ook zij de smaak te pakken en hielp ze mij uit mijn kleren, zodra ik haar helemaal naakt voor mij had staan. Heerlijk hoor, vreemdgaan met een meid die strakke tieten, een smalle taille en ene perfect kontje heeft. Ik ging er maar vanuit dat ze geen maagd meer was en dus haalde ik een condoom uit mijn portemonnee, die ik speciaal voor die gelegenheid had aangeschaft. Ik deed hem om mijn al harde lul en liet haar op de bank liggen, waar ik haar zachtjes begon te vingeren en een beetje aan het beffen was. Haar poesje was ongelooflijk strak en ze kreunde intens toen mijn vingers en tong haar kut en klitje aan het bewerken waren.

Toen ik zeker wist dat haar perfecte poes heel nat was, kwam ik omhoog door op mijn knieën te gaan zitten en greep ik haar beide benen beet, trok haar naar mij toe en begon ik haar te penetreren. Langzaam maar zeker gleed mijn voor har veel te grote lul in haar schede. Ze beet op haar onderlip, terwijl ik haar vol aan het pompen was. Haar mooie borsten bewogen heen en weer en haar gezicht had een uitdrukking waardoor ik wist dat ze genoot. Ik wilde haar op haar knieën nemen, haar nog aan mijn pik laten zuigen, van alles was ik van plan. Ik wilde haar in haar strakke anus neuken, zodat ze kermend van pijn en genot aan mij over zou zijn geleverd. Maar ik kon niet. Ik was zo ongelooflijk opgewonden dat ik mijn goedje al in haar aan het legen was, voordat zij ook maar in de buurt van een orgasme kwam. Wat er daarna gebeurde? Ik heb haar gewoon op een andere dag nog een keer geneukt. en nog eens. En ja, nogmaals nam ik haar. En tot vandaag aan toe ontmoeten wij elkaar nog steeds en het voelt heerlijk. En mijn vrouw weet van niets. Ach ja, voor mannen is vreemdgaan toch ander, of niet soms?

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top