Skip to content

Momenteel actief

Ontmaagd door oudere buschauffeur
4.22/5 (23)

Toen ik 18 jaar was ging ik altijd met het openbaar vervoer naar school. Ik stapte om half s morgens mijn bus in en de chauffeur die vaak op deze lijn reed heet Serge. Hij was in de vijftig en altijd zeer vriendelijk. Hij praatte met jan en alleman in zijn bus, maar ik denk dat ik zijn favoriet was. Ik stapte altijd als laatste de bus in zodat ik een praatje met hem kon maken. Ik was nog jong maar werd steeds gekker op deze oudere man en we wisselde telefoonnummers uit. Eigenlijk heel fout natuurlijk, hij had mijn vader kunnen zijn, maar ik zag er geen kwaad in. Het kwam dus niet als een verrassing dat hij me belde en vroeg of ik zin had om een keertje een dienst met hem mee te rijden. Ik stapte op mijn vrije morgen de bus in om een rondje met hem mee te rijden en we hadden een alledaags gesprek.

Toen zijn dienst erop zat vroeg hij of ik wat mee ging drinken in de chauffeurs kantine. We gingen naar binnen en er waren maar 2 andere personen aanwezig die na 5 minuten aan het werk moesten. Ik zat daar alleen met Serge en opeens zei hij, kom hier lekker ding en begon te lachen. Hij opende zijn armen en ik ging naar hem toe en zat dus praktisch op zijn schoot. Hij sloot zijn armen om me heen en ik voelde mijn borsten in zijn borst prikken. Toen ik me terugtrok, keek hij me geil aan en zei, ik vind je leuk Sandra. Ik glimlachte lichtjes en gaf hem een zoen. Serge vroeg, zullen we naar hiernaast, heb alleen de sleutel en ik ging met hem mee. Daar aangekomen begonnen we te zoenen en hij opende zijn gulp en haalde zijn pik uit zijn broek. Ik had ooit eens met een vast vriendje wat hand en spandiensten gedaan en verder was ik nog maagd. Hij legde mijn hand op zijn pik en ik trok hem af, hij was flink geschapen. Ik wilde deze ervaren man gewoon voelen en werd echt geil. Ik had nog nooit echt gepijpt en vertelde dat ik het wel wilde proberen. Ik nam zijn pik gulzig in mijn mond en Serge begon te kreunen en zijn pik werd steeds harder en ik begon sneller te pijpen. Ik vond het super geil en pijpte hem alsof ik een ware pornoster was.

Hij stond op en zette me op zo’n witte tafel midden in een soort opberghok en deed mijn slipje opzij en voelde dat ik erg nat was geworden, mag ik je neuken vroeg hij en ik zei, ben nog maagd, wil je heel voorzichtig met me doen? Hij stopte zijn pik heel langzaam naar binnen en het voelde geweldig. Hij begon me langzaam te neuken en steeds sneller tot ik een orgasme kreeg hmmm ik trilde helemaal en erna heb hem toen verder afgetrokken tot hij al zijn sperma over mijn handen liet gaan. Dat was dus mijn eerste keer!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top