Skip to content

Momenteel actief

Een tante om van te genieten
4.23/5 (31)

Mijn tante heb ik nooit echt gekend. Er is ruzie in de familie ontstaan en ik heb haar dus nooit mogen ontmoeten. Dat dacht ik tenminste. Ik ben een man van 26 jaar en ik val op oudere vrouwen. Ik denk dat je nu de bui al ziet hangen. Ik kwam dus een half jaar geleden online een heel erg leuke vrouw tegen en dat bleek dus achteraf mijn tante te zijn. We hadden beiden geen enkel idee wie van wie de ander was. De klik was er zeker wel en ik werd ontzettend opgewonden van deze heel erg bijzondere vrouw. We gingen meerdere keren uit eten met elkaar en het verliep zo goed dat ik thuis zelfs vertelde dat ik iemand had ontmoet. Mijn familie weet dat ik op oudere vrouwen val. Mijn ouders zijn er niet zo gecharmeerd van maar zien mij ook graag gelukkig.

Een week voordat ik haar aan mijn ouders zou gaan voorstellen hadden wij voor het eerst seks met elkaar. Ze kwam bij mij thuis. Ik was nog nooit bij haar huis geweest. Ik wist toevallig waar mijn tante woonde, dat had mijn vader mij al eens verteld. Echter was het er nooit van gekomen dat mijn tante het mij had verteld of laten zien. Als ik dat had geweten was het allemaal anders gelopen.

Bij mij thuis was het allemaal heel romantisch. Ik had muziek aan, lekker zacht op de achtergrond. Verder had ik door het hele huis kaarsen die zouden leiden naar het bad. Daar gingen we samen in. Ik vond haar heel erg mooi zo naakt. Ze zag er gewoon veel jonger uit en ik werd al heel snel opgewonden van haar. Ik heb een best wel groot bubbelbad voor meerdere personen. Ik houd van ruimte als ik in bad ga. Daar zaten we wat bij elkaar en zeiden lieve maar vooral opwindende woordjes. Al snel draaide mijn tante zich om en greep ze onder water naar mijn lul en voelde dat ik goed hard was. Ze dook onderwater en hield haar adem lang in terwijl ze mij begon te pijpen. Haar ervaren mond en tong deden dingen die ik nog niet eerder had mogen voelen en ik had best al wat bedpartners gehad.

Ze kwam omhoog en likte haar lippen af. Ik veegde haar lange haren uit haar gezicht en ze zoende mij met tong zodat ik mijzelf goed kon proeven. Daarna trok ik haar naar mij toe en deed ze haar benen wijd en begon ze mij met haar rijpe kutje te berijden. Hoewel seks in het water alles wat stroever maakt was dit toch wel heel erg fijn. Ze reed zo fijn op mijn lul en beet in mijn oorlel terwijl ze het tempo verhoogde. Daarna ging ze met haar handen op de rand van het bad en stak haar kont net boven het water uit. Ze wilde in haar kontje geneukt worden. Of ik dat wel wilde. Ik bedacht mij geen moment en verbazend makkelijk gleed ik in die toch best wel strakke anus en neukte hard. Al vingerend kwam mijn tante op mijn lul in haar reet klaar en ik neukte door tot ik haar darmen met mijn sperma vulde. Daarna zoog ze nog wat aan mijn pik tot hij slap werd.

Twee dagen later liet ik eerst een foto aan mijn ouders zien, zonder te zeggen dat die vrouw degene was waarmee ik ging. Mijn vader en moeder schrokken en vroegen hoe ik aan een foto van mijn tante kwam. Ik schrok mij kapot maar speelde het koel maar gaf geen antwoord en zei dat ik niet wist dat zij het was en verzon er iets omheen. Hoewel ik het natuurlijk meteen af had moeten breken ben ik nog twee keer met haar uit geweest en confronteerde ik haar later. Het was een helse break-up kan ik je zeggen…

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top