Skip to content

Momenteel actief

Mijn vakantie-buurmeisje
4.25/5 (55)

Ik ging voor het eerst met een tent op vakantie. Gewoon alleen en steeds weer verschillende campings bezoeken door Europa heen. Ik was erg in mijn sas dat jaar. Overal was het mooi weer, maar nergens waren er echt mooie dames. Tot de laatste camping die ik bezocht, waar ik een week zou staan. Ik stond geheel toevallig naast een tent die hetzelfde was als de mijne. Op zich vond ik dat al grappig, maar ik had verder nog geen idee ie er zou zitten.

Toen ik de eerste avond voor mijn tent zat om wat te drinken, kwam de eigenaresse er ineens aan. Die van de tent, niet van de camping. Ik keek en zag dat het een heel erg mooie meid was, van een jaar of 24 gok ik zo. Ze had een stevig kontje, lekkere borsten en lange benen. Ze had een heel knap gezicht en een tatoeage op haar schouder. Het was een mooie meid. We raakten aan de praat over de tenten, omdat die hetzelfde waren. Gelukkig was ze Nederlandse, want Spaans sprak ik niet, nu nog niet trouwens. We dronken samen wat en het werd steeds een beetje intiemer. Het was duidelijk dat zij op zoek was naar een lekkere beurt en ik had daar helemaal niets op tegen. Dat was dus een goeie combinatie!

We gingen mijn tent in en daar gingen we los. We begonnen eerst een beetje met elkaar te kussen. Eerst wat onwennig, maar al snel zaten we te tongzoenen. Mijn handen gleden over haar lichaam heen en uiteindelijk door haar haren. Zij begon met mijn pik te spelen en greep mijn ballen beet en kneep er plagerig in. Het deed eerst een beetje zeer, maar het had iets opwindends. Ze trok mij vervolgens af en toen zakte ze naar beneden om mij lekker te gaan pijpen. Nadat ze dit een paar minuten had gedaan, was ik al blij dat ik niet gekomen was. Ik legde haar op haar rug en begon aan haar kale kutje te likken. Met mijn tong ging ik diep naar binnen en ik stak twee vingers in haar spleet, waardoor ze begon te kreunen en ik voelde hoe heel erg nat ze al was. Ik likte en vingerde door, tot ze omhoog kwam en mij letterlijk smeekte om haar te neuken. Ik wist niet hoe snel ik haar op mijn schoot moest nemen, dat was de eerste positie die in mij opkwam. Het was net te doen zo rechtop, onze hoofden raakten elkaar nog net niet. Ik liet die mooie meid op en neer rijden en ik greep haar billen om daar wat mee te spelen.

Ondertussen zoog ik aan haar tepels en beet ik er speels in, wat ze wel lekker scheen te vinden. Het volgende standje bepaalde zij. Ze wilde op haar knieën genomen worden. Dat was geen punt, want ik houd van dat standje! Ik zat achter haar en heel langzaam liet ik mijn dikke pik in haar kutje gaan en neukte ik haar rustig, maar steeds een beetje sneller. ‘Ja, ik ga komen!’ gilde ze uit. Ik schrok er een beetje van, nu wist iedere Nederlander op de camping wat we aan het doen waren. Maar omdat ik ook haast ging komen, ging ik natuurlijk gewoon door. Ze kwam hard op mijn pik klaar. Direct daarna trok ik mijn lul uit haar en draaide ze zich om. Wild zoog mijn vakantie-buurmeisje aan mijn lul en ze slikte het sperma wat eruit kwam schieten gulzig door. We lagen daarna uitgeput naast elkaar en knuffelden wat. We besloten die week wat samen met elkaar op te trekken. En natuurlijk hebben we nog meerdere keren geneukt. Die keren trouwens wel met condoom. Gewoon voor de zekerheid zeg maar.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top