Skip to content

Momenteel actief

Overspel plegen vind ik zo spannend klinken
3.5/5 (6)

Mijn oma noemde het altijd overspel, als ze verhalen vertelde over hoe opa altijd vreemd aan het gaan was. Ik vond het altijd een spannend woord en besloot het zelf ook te gebruiken toen ik op een dag besloot om overspel bij (of is het op?) mijn man te plegen. Ik was 37 jaar, haast precies een jaar geleden en had het gevoel dat mijn relatie aan het vastroesten was. Uiteindelijk was dit totaal niet het geval hoor, maar het was gewoon een gedachte die door mijn hoofd bleef spoken en het eindelijk van de redelijkheid had gewonnen. Ik besloot dus om het avontuur op te zoeken. Ik trok mijn spreekwoordelijke stoute schoenen aan en dook op het internet en ging op zo’n site waar ze mensen mee op televisie aansporen om vreemd te gaan. Ik dacht, dat ga ik gewoon doen. Een beetje spanning in mijn leven kan toch zeker geen kwaad? Ik kwam in contact met een man die zichzelf Gerard noemde. Nu ben ik niet op zijn naam, maar wel op zijn lichaam en zijn pik gevallen. Hij had een hele grote en die had ik nog nooit gehad. Ik was dus benieuwd naar hoe het zou zijn om mijzelf eens te laten nemen door een kerel met een goed lichaam en een enorme pik. Ik sprak met hem af ergens in een hotel, waar we op de kamer er absoluut geen doekjes om gingen winden.

Ik was gewoon heel nerveus en wilde het meteen doen, dan was ik er maar vanaf, ik wilde niet de kans krijgen om mij te gaan bedenken. We stonden naakt tegenover elkaar en slap was de pik van Gerard al enorm. Ik begon er twijfelend mee te spelen en betrapte mij erop dat ik hem vergeleek met de lul van mijn man. Daar hield ik snel mee op, want de twijfel sloeg daarmee ook meteen toe. Dus begon ik mij voor te stellen dat ik iemand anders was. Ik stelde mij voor dat ik Lola heette en dat ik alle mannen in mijn buurt een beurt wilde geven. Ik merkte dat dit hielp. Ik trok die heerlijke pik af en hij paste toen hij hard werd niet eens in één hand, ik had er twee nodig om hem te omsluiten. Ik was in shock, wat een enorm ding had die Gerard zeg! Ik begon er een beetje aan te likken en zoog zijn eikel naar binnen. De smaak was heel erg goed en ik wilde hem meteen al in mij voelen. Eerst begon Gerard mij zalig te likken. Hij likte zo enorm goed dat ik letterlijk binnen twee minuten al trillend van genot klaar lag te komen. Allemachtig zeg, wat was dit geil, zo kan ik mij herinneren te denken.

Uiteindelijk ging ik op mijn knieën op het bed zitten. Gerard kwam achter mij zitten en nadat hij een condoom om zijn pik had geschoven, drukte hij hem heel langzaam bij mij naar binnen. Ik moest echt naar adem snakken, wat vulde hij mij op zeg. Ik was dan ook verbaasd dat zijn dikke kloppende lid er helemaal in ging passen. Hij neukte mij met langzame stoten en ik voelde iedere centimeter langs de wanden van mijn kutje glijden. Ik kwam voor het eerst door geneukt te worden klaar. Of het de spanning was of de techniek die hij gebruikte of misschien de omvang van zijn lul, ik zou het niet weten. Hij legde mij na een paar minuten op mijn rug en neukte mij in de missionaris stand. Dat was heel geil, ik kon al zijn spieren in beweging zien en als ik mijn hoofd optilde zag ik zijn pik in mij verdwijnen en uit mij komen glijden, mat van het vocht van mijn door hem uitgerekte poesje. Hij paalde harder en harder tot hij zei klaar te komen. Ik voelde mij uitgewoond maar had nog de kracht om overeind te komen. Hij trok het condoom van zijn pik en spoot mijn tieten onder. Wat was het veel zeg, ik had niet verwacht dat er zo enorm veel zaad uit zijn lul zou komen. Ik liet het allemaal over mijn borsten druipen en speelde daarna nog wat met zijn lul. Toen ben ik na een paar minuten bij te zijn gekomen gaan douchen en toen ik terugkwam, was Gerard weg. Ik vond het wel prettig, want ik wist niet hoe ik het verder af zou moeten handelen. Uiteindelijk keek ik op het bed en zag ik dat hij geld had achtergelaten. En dat vond ik nog opwindend ook! Ik werd dus als een escort gezien, denk ik. Omdat ik mij naderhand toch wel behoorlijk schuldig voelde, ben ik met dat geld, samen met mijn man uit eten gegaan. Nadien ben ik nooit meer vreemd gegaan. Het woord overspel blijft vanaf nu maar een woord in de verhalen van mijn oma.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top