Skip to content

Momenteel actief

Selma van 18 is een wilde tienerslet
3/5 (2)

Ik ben een man van net 23 en ik val op jongere meiden. Niet heel veel jonger, maar een jaar of 17, 18 of 19 vind ik bijzonder lekker. Ik hou ervan om met die mooie jonge lichamen te spelen. En vaak zijn dit soort mokkels ook bijzonder geil. Ik heb dat vorige maand ervaren, want toen had ik verkering met een meid van net 18 jaar. Haar naam is Selma en ze heeft een goddelijk strak lichaam. Echt zo’n meid waar je gewoon je pik in zou willen steken, op het moment dat je haar ziet. Dat had ik in ieder geval wel. Dat gevoel is haast niet te omschrijven. Ik zal de details van hoe we verkering kregen, ook al was dat maar een maand, achterwege laten. Dat is namelijk een vrij saai verhaal. Maar zodra we iets hadden, was het meteen neuken geblazen.

Ze kwam bij mij in mijn flatje op bezoek en ze dook gelijk op mij. Daar had ik geen zoete woorden, wijn of iets anders voor nodig. Ze was uit zichzelf al los en bijzonder wild. Dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig, ik hou namelijk wel van het type niet zeiken maar naaien. En daar was – en is ze natuurlijk nog – heel erg goed in. Ze maakte mijn broek los, trok alle kleren van mijn lijf en zorgde er uiteraard ook voor dat ze zelf helemaal bloot was. Ze nam mijn lul in haar handen en nam hem vervolgens meteen in haar mond. Ze zoog er haast een puntje aan, die heerlijke hete Selma. Haar mondje en haar tong leken wel overuren te draaien, zo intens en snel was ze met mij bezig. Ik kon haast niet geloven hoe dit zo snel gegaan en zo gekomen was, maar genieten deed ik zeker. Ze speelde met mijn ballen en toen wilde ze dat ik haar tussen haar mooie tieten ging neuken. Ze had behoorlijke joekels, meer dan een D cup, dat wist ik haast wel zeker.

Ik kroop op haar, terwijl ze op haar rug ging liggen. Ik legde mijn leuter tussen die borsten en liet haar het vlees tegen elkaar drukken. Ik begon haar op zijn Russisch te nemen. Ik had dat al een keer eerder gedaan en toen was het ook al zo genieten, maar de tieten waren bij dat meisje een heel stuk kleiner. Nu was het haast of ik mijn lul tussen haar billen drukte. En ja, dat bracht mij natuurlijk weer op een lumineus idee. Ik zette haar op handen en knieën en kwam achter haar zitten. Ik paalde die hete kut van haar met mijn dikke paal en uiteindelijk trok ik mijn nat geneukte lul terug en drukte ik mijn eikel tegen haar anus. Zonder te waarschuwen ramde ik hem er zo in. Ze schreeuwde het uit, maar ik genoot. Met mijn handen op haar heupen paalde ik die reet genadeloos af, net zo lang tot ze niet meer schreeuwde maar kreunde en smeekte om meer. Maar na een paar minuten anale verwennerij,. Moest ik komen. Ik had geen tijd en ook geen zin om hem terug te trekken. In plaats daarvan spoot ik haar darmen helemaal vol. Dat vond ze achteraf niet zo heel erg leuk, maar ik had daar maling aan. Wat dan ook meteen de reden van ons uit elkaar gaan zou worden. Ik neuk op mijn manier, niet zoals die teefjes het willen. Selma kon dat slechts een maand volhouden en ging toen woest van mij af. Maar goed, gelukkig zijn er nog meer dan genoeg tienertjes die wèl op die manier genaaid willen worden. En zolang dat het geval is, maakt het mij weinig uit dat Selma van 18, de wilde tienerslet, mij niet meer wil.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top