Skip to content

Momenteel actief

Bezorgster wilt seks
4.38/5 (32)

Een paar weken geleden had ik online boodschappen gedaan. Het was een drukke week en eerlijk gezegd had ik ook geen zin om naar de supermarkt te gaan. Dus gewoon lekker vanuit huis bestellen en laten brengen, helemaal top! De auto kon ik online volgen en toen ik zag dat hij over 5 minuten zou komen, ging ik alvast bij de deur staan. Het busje kwam aan en er kwam een mooie jongedame uit de bus stappen. Ik keek mijn ogen uit, dat was de meid die ik de week ervoor bij het uitgaan had gezien en die met mij was gaan flirten. Ik had natuurlijk niet verwachte dat ze mij zou herkennen maar dat deed ze dus wel!

‘Wat leuk dat ik je zo weer tegenkom! Het heeft zo moeten zijn’, waren haar woorden. Ik knikte met mijn in mijn hoofd meest verleidelijke glimlach en vroeg haar of ze het werk ook al lang deed. Maar ze zei dat ze graag zou kletsen maar geen tijd had. ‘Maar laat me jou mijn nummer geven. Morgenavond ben ik in ieder geval vrij, stuur maar een berichtje of bel me maar.’ Ik gaf haar snel mijn telefoon en zij voerde het nummer in en zwaaide met een leuke glimlach terug. Eigenlijk wilde ik haar later die avond al bellen maar besloot tot de avond erna te wachten en belde haar toen op. Ik had geen zin in een berichtje sturen, zo onpersoonlijk. Ze was heel blij en had veel zin om de avond met mij door te brengen en dat het bij mij thuis was vond ze helemaal geen probleem.

Toen ze er was hadden we het heel gezellig. Het was alsof de avond stappen zich voort aan het zetten was. Ze vertelde mij ineens dat ze een man had. Nou ja, een verloofde en of ik daar problemen mee zou hebben. Hij was vaak op reis en deze meid zocht duidelijk naar wat spanning. Ik wilde nog wat zeggen maar toen klom ze praktisch bij mij op schoot en begon ze mij te strelen en zoende mij in mijn nek. Ik kon heus wel weerstand bieden maar het kon mij even niets schelen. Ik kende die man toch niet en ik had gewoon zin in haar. Dus ik zoende terug en dat was dan ook meteen mijn antwoord. Al snel vlogen onze kleren uit en ik begon haar naakte bovenlichaam te zoenen. Ik likte aan haar tepels en ging naar beneden toe, tussen haar mooie sterke benen. Ik lag dat natte en netjes geschoren kutje eens goed te beffen. Mijn tong ging diep naar binnen. Ik had dat al even niet gedaan en merkte dat ik een lamme kaak en tong kreeg en dus besloot ik haar te vingeren. Ze genoot als een malle en kwam al een keer klaar op mijn vingers.

Daarna wilde ze dat ik ging liggen en ze ging mij zalig pijpen. Ze nam mijn eikel diep in haar mond en zoog hard en kreunde terwijl ze ook nog met mijn ballen aan het spelen was. Mijn nat gezogen lul kwam uit haar mond en toen klom die lekkere slet op mijn pik. Ze begon mij te berijden, ze wist feilloos over mijn lul te zakken. Haar kutje was strak maar zo heel erg nat dat het geen probleem was om mijn best dikke lul in haar te laten gaan. Ik genoot van haar op en neer bewegende lichaam en greep haar bij haar middel en liet haar sneller en harder gaan. Ze leunde naar voren en zette haar handen op de rugleuning van de bank en zo begon ze als een wilde te bewegen. Ze kneedde mijn pik met haar poesje en uiteindelijk zei ik dat ik ging komen. Ze klom van mij af en trok mij af. Ze zat tussen mijn benen en liet mij over haar mooie volle tieten spuiten. Ik kwam schokkend klaar, de tranen schoten in mijn ogen van genot.

Toen ze laat die avond weer naar huis ging wist ik al dat we dit nog vaker zouden doen. Komende woensdag staat ze hier voor de deur. Ik heb er nu al zin in. Wat een heerlijke vouw.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top