Skip to content

Momenteel actief

Ik mis mijn affaire op het werk
4.04/5 (25)

Mijn naam is Maarten en sinds het corona gebeuren ben ik thuis aan het werk. Helaas noodzakelijk en verplicht op dit moment. Maar daardoor mis ik wel iets. Ik heb namelijk een vrouwelijke collega waar ik een affaire mee ben begonnen. Het is puur seksueel en dat is van beide kanten het geval. Zij heeft mij omdat ze geen vriendje heeft en vaak wil neuken en ik heb haar omdat ik het een super lekker ding vind en grote behoefte heb aan veel seks. En nu is dat dus even niet het geval. We deden het wekelijks en op zich valt dat nog wel mee maar ik ben het nu enorm aan het missen. Het is allemaal begonnen toen ze op mijn afdeling kwam werken.

Ze kreeg het bureau tegenover mij en hoewel ik haar wel min of meer kende van in het bedrijf zien en zo nu en dan een praatje maken, verder had ik nooit zo goed naar haar gekeken en ik vond haar heel erg aantrekkelijk. Zij is zelf behoorlijk open en direct en ze stak dan ook niet onder stoelen of banken wat ze van mij vond. Het was zomer en ik was op een dag even buiten aan het lunchen. Ze kwam naast mij zitten. Ik baalde daar een beetje van want ik was op zoek naar een rustmomentje. Maar toen ze mij vertelde dat ze mij erg sexy vond had ze mijn aandacht. Daar is het begonnen en we gingen steeds meer over en weer flirten. Tot het uiteindelijk op sex uitliep. Ik bracht haar op een dag naar huis omdat haar auto niet wilde starten. Ze vroeg of ik even binnen wilde komen en daar begon ze mij te kussen. Ik vond het ontzettend spannend want ik heb een vrouw en 3 kinderen. Ik voelde mij echt een soort “bad boy”.

Ze nam mij mee naar de badkamer en daar zette ze zonder ook maar iets te zeggen de douche aan. Ze trok haar kleren uit en ik kon haar mooie lichaam goed bekijken. Heerlijke billen, lange benen en een smalle taille en niet al te grote borsten maar zeker niet te klein. Ze had zich daar beneden helemaal geschoren. Ze ging onder de douche staan en vroeg of ik er ook bij wilde komen. Ik mocht haar wassen en zij zou mij wassen. Dan zouden we wel zien of het tot meer zou leiden. Nou dat deed het zeker. Want terwijl ik haar aan het inzepen was had ze een washand om mijn lul gedaan en trok ze mij gewoon af. Voor ik het wist was ik al hard en het kussen en strelen begon.

Ik duwde haar tegen de muur van de douche aan en begon tegen haar aan te rijden. Ik voelde hoe ze haar kutje tegen mijn pik aan het drukken was en ik wilde in haar. De houding was zo wat ongemakkelijk en dus draaide zij zich om. Ze stak haar waanzinnig geile kontje naar achteren en ik penetreerde haar. Dacht daar verder ook niet bij na. Ik begon haar onder die warme douchte te neuken terwijl de laatste resten zeep van onze lichamen spoelden. Steeds dieper zat ik in haar. Ik greep haar bovenlichaam beet en masseerde die zalige borsten. Omdat ik door die houding dichter tegen haar aan was gaan staan zat ik ook dieper in haar en begon een beetje als een konijntje te neuken. Snel en hard. Mijn ballen sloegen heen en weer en al snel voelde ik dat ik ging komen. Ik wilde mij terugtrekken maar ze smeekte mij om in haar te spuiten en dat heb ik gedaan. Ik heb er ook geen spijt van want het was één van de lekkerste orgasmes die ik ooit heb gehad.

Zo is het eigenlijk tussen ons begonnen. In ieder geval mis ik die wekelijkse neukpartijen. Ik hoop dan ook dat we snel weer iets met elkaar kunnen doen want het begint inmiddels behoorlijk te kriebelen. Als ik haar weer zie maak ik een volgend verhaal.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top