Skip to content

Momenteel actief

Unieke klik met ander stel
4.41/5 (32)

Als je net als ons gek op swingen bent dan weet je dat het soms zo fijn kan klikken dat je het haast alleen bij dat ene stel zou willen laten. Dat is ons dus ook overkomen. Natuurlijk zijn er ook mensen waar je die klik helemaal niet mee hebt en dan is het al gauw over om heel eerlijk te zijn. Maar het stel waar ik het nu over heb was zo speciaal, alsof ze voor ons gemaakt waren. We hadden hen tijdens onze vakantie in Turkije leren kennen. Toen wisten we nog niet eens dat we allemaal van swingen hielden. Daar kwamen we achter toen we in Nederland bij elkaar op bezoek kwamen. En ja het gebeurde eigenlijk ook diezelfde avond dat we het met elkaar hebben gedaan om het zo maar te zeggen.
We zaten wat te praten over de vakantie en er gingen wat lekkere wijntjes naar binnen. Het werd steeds gezelliger en ineens hadden we het over hele intieme dingen. Die sfeer hing er gewoon. Alsof we elkaar alles konden vertellen. En toen kwam dus het swingen naar voren. Even viel er toen een stilte en keken we elkaar aan en onze ogen vertelden ons allemaal wat we wilden. We eindigden met zijn allen op de slaapkamer. Allemaal opgefrist en wel om zo schoon mogelijk van elkaar te kunnen genieten. Dat vinden wij tenminste belangrijk als je zoiets gaat doen.

Mijn man was al gauw bezig met de andere vrouw en ik had de pik van haar partner lekker stevig beet. Terwijl ik naar mijn man keek die haar zo lekker aan het beffen was ging ik de andere man aftrekken tot zijn pik bikkelhard was. Uiteindelijk likte ik aan mijn lippen en nam ik zijn eikel heel rustig tussen mijn lippen. Ik zat vlak naast mijn man en kon zijn tong langs het klitje zien gaan. Het voelde heel erg lekker zo samen met mijn man dit andere stel verwennen. Ik merkte aan mijzelf dat ik veel meer aandacht aan het pijpen schonk dan bij andere stellen. Alsof ik het met mijn eigen partner aan het doen was. Toen ik het er later met mijn man over had bleek dat ook hij dat gevoel had. Heel bijzonder vond ik dat. Ik bleef lekker pijpen en op een gegeven moment gebaarde de man die aan de pik vast zat dat ik op het bed moest gaan liggen. De vrouw lag met haar bovenlichaam op de rand van het bed aan de zijkant en ik besloot aan de andere kant te gaan liggen. Het leek allemaal als vanzelf te gaan. De mannen gingen achter ons staan en we werden eerlijk achterlangs geneukt.

Ik reikte mijn handen naar haar uit en we hielden elkaar vast en terwijl de mannen diep in ons aan het pompen waren keken wij elkaar strak aan. Het was heel geil en ook bijzonder intiem om het op die manier te delen. We werden een beetje naar voren geduwd en dat kwam goed uit. Zo konden wij elkaar lekker gaan zoenen. Ik voelde die dikke pik van haar man in mij rammen, steeds iets harder en zo diep als mogelijk. Zijn volle zak sloeg tegen mijn lichaam aan. We hebben niet eens andere standjes gedaan omdat dit juist zo’n bijzondere ervaring was. En als je geniet, waarom zou je dan gaan veranderen, toch?

Na een tijdje, ik zou echt niet kunnen zeggen hoe lang, gingen we naast elkaar op het bed zitten en pijpten we de mannen en trokken wij ze af tot ze over ons heen spoten. We zaten helemaal onder en likten een beetje speels het zaad van elkaars gezichten af. Nadien zijn we ons allemaal weer gaan opfrissen en hebben we het verder nog een beetje over die ervaring gehad. Sindsdien doen we het met regelmaat en delen we veel minder het bed met andere stellen. Tot op de dag van vandaag, alweer twee jaar verder, is het nog volop genieten met elkaar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top