Skip to content

Momenteel actief

De geile zakenvrouw
3.85/5 (13)

Ben alweer een paar jaar actief als vertegenwoordiger en bezoek eens per maand de regio Amsterdam, omdat mijn werkgever aangaf dat er een grote winkel overgenomen werd door een nieuwe vrouwelijk eigenaar besloot ik er direct heen te rijden. Toen ik de winkel binnenliep kon ik mijn ogen niet geloven, achter de toonbank stond een bloedmooie vrouw die zich voorstelde als Sabine. Ze bleek ongeveer net zo oud als ik en we raakten aan de praat. Omdat ik haar graag mijn nieuwe collectie wilde laten zien besloten we die achter op ons gemak onder het genot van een kop koffie te gaan bekijken, er was voldoende personeel in de winkel aanwezig dus ze had wel even tijd.

We liepen naar een soort kantoor ruimte achterin de winkel, Sabine liep vooruit en ik kon mijn ogen moeilijk van haar achterwerk afhouden, wat een figuur had deze vrouw, ik werd er spontaan opgewonden van, maar liet dit niet merken dacht ik….Toen we de collectie bekeken hadden en Sabine een leuke order had geplaatst werd het gesprek wat vrijer en losser. Ze zij spontaan ik zag je net wel stiekem kijken hoor, ik kreeg een rood hoofd en floepte eruit, wat wil je ook met zo’n mooie vrouw. Er verscheen een stoute glimlach op haar gezicht en ze vroeg of geen zin had binnenkort wat te gaan eten, dit liet ik me geen tweede keer vragen en we wisselden onze 06 nummers uit.

Op een mooie vrijdagavond besloot ik haar te bellen en we spraken af bij haar thuis, in haar straat aangekomen was er een parkeerplaats beschikbaar voor het appartement wat ze bezat. Ik belde toch wat nerveus aan en ze deed open en begroette me met 3 zoenen. Ik had een klein cadeau voor haar meegenomen, een doos Belgische bonbons omdat ze op haar werk aangaf daar van te houden. We raakten in gesprek en het viel me op dat de tafel leuk gedekt was, ik had mijn jas aangehouden omdat ik verwachte direct naar een leuk restaurant te rijden en als ik geluk had erna een toetje te eindigen, het liep anders dan gedacht. Sabine vroeg of ze mijn jas aan kon nemen, ze had de plannen verandert, had een heerlijke maaltijd voorbereid en wilde hier onder het genot van een wijntje praten en mij beter leren kennen. Toen ze mijn jas had weggebracht kwam ze tot mijn verbazing terug in enkel mooie lingerie en daaroverheen colbertje en zei , jij houd wel van een spontane zakenvrouw dat was me opgevallen, nu kun je mijn billen echt goed bekijken. Ik kon met veel moeite uitbrengen, daar heb je helemaal gelijk in. Ik liep op haar af en begon haar te zoenen. Dat etentje kon nog wel even wachten….

Nu ondernam zij actie en maakte mijn riem los, deed mijn broek uit en daar stond ik dan in mijn boxer en overhemd. Ze zakte door haar knieën en deed mijn boxer naar beneden en nam mijn pik in haar mond. Jeetje wat kon ze lekker pijpen zeg, ondertussen deed ik haar colbertje en bh uit en begon haar borsten te strelen en haar tepels werden keihard. Ik duwde mijn pik tussen haar borsten, wat een geil gezicht was dit. Ze trok me op haar grote loungebank trok me nu lekker af, ik wil dat je me hier neukt zei ze! Ik pakte mijn pik bet en stopte hem in 1 keer in haar kletsnat geworden kutje en begon eerst zachtjes en erna steeds harder te stoten, ze kreunen van genot en ik voelde haar kutje samenknijpen om mijn eikel heen. Ik gaf haar een tongzoen en zei dat ze zich moest omdraaien, dit deed ze gewillig en ik naam haar diep en hard vanachteren terwijl ik haar zacht op haar billen sloeg, nu begon ze te kreunen en hijgen en zei klaar te gaan komen, hmmmm ik ook en spoot al min zaad diep in haar kutje. We kropen tegen elkaar aan en genoten nog even lekker na. Van het etentje is die avond niks mer terecht gekomen, dit doen we volgende week hebben we afgesproken

Sander

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top