Skip to content

Momenteel actief

Na het sporten
4.75/5 (4)

Ik ben een getrouwde man en omdat ik de 30 gepasseerd ben merk dat mijn conditie minder is geworden. Daarom ben ik sinds kort weer begonnen met sporten. Op de sportschool waar ik zit is rond dezelfde tijd ook een man (Erik) begonnen om ongeveer dezelfde reden. Omdat het wel aardig klikte ging hij na een paar weken na het sporten met mij mee naar huis om wat na te drinken. Erik had al eens verteld dat een jaar geleden gescheiden was en niet weer zo snel aan een relatie zou beginnen. Het was bij mij thuis wel aardig gezellig en toen hij weg ging gaf Erik mij een schouder klop en mijn vrouw een omhelzing met de woorden een knuffel krijg ik niet meer zo vaak.

De volgende week na het sporten vroeg Erik zullen we nog wat bij je na gaan drinken. Ik vroeg hem direct vond je het de vorige keer zo gezellig of ga je voor de knuffel van mijn vrouw. Hij zei direct voor beide. Ik vind je vrouw heel gezellig en de knuffel beviel me wel. Maar ik zal dat wel niet weer doen. Ik vertelde hem dat het mij daar niet om ging en dat hij haar best een knuffel mocht geven en dat ik me wel eens afvroeg tot hoe ver zij zou gaan. Nou hij was wel bereid om dat uit te proberen maar dat hij daar wel de tijd voor zou nemen.

Die avond dat we na het sporten thuis kwamen gaf hij haar direct een knuffel en drie kussen wat ze gewillig onderging. Tijdens die avond vroeg mijn vrouw hoe vaak hij dan intimiteit met een vrouw had. Hij vertelde dat hij na de scheiding vorig week voor het eerst weer een vrouw had omhelsd. Dus dat er een aardige vooruitgang was. Hierna was mijn vrouw stil. Aan het eind van de avond kwam mijn vrouw spontaan naar Erik en gaf hem een omhelzing. Erik maakt te daar direct gebruik van en hield haar stevig tegen zich aan. Gaf haar toen twee zoenen op de wang en één op de mond. Tot mijn verbazing beantwoorde ze die.

De week er op kwam hij ook weer mee. Bij binnenkomst werd er direct een omhelzing gegeven een kus op de mond. Er werd deze avond wat meer bier gedronken als de vorige. Ook mijn vrouw dronk redelijk mee. Tijdens het gesprek begon mijn vrouw wat meer intiemere vragen te stellen. Als hij het afgelopen jaar helemaal niet meer met een vrouw had gedaan. (Nee dat had hij niet) en hoe hij het nu oploste (handmatig) En wat hij het liefste nou willen, Toen was het even stil. Ik zou wel graag je rug willen aaien. Mijn vrouw keek me aan. Stond op deed haar trui, shirt en hemt uit en ging met haar BH aan tussen ons in zitten. Nou dan heb je nu je kans. Hij begon direct haar rug te masseren. Ik begon met hem mee dit te doen. Maar na een paar minuten was ik wel op haar rug uit gekeken en deed haar BH los en ging haar borsten verkennen. Even later merkte ik dat ik niet de enige was die haar borsten ging verkennen. Ik stelde voor om naar boven te gaan. Mijn vrouw zei oké maar dan wil ik een echte massage hebben. Daar gingen we mee akkoord.

Boven kleedde ze zich tot haar slip uit en ging op haar buik op het bed liggen. Ik pakte de massageolie en deed wat op haar rug. Met z’n tweeën begonnen we te masseren. Eerst haar rug toen tegelijk haar beide armen daarna haar benen. Toen we weer bezig waren met haar rug schoof ik haar slip naar beneden en masseerde ik haar billen. Ik vroeg haar om te draaien wat ze deed. Erik en ik begonnen gelijkertijd ieder aan een borst aan haar tepel te zuigen. Daarna gingen we haar borsten en buik masseren. Toen ik haar slip beet pakte deed ze haar billen omhoog. Ik deed haar slip uit. Toen ging ik weer naar boven en masseerde haar borsten en gaf haar een tongzoen. Ik merkte dat ze met haar benen uit elkaar ging en zag dat Erik haar begon te beffen. Ik gaf haar weer een tongzoen en bleef haar borsten masseren. Ik merkte dat ze snel warmer begon te worden en vrij snel daarna klaar kwam.

We stopten even. Mijn vrouw vroeg aan mij of ik wat drinken wilde halen. Toen ik even later weer boven kwam zag ik dat Erik naakt was en dat mijn vrouw met haar rug naar zijn gezicht op hem zat. Ik kleedde me uit. En ging voor mijn vrouw zitten om te kijken hoe de pik van Erik in en uit mijn vrouw ging. Mijn vrouw ging wat achterover zitten en nam mijn kans waar om haar klitje te zuigen. Ik hoorde haar zachtjes kreunen. Dit moedigde me aan om wat harder haar te beffen. Het duurde niet lang of ze begon harder te kreunen en kwam even later schokkend klaar. Dit was te veel voor Erik die zijn pik diep in haar duwde en in haar klaar kwam. Toen ze omhoog kwam liep er een beetje sperma uit haar vagina. We gingen naast elkaar liggen met mijn vrouw in het midden.

Erik vertelde hoe fijn hij het vond om weer eens sext te hebben en om aan vrouw te kunnen aanraken. Dat had de laatste tijd wel gemist. Ik merkte op dat zij dan wel aan hun trekken waren gekomen maar ik nog niet. Mijn vrouw draaide zich op mij en pakte mijn pik beet en hield hem voor haar vagina. Daarna liet zij zich zakken. Mijn pik gleed er moeiteloos in. Ik voelde dat ze erg nat was. Ik omhelsde haar en trok haar naar me toe. Erik begon haar rug te aaien en daalde al snel af naar haar billen. Daar begon hij met een vinger haar sterretje te aaien en stopte er even later er een vinger in. Ik reikte naast het bed en gaf hem een flesje met glijmiddel. Dat smeerde hij ruim op haar sterretje en drukte zijn pik ertegenaan. Mijn vrouw ging stil liggen en ik voelde van binnen dat hij naar binnen kwam. Naar een minuutje rustig te blijven liggen begon Erik en ik weer te bewegen. Mijn vrouw begon zachtjes te kreunen en ik voelde de pik van Erik in het andere gaatje heen en weer gaan. Dit was te veel voor mij en ik kwam klaar. Een paar tellen later kwam mijn vrouw en Erik klaar. Na een half uurtje uitgerust te hebben zijn we met zijn allen gaan douchen. We hebben met Erik afgesproken dat we dit vaker gaan doen en tot nu toe hebben we eens per maand met zijn drieën seks.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top