Skip to content

Momenteel actief

Geile vrouw bij mij in de straat
3.9/5 (20)

Hallo, ik wil jullie graag een stukje vertellen over vorige week. Ik ben er behoorlijk geil van en wil het verhaal even ergens kwijt. Op een doordeweekse dag liep ik naar mijn auto. Ik kwam uit de fabriek waar ik werkzaam ben en wilde lekker naar huis gaan, naar mijn katten. Ik woon verder alleen dus heb in principe de tijd voor mijzelf. Ik reed weg en zag een paar meter verderop een vrouw op de stoeprand zitten. Ze wreef wat over haar bovenbeen en leek er erge last van te hebben. Naast die stoep was een kleien parkeerplaats, dus besloot ik mijn auto meteen weer neer te zetten en ik stapte uit.

Ik vroeg haar of het ging en ik kon het niet laten stiekem onder haar rokje te kijken, aangezien die behoorlijk kort was en ze met de benen wijd zat. Toen ze mij aankeek keek ik snel naar haar ogen, ik hoopte maar dat het niet op was gevallen. Ze vertelde mij dat ze was komen te vallen en wel verder wilde lopen, maar het gewoon te pijn deed. Ze had een behoorlijke blauwe plek en aangezien ze op hoge hakken liep, leek doorlopen mij ook geen slim idee. Dus, goed als ik ben, gaf ik haar een lift. Blijkt ze gewoon bij mij in de straat te wonen! Dat wist ik helemaal niet. Maar goed, ik vertelde haar dat terwijl ik haar naar binnen hielp. “ja dat weet ik, ik zie je wel vaker lopen,” zei ze glimlachend. “Mag ik heel eerlijk tegen je zijn?” natuurlijk mocht ze dat. “Nou, als ik met mijzelf speel, dan denk ik altijd aan jou en kom ik sneller klaar.” Ze zei het heel snel en het schaamrood vormde zich op haar kaken en wangen.

Ik wist mijzelf even geen houding te geven maar voelde mijzelf wel erg gevleid. En toen gebeurde het. Ze vloog mij om de hals en begon mij te zoenen. Haar tong boorde zich een weg naar binnen, dat ging gemakkelijk omdat ik haar absoluut niet tegenwerkte. Ik liet mijn handen over haar rug gaan en greep haar kont beet en zo bleven we zoenen. We liepen naar de keukentafel die vlakbij stond en zij ging erop zitten. Ik deed haar benen van elkaar, trok haar slipje uit en begon dat zalig ruikende poesje te beffen. Ik vingerde haar ondertussen ook, terwijl zij behoorlijk hard kreunend aan het genieten was. Ik voelde mijn lul harder en harder worden. Na 5 minuten kwam ik overeind, haalde mijn paal uit mijn broek en ging tussen haar benen staan. Ik dacht er niet bij na en propte mijn pik diep bij haar naar binnen.

Daar op de keukentafel heb ik haar zalige kutje heerlijk uit staan wonen. De tafel is minstens 20 centimeter verschoven die dag. Harder nam ik haar en uiteindelijk wilde ze dat ik haar in haar kontje ging nemen. Ik zette mijn eikel tegen haar anus aan en liet hem met opvallend veel gemak naar binnen glijden, terwijl het daar toch nog heel strak aanvoelde. Ik neukte haar hard en diep en uiteindelijk spoot ik mijn lading in haar kont, waar ze intens van genoot. Toen ik mijn lul uit haar trok, kwam het zaad er vanzelf uitstromen. Naderhand zijn we maar even wat op gaan frissen en hebben we wat gekletst. En het klikte. Het is misschien een beetje de verkeerde volgorde maar ik heb volgende week mijn eerste date met dat vrouwtje. Ik neem haar mee uit eten en daarna.. Ach, daar heb je waarschijnlijk het antwoord zelf ook wel op gevonden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top