Skip to content

Momenteel actief

Ik geil op oudere mannen
4.67/5 (18)

Hoi, mijn naam is Esther. Ik ben 19 jaar oud en gek op seks en ben daar heel erg open over. Daarom leek het mij leuk hier een beetje over één van mijn ervaringen met oudere mannen te vertellen. Ik vind het ontzettend leuk om mannen van boven de 40 te verleiden. Die hebben over het algemeen veel ervaring in bed en daar kan ik dan goed van genieten. Hoewel sommigen van hen door het idee een meisje van 19 te neuken meteen al spuiten. De man waar ik nu over vertel had dat gelukkig niet. Hij heette Frank en ik had hem ontmoet in de kledingwinkel waar ik werk. Hij was op zoek naar een nieuwe spijkerbroek. Natuurlijk hielp ik hem graag en ik zag wel aan hem dat hij mij wel leuk vond. Een paar broeken gingen aan en uit en ik kon al een beetje zien wat hij in zijn broek verstopte en dat sprak mij wel aan.

Ik kwam op een gegeven moment bij hem staan en zei dat zijn broek op bepaalde plekken mooi zat en wreef heel speels over het stukje bij zijn kruis. Dat vond hij niet erg en even greep hij mijn hand, keek of iemand het zag en legde die hand gewoon vol op zijn kruis. Het spel was al meteen een heel stuk verder. Deze man was duidelijk een player, ik herken dat inmiddels feilloos. Het was mij alleen niet eerder overkomen dat een man zo in de winkel op mijn flirten reageerde. Ik was aangenaam verrast. Bij het betalen vroeg ik om zijn postcode en woonplaats voor een onderzoek en hij gaf dat meteen. ‘Voor de zekerheid is hier mijn telefoonnummer’ zei hij en gaf mij een kaartje. Die stak ik in mijn broekzak en gaf hem een knipoog. Diezelfde avond na het werken stuurde ik een appje zijn kant op.

Hij vond het wel heel leuk dat ik reageerde. Jonge meiden die flirtten wel vaker met hem maar ze deden er verder niets meer mee, vertelde hij. Nou, ik zeker wel, zo schreef ik hem en meteen vroeg ik of we snel wat af konden spreken. Zo gezegd zo gedaan. We gingen ergens wat drinken. Ik had een heel sexy outfit aan en hij kon dat zeer zeker waarderen. Het was meer dan gezellig want met onze ogen waren we elkaar al aan het uitkleden. Ik dacht dat hij mij nu wel mee naar zijn huis zou nemen maar hij zei dat hij de spanning nog wat op wilde bouwen. Ik gaf hem nog één kans, ik vond hem namelijk wel erg lekker. Weer gingen we wat drinken en daarna ook wat eten en toen was het wel raak. Want het toetje wilde hij thuis wel nemen zei hij. De man betaalde en we gingen naar zijn huis. Hij woonde niet heel erg ver van het centrum van de stad maar het voelde als heel erg ver voor mij want ik had zin. We waren eindelijk in zijn huis, zaten op de bank en begonnen vurig met elkaar te vrijen. Ik had mijn hand al snel op zijn kruis en voelde dat hij al behoorlijk hard was. Ik begon zijn broek los te maken en haalde zijn lul eruit en keek met veel zin naar zijn lul. Ik bedacht mij geen moment en nam dat ding gewoon in mijn mond en begon te zuigen. Zijn eikel was best dik en zijn lul ook maar ik kon het hebben. Ik zoog aan zijn lul en keek hem recht in zijn ogen, dat vinden mannen lekker. Hij greep mijn haren beet en bewoog mijn hoofd in het tempo dat hij wilde. Sneller en dieper en weer rustiger. Ik moest wel aan het werk maar deed het graag.

Na een aantal minuten gingen al onze kleren uit en zat ik op zijn schoot en schoof heen en weer over die lul terwijl die geil langs mijn clitoris gleed en mij nog geiler maakte. Ik veerde wat op, pakte zijn lul en stak hem tussen mijn benen en liet mij langzaam over die heerlijke pik van hem zakken. Hij rekte mij goed op en ik genoot en reed wild op en neer. Hij greep mij goed beet en ik voelde zijn handen ook op mijn billen terwijl hij het vlees daar aan het kneden was. Ik werd op mijn knietjes gezet en de man zat achter mij en neukte mij heerlijk geil en hard van achteren. Ik leunde op één ellenboog en speelde met mijn vrije hand met mijn kutje en kwam hard op zijn pompende pik klaar. Hij pompte door. Ik werd op mijn rug gelegd en hij klom op mij en neukte mij in mijn mond tot ik zijn zaad in mijn keel voelde schieten en ik alles doorslikte maar ik had ook haast geen andere keuze.

Ik bleef die nacht slapen omdat het best wel laat was geworden en ik geen zin had in de koude naar huis te lopen. In de ochtend maakte ik hem wakker met een blowjob en ben na het ontbijt door hem naar huis gebracht. Na die keer heb ik niets meer van hem gehoord, hij blokkeerde mij op WhatsApp. Prima, voor hem tien anderen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Sneu he dat je hem nie meer zag , hou ook van jonge meiden date ze meestal totdat zij geen zin meer hebben , heb er eentje die date ik al 2 jaar ze is zo zalig en geil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top