Skip to content

Momenteel actief

Lekker neuken in haar achtertuin
3.96/5 (28)

Ik woon ergens in het Gooi, waar de woningen vrij van elkaar staan. Ik heb een goed leven en kan dit goed bekostigen. Ik heb ook een hobby en dat is met mijn drone vliegen en de omgeving filmen. Nou weet ik dat vlakbij een leuke vrouw woont. Ze heeft een bungalow en de achtertuin is helemaal afgesloten. Nu was het mooi weer en ik besloot mijn drone gewoon over haar achtertuin te laten vliegen. Die van mij naakt niet zoveel lawaai. Daar heb ik een handigheidje voor, misschien ga ik dat nog eens delen.

In ieder geval vloog ik uit nieuwsgierigheid de drone over de tuin en ik zag haar al liggen. Ik kon het niet zo goed zien en dus zoomde ik een beetje in en ja hoor. Ze was naakt. En niet alleen dat. Ze lag met zichzelf te spelen. Ik liep met mijn remote naar de bungalow en terwijl ik aan het filmen was probeerde ik de achtertuin in te gaan en hoopte niet door haar te worden betrapt maar als je dat gaat proberen dan gaat het veelal mis. En toen dus ook. Ik struikelde over een wortel in haar hoge heg en ineens lag ik daar. Direct keek ik op en ik zag dat ze daar nog lag terwijl ze met zichzelf speelde. Had ze mij nou niet gehoord?

Ik stond op en liep rustig haar kant op en zag dat ze oordopjes in had. Ze was muziek aan het luisteren dacht ik maar toen ik dichtbij genoeg had durven komen zag ik dat ze porno op haar telefoon aan het kijken was. Ik bleef filmen en stond ik schat 100 meter achter haar. De drone sloeg alles op en ik maakte mijn broek heel voorzichtig los. Mijn hart klopte in mijn keel. Dat soort dingen deed ik nooit. Ik begon voorzichtig met mijn harde lul te spelen en toen ineens had de vrouw min reflectie waarschijnlijk in haar schermpje gezien en veerde ze overeind.

Daar stond ik met mijn broek open en mijn pik in mijn ene hand en de remote van de drone in de andere. Ze had denk ik niet eens door wat dat was en lette er eigenlijk niet eens op. Daarna gebeurde er iets. Ze zei dat ze mij wel herkende en wel vaker doorhad dat ik haar zo bekeek. Ze kwam zomaar dichterbij en greep uit het niets mijn lul vast en begon mij af te trekken. Ik stond op springen, zo opgewonden was ik. Daarom deed ik er ook alles aan om niet al klaar te komen want dat zou pas een afgang zijn. Gelukkig liet ze even los en kwam ik weer een beetje tot bedaren. Ze begon door haar knieën te zakken en ineens zat ze mij daar in haar achtertuin te pijpen! Ik kon het gewoon haast niet geloven.

Natuurlijk had ik gehoopt dat dit zo zou gaan maar ik dacht realistisch genoeg te zijn om te weten dat dit nooit zou gaan gebeuren. Jongens wat had ik het mis. Nadat ze een paar minuten met haar zachte mond mijn paal heel nat had gemaakt ging ze op de handdoek die naast haar tuinstoel lag liggen en spreidde ze haar benen. Ik bedacht mij geen moment en sprong er haast bovenop. Ik begon wat met haar kutje te spelen en vingerde haar anus terwijl ik uiteindelijk mijn eikel in haar lekkere grotje drukte. Ik heb haar daar heel fijn en lekker in haar achtertuin liggen palen en kwam uiteindelijk over haar mooie lichaam klaar. Later heb ik thuis de beelden bekeken maar helaas stond niet alles er heel goed op.

Gelukkig wil ze mij vaker zien. En misschien mag ik dan wel een video in huis maken. Ze is zo’n wilde meid dat ik denk dat ze daar vast wel voor in is.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top