Skip to content

Momenteel actief

Tienermeisje neukt oudere vent
4.07/5 (29)

Mijn naam is Melissa en ik heb pas iets spannend meegemaakt. Zoals iedere week doe ik mijn boodschappen hier in het dorp. Ben net 20 jaar geworden en heb een klein appartement kunnen huren. Helaas ben ik pas mijn baan kwijtgeraakt waardoor ik het nu met een uitkering moet doen. Ik solliciteer me rot maar het blijkt toch lastig om snel nieuw werk te vinden. Je zult begrijpen dat ik de eindjes aan elkaar moet knopen om rond te komen.

Ik merkte dat er al vaker een oudere man in de supermarkt aanwezig was die naar me keek. Het bleek de bedrijfsleider te zijn die opeens een praatje met me aanknoopte. Ik dacht nog misschien hebben ze hier wel een tijdelijk baantje voor me, maar het liep anders. We praten gewoon over alledaagse dingen en ik merkte op dat ik werkloos was en best wel krap zat. Deze meneer bleek Kees te heten en 46 jaar oud, keurig getrouwd en hij had een zoontje van 12 jaar. Hij vertelde dat hij me graag wilde helpen maar dan moest ik na sluitingstijd langskomen want hij had zo een afspraak. Na sluitingstijd liep ik richting de winkel en via de personeel ingang werd ik naar binnen gelaten door deze vriendelijke man.

Ik kreeg wat te drinken en zat ik het kantoor te wachten omdat Kees nog iets wilde afronden en toen kwam hij binnen en keek me vreemd aan. Hij vond het goed dat ik gekomen was want hij kon me snel aan wat extra geld helpen. ik reageerde blij en vroeg wat voor werk ie voor me had en dat ik alles zou aanpakken. Hij vertelde zonder blikken of blozen dat het geen werk in de supermarkt betrof maar dat hij al maanden op me geilde en graag seks met me wilde hebben en me daar rijkelijk voor zou belonen. ik werd er stil van en was volkomen overdondert. Hij pakte zijn portemonnee en haalde 500 euro tevoorschijn en zei dat die voor mij waren als ik nu seks met hem zou hebben! Ik had dit van mijzelf ook niet gedacht, maar ik pakte het aan en hij kwam op me af en begon me te zoenen en mijn borsten te betasten.

ik werd toch wel opgewonden van het idee dat ik seks ging hebben voor geld en liet hem zijn gang gaan en streelde over de grote bobbel die ik in zijn broer zag opkomen. Hij begon mijn bh los te maken en zoog mijn tepels hard. Hmm deze oude man liet er geen gras over groeien en had flink wat ervaring. ik knoopte zijn broek los en daar kwam een flinke pik tevoorschijn die ik gelijk in mijn mond nam en heerlijk afzoog. Ik zag Kees genieten en hij wilde mijn kutje proeven. Ik liet hem mij likken, en begon stiekem ook te genieten en toen ik nat genoeg was kwam hij voor het bureau staan waar ik op achterover leunde en deed een condoom om en neukte me heerlijk diep en hard. Ik zag de zweetdruppels van zijn voorhoofd lopen en toen kwam hij klaar en vroeg of we dit vaker konden doen, ik stemde in en liep het kantoortje uit. Als jullie dit verhaal geil vonden schrijf ik snel weer iets. Xxx Melissa

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top