Skip to content

Momenteel actief

Een enge droom
4.69/5 (13)

Mijn naam is Renske. Ik ben al bijna 4 jaar getrouwd met Maurice. Maurice heeft een eigen bedrijf dat wat doet in import en export. Het was mij nooit duidelijk wat precies, maar hij verdient er voldoende geld mee om ons een luxe leven te bezorgen met een mooi huis, een mooie auto en regelmatig vakanties naar mooie bestemmingen. Een prachtig leven dus.
Ik zag er van nature goed uit met m’n lange blonde haren, en met heel regelmatige bezoeken aan de sportschool hield ik mijn lichaam perfect in vorm. Ons huwelijk is niet slecht, maar tijdens zijn afwezigheid fantaseerde ik toch wel eens over seks met andere mannen. Het was rond 21.30u. Ik zat op de bank in onze bungalow een glaasje wijn te drinken en wat tv te kijken want Maurice was voor het eerst naar zijn wekelijkse fitnessavond sinds hij weer terug was van zijn zakenreis naar China. Langzaam dommelde ik in slaap……………. en kwam in dromenland terecht.

Ik zat op de bank een boek te lezen en plotseling hoorde ik een geluid in de hal. Voor ik kon reageren stormde er tot mijn schrik een vreemde man de woonkamer in. Hij nam mij in een soort houdgreep beet. “Wat is dit?” vroeg ik geschokt. Op dat moment kwam er, heel relaxed, een tweede man binnenlopen. Uit z’n houding kon ik opmaken dat hij de leider van het tweetal was. “Zo, jij bent vast Renske, zo begon hij.” “Ik kon je man de afgelopen dagen maar niet bereiken, en toen ik hoorde dat hij een maand op zakenreis naar China was dacht ik, laat ik dan bij hem thuis maar eens letterlijk met de deur in huis vallen.” “Ik zal me zelf maar even voorstellen.” “Ik ben Harrie, een ontevreden klant van je echtgenoot en degene die je zo innig vasthoudt is mijn kompaan John.” “Je man is z’n afspraken niet nagekomen.” “Dat heeft me meer dan 40.000 Euro gekost.” “Dus toen heb ik wat rondgevraagd en zodoende ben ik aan zijn adres gekomen. En, zo dacht ik, dan ga ik maar even bij hem thuis langs om het geld te incasseren”. “Dus Renske, zeg me maar even waar de kluis is.” “Ik heb geen kluis,” zei ik, “alles wat we hebben staat op de bank, en dat is niet zoveel.” Plotsklaps draaide John de armklem achter mijn rug steviger aan. “Ik hou er niet van als mensen tegen me liegen,” zei Harrie. “Die vriendjes van je man, die me zijn adres hebben gegeven, wisten me ook te vertellen dat je een kluis in je kelder hebt.” “Dus ik zou nu maar snel meewerken en die kluis openmaken.” Ik zag in dat weerstand bieden zinloos was en dus gaf ik de code van de kluis. John verdween naar de kelder. Ondertussen streelde de leider met zijn hand langs m’n gezicht en hals. “Je ziet er goed uit Renske,” zei hij. De minuten die voorbij gingen leken uren te duren. Toen kwam John weer binnen. “Het ziet er niet best uit, Harrie.” “Ik heb hier 3.000 Euro cash uit de kluis en wat juwelen.” Alles bij elkaar voor nog geen 5.000 Euro.” “Uit z’n bankafschriften blijkt dat hij eigenlijk maar een arme sloeber is.” “De auto en alle luxe, die hij heeft, zijn bij elkaar geleend.” “Hij is eigenlijk geen stuiver waard,” wist John te melden.
“Toch zal hij elke euro die ik tegoed heb, voor me terug betalen, met rente erbij,” vervolgde Harrie terwijl hij naar mij keek. “En jij gaat meehelpen bij het aflossen van de schuld.” “Jij zal de komende weken moeten bijverdienen door voor mij te werken in mijn seksclub.” “Ik hoop dat je van een erotisch avontuurtje houdt.” Ik was perplex.

Nu gaan we onze nieuwe aanwinst eerst even mooi op de plaat zetten zodat we die goed kunnen promoten,” zei Harrie en pakte zijn smartphone . ”Kleed je maar eens uit,” zei hij en meteen stak hij de helpende hand toe door mijn blouse en bh uit te doen. Toen ik volledig naakt was volgde er een hele reeks commando’s over poses die ik moest aannemen. Ik had weinig keus en besloot daarom om maar te gehoorzamen, en zo eindigde ik dus na een kwartier mezelf strelend op de bank. “Zo, volgens mij hebben we nu wel genoeg promotiemateriaal,” zei Harrie. “We gaan dit via de mail aan onze vaste klanten verzenden, en dan weet ik zeker dat er morgenavond voldoende belangstelling voor je zal zijn in onze club.” “Het is niet vaak dat we zulke topstukken in onze zaak kunnen aanbieden.” De smartphone werd in de zak gestopt en ze leken aanstalten te maken weg te gaan. Zou dit drama dan eindelijk voorbij zijn, misschien waren het alleen maar loze dreigementen. “Nou, dan zijn we denk ik wel klaar John,” zei Harrie, “of wil je, net als ik, de nieuwe aanwinst nog even testen?” Daar kwam een bevestigende reactie op, en voor ik het wist hadden de twee zich van hun kleding ontdaan en zag ik twee stijve penissen om me heen. Harrie stopte z’n pik in m’n mond en begon me in mijn mond te neuken. “Breng jij dat lekkere kutje vast in conditie voor mij,” zei hij tegen John die op zijn knieën tussen mijn benen kroop die hij even daarvoor open geduwd had. Ik voelde zijn handen langs mijn benen omhoog glijden, en niet lang daarna voelde ik de eerste vinger m’n lipjes openen. Harrie hield m’n hoofd stevig beet met z’n beide handen, dus ik kon niet naar beneden kijken om te zien wat daar gebeurde, maar ik voelde het des te meer. De tong die zich plotseling tussen mijn schaamlippen door naar binnen wilde dringen kwam voor mij dan ook niet onverwacht. Hoewel ik het probeerde tegen te gaan was ik toch behoorlijk nat geworden. Dus de poging om m’n kutje dicht te knijpen liet ik snel varen. Telkens voelde ik de warme, natte tong langzaam tussen mijn schaamlipjes gaan. Ik kon niets anders dan me overgeven aan dit heerlijke gevoel. Bovenaan mijn kutje gekomen ging hij steeds iets naar binnen, zodat het puntje van zijn tong al strelend mijn harde klitje berooerde. Ik kreunde en hoorde hem diep ademen. Zijn tong bewoog steeds sneller op en neer, en mijn klitje werd steeds harder. Het gevoel in mijn onderbuik zwol aan, ik duwde mijn heupen omhoog waardoor zijn tong dieper in mijn kutje terecht kwam.

Wat was dit lekker! Terwijl zijn tong over mijn klitje raasde, bewoog ik mijn heupen op en neer in het juiste ritme. Bijna bereikte ik mijn hoogtepunt, ik kreunde steeds harder. Dan, precies op het juiste moment, stopte John. Een fractie van een seconde voelde ik helemaal niets. En opeens … schoof hij geleidelijk zijn kloppende eikel naar binnen.
In langzame stoten bewoog hij eerst een tijd langs mijn kittelaar heen en weer en daarna steeds dieper in m’n grotje. Uiteindelijk voelde ik dat zijn ballen tegen m’n onderlichaam aan kwamen. Vervolgens trok hij zijn lul een klein stukje uit m’n kutje om hem er daarna langzaam helemaal tot aan de wortel weer in te schuiven, maar pas nadat z’n eikel weer even m’n kittelaartje gemasseerd had. Ik voelde hoe m’n onderbuik hard werd als voorbode van een naderend orgasme. Ik kon het orgasme niet meer bedwingen, want toen hij z’n lul weer terug trok en met de top van z’n staaf m’n kittelaartje bleef stimuleren hield ik het niet meer. M’n kreunen werd enigszins gedempt door de pik van Harrie in m’n mond, maar vanwege het verkrampte schokken van m’n lichaam en vanwege de golf sappen die langs m’n dijen omlaag stroomde was het voor de heren duidelijk dat ik een heftig orgasme had gekregen. “Goed voorwerk gedaan, John,” zei Harrie. “Laat mij maar even verder gaan.” John trok zijn lul uit mijn kutje. Harrie ging op de bank zitten pakte me bij mijn heupen en plaatste mij zo dat mijn kutje boven zijn geslacht hing. De pik die ik even hiervoor bewerkt had was op volle sterkte en nu zag ik, wat ik bij het pijpen al gevoeld had, dat z’n lul behoorlijk dik was en uitmondde in een soort paddenstoelvormige eikel, die even later langs mijn schaamlippen naar binnen gleed. Nu hij eenmaal binnen was ontspande ik m’n kutspieren en bemerkte ik dat z’n penis, ondanks z’n extreme formaat, redelijk soepel m’n kutje binnengleed, enigszins geholpen door mijn eigen sappen die zich over z’n lul hadden verspreid.

Toch had Harrie wat moeite. Door de wat ongemakkelijke houding waarin we op de bank zaten werd zijn pik nogal tegen de juiste richting in gebogen, wat niet erg comfortabel was, hetgeen erin resulteerde dat z’n pik er regelmatig uit schoot. Nu ik geen weerstand meer bood kreeg hij hem wel weer redelijk gemakkelijk terug in m’n kutje, maar toch, het was verre van ideaal. Nadat z’n pik voor de derde keer uit m’n grotje was geschoten zei hij; “Nou ben ik het zat.” “Je hebt vast een heerlijk bed.” “Dat lijkt me een veel betere locatie om het werk af te maken.” Hij ramde z’n lul in één keer tot aan de wortel tegen m’n baarmoeder aan. Vervolgens tilde hij me op met zijn armen om me heen en met z’n handen onder m’n tieten terwijl z’n stijve pik in m’n kutje fungeerde als de vork van een heftruck. Zo liep hij met mij naar mijn slaapkamer. Hij ging ruggelings op ons bed liggen en plaatste mij boven op hem. Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar zich toe zodat ik op mijn knieën kwam te zitten met mijn rug naar hem toe. Hij bracht zij lul in stelling voor mijn spleetje en zei me dat ik me moest laten zakken. ‘Gelukkig kan ik zo zelf het ritme bepalen,’ bedacht ik me. En eerlijk gezegd genoot ik van de gedachte wat er stond te gebeuren.

Tegen de muur aan het voeteneind van ons bed staat een kledingkast met spiegeldeuren. Via de spiegel keek ik in naar mezelf en naar mijn begerig door Harrie zijn pik opengesperde kletsnatte kutje. In één poging ramde hij z’n piemel m’n vagina in, en nu begon hij me met een moordend tempo te naaien. Met z’n handen kneedde hij mijn borsten en tepels. Al na een paar minuten naderde ik dan ook m’n hoogtepunt. Hij haalde z’n lul uit m’n kutje en liet me even tot bedaren komen, maar de ‘paddenstoel man’ had zijn lul nog steeds in de aanslag en legde mij nu op mijn rug. Hij duwde m’n benen uit elkaar en ik voelde hoe z’n opgezette eikel met lichte druk tussen m’n kutlipjes geparkeerd werd. Het duurde niet lang of z’n dikke knots vulde opnieuw m’n neukgrotje helemaal. Vooral toen zijn paddenstoel m’n kittelaartje passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controle meer over mezelf en lag te kreunen en te hijgen als een nymfomane schoonheid die al een jaar geen seks meer had gehad. Aan het begin wou ik afstandelijk blijven, maar nu had ik geen remmingen meer. Harrie naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe ook hij zijn hoogtepunt naderde. Ik probeerde m’n kutje strakker om zijn penis te knijpen, omdat ik het als een uitdaging zag om deze reuze pik volledig te verzwelgen. “Niet meer terugtrekken,” zei ik in een vlaag van opwinding. Dus neukte Harrie met zijn paddenstoeleikel me als een naaimachine op volle snelheid, en kort daarna kwam ook hij in mij klaar. Het voelde of er een hogedrukspuit afging in m’n kutje. De hoeveelheid sperma die hij in m’n vagina spoot stond geheel in verhouding met de grootte van z’n geslacht. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Zodra hij z’n lul dan ook uit m’n kutje haalde begon er een rivier aan sperma uit te stromen. “Zo dit was het voorspel “ zei Harrie. Nu gaan we je introduceren bij je nieuwe werkgever. Ik kreeg m’n slipje en m’n negligé toegeworpen om me aan te kleden en ik mocht me even douchen. Daarna moest ik met het tweetal mee. Toen we in de hal waren zag ik mezelf in de spiegelwand. Ik hoopte maar dat we buiten niemand tegen zouden komen want ik zag er niet echt representatief uit. Het negligé was super doorschijnend dus m’n borsten waren vol in zicht, maar gelukkig was het donker. Bij de auto aangekomen werd ik op de achterbank gezet.

Het was een half uur later toen de auto stilhield en ik naar buiten werd geduwd. We waren ergens aan de achterzijde van een gebouw. We gingen het gebouw binnen en kwamen in een eenvoudige gang die blijkbaar ook o.a. als drankopslag werd gebruikt. Via nog weer twee deuren kwamen we uit op een mooi beklede overloop. Je hoefde geen interieurontwerper te zijn om aan de gebruikte stoffen en kleuren te zien dat het hier om een seksclub ging. Ook de gedempte geluiden die ik bij het passeren van twee van de drie deuren hoorde lieten weinig te raden over. Bij de vierde deur gingen we naar binnen en kwamen in een weinig smaakvol ingericht kantoor. Harrie ging aan het bureau zitten. Aan de andere kant van het bureau zat een man van middelbare leeftijd die qua uiterlijk en kleding perfect bij het interieur paste. “Zo, kijk eens wat ik heb meegebracht, je nieuwe medewerkster!” zei Harrie tegen de man achter het bureau. “Renske heet ze.” “En ik ben Henk, waarnemer hier in deze zaak,” zei de man achter het bureau. “Zo’n mooie vrouw als jij kunnen we hier altijd gebruiken, maar allereerst wil ik met je kennismaken om je de eerste instructies te geven. Daarna zal ik zorgen dat je jezelf kunt opfrissen en kunt voorbereiden voor de dag van morgen”. “Zeg Henk,” hou haar niet te lang op met je introductie. Ze heeft al een bewogen avond achter de rug,” gaf Harrie hem nog mee. Nadat hij dit gezegd had verlieten de heren de kamer en lieten me met Henk achter.

Hij begon direct met z’n kennismaking. “Ik wil, voordat ik je op mijn klanten loslaat, hoogst persoonlijk onderzoeken of jij representatief genoeg bent voor ons bedrijf, of dat je nog een bijscholingscursus nodig hebt.” Hij draaide de deur op slot en haalde z’n pik uit z’n broek. Hij duwde mij op m’n knieën en kwispelde met zijn lul voor mijn gezicht. “Weet je wat dit betekent?” zei hij. Ik wist wat er van me verwacht werd en dat weerstand bieden zinloos was. Dus ik zoog z’n half harde lul naar binnen en begon hem zo geil mogelijk te pijpen. Het was dan ook een kwestie van seconden voordat deze keihard was. Hij had eigenlijk maar een klein pikje, wat me eigenlijk wel goed beviel na die zware neukstaaf die ik eerder op de avond te verwerken had gekregen. Ik kon z’n lul met gemak helemaal naar binnen zuigen. Afwisselend sabbelde ik ook op z’n ballen en dan weer op zijn eikel, wat hem erg opwond, zelfs zo erg dat hij na twee minuten al bijna klaar kwam. “Dat doe je verdomd goed,” zei hij. Maar het was niet zijn bedoeling nu al klaar te komen, want hij duwde me weg zodat hij weer tot bedaren kon komen. Toen gebood hij mij te gaan staan. Hij kwam op me af, deed m’n negligé uit en gooide die over een stoel. Met beide handen pakte hij m’n borsten en begon mijn tepels te masseren. Dan nam hij een tepel in zijn mond, zoog hem naar binnen en liet hem weer naar buiten veren. Dit herhaalde hij een aantal keren waarna hij zei: “Wat een lekkere tieten. Jij zal het goed doen hier, wijfje.” “En nu eens kijken of je ook zo’n lekker kutje hebt.” Terwijl hij dit zei gleed z’n rechter hand in m’n slipje en boorde hij een vinger zich in m’n vagina. Hij begon me wild te vingeren, over mijn kittelaartje. Plotsklaps veegde hij een deel van z’n bureau schoon en legde me voorover over het bureau. Mijn billen staken begerig in zijn richting. Met een hand pakte hij m’n slipje en stripte het van m’n billen. Direct opende hij met z’n piemel m’n kutlipjes en priemde zijn geslacht helemaal naar binnen. Hij begon me direct in hoog tempo keihard te naaien, terwijl hij met z’n handen vanachter m’n beiden tieten pakten en m’n tepels masseerden. Ook masseerde hij nog even m’n klitje om ervoor te zorgen dat ik wat natter werd. Gelukkig ging het na de massage nog wat soepeler. Maar ook nu had hij al snel bijna z’n hoogtepunt bereikt en trok hij z’n lul snel terug voor het te laat was.

Ik moest me omdraaien en ruggelings op z’n bureau gaan liggen. Nu kwam hij weer op me af. Hij legde m’n benen over zijn schouders zodat m’n kutje een open doel werd. Met gemak duwde hij z’n lul weer m’n kutje in en al snel neukte hij me als een dolle stier. M’n tieten zwabberde wild op en neer wat hem bijzonder op leek te winden. Ik was bang dat het bureau in zou storten, maar gelukkig gebeurde dat niet en kwam hij snel klaar. Hij trok in één beweging z’n pik uit m’n kutje en spoot z’n zaad over m’n venusheuvel. Daarna veegde hij z’n eikel schoon en trok me weer op de grond met m’n hoofd tussen z’n benen. “Geef hem nog maar een afscheidskus.” “Ik hoef jou niets meer te leren,” zei hij. Nadat hij zijn kleren had aangetrokken nam hij me mee naar een kamer met een douche en een groot bed. “Ik kom je morgen bijtijds halen want na het ontbijt heb ik al een paar reserveringen voor je.” Ik had totaal geen kleren om aan te doen, dus na me te hebben gedoucht ging ik poedelnaakt in het grote bed liggen. En ………….. Plotseling werd ik wakker en zag dat Maurice binnen kwam. “Maak ik je wakker,” vroeg hij. “Ja, Maurice,” zei ik,”gelukkig maar, want ik heb toch zo raar gedroomd.”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top