Skip to content

Momenteel actief

Een zondagochtend met mijn vrouw
3.77/5 (13)

Een gewone zondagmorgen. Mijn vrouw lag nog lekker in bed. Zij heeft altijd zo’n moeite om eruit te komen. Ik besloot om weer in bed te stappen en nog even knus bij haar te gaan liggen. Ze had een zijden nachthemdje aan en een zachte katoenen string. Ze lag op haar zij, met haar rug naar me toe. Ik begon zachtjes haar rug te strelen, over dat zachtzijden nachthemdje heen. Ze spinde als een poes, zo lekker vond ze het om zo gestreeld te worden. Als ze heel druk geweest is en ze heeft moeite om in slaap te vallen, dan vraagt ze mij om haar rug te strelen. Ze komt dan tot rust en valt dan lekker in slaap. Maar niet dit keer…. Mijn handen gingen langzaamaan wat verder. Van haar rug verder omlaag naar haar billen, die vanwege de string helemaal bloot waren. En ik begon via haar zij ook de zijkant van haar borst aan te raken.

Mijn hand gleed verder naar beneden, een stukje tussen haar benen. Ik voelde een enorme hitte tussen haar benen vandaan komen. Ik bewoog mijn hand weer naar boven en omvatte haar borst. Ze kreunde nu van genot. Door haar nachthemd heen nam ik haar tepel tussen duim en wijsvinger en kneep er zachtjes in. Mijn vrouw draaide zich iets verder op haar buik, zodat haar benen iets uit elkaar vielen. Ik zag mijn kans schoon en drukte mijn hand tussen haar benen. Ze was daar zo heet en vochtig. Ik vond door haar string heen haar klitje en masseerde dit. Een diepe grom klonk. Het werd snel natter tussen haar benen en ik duwde met mijn vinger haar string wat opzij en drukte meteen twee vingers in haar natte kut.

Toen kwam alles in een stroomversnelling. In een mum van tijd hadden we allebei niets meer aan. Ik vingerde dat een lieve lust was en zij trok aan mijn paal. Ze kreunde van genot, helemaal toen ik haar vibrator uit het nachtkastje haalde en deze behoorlijk diep in haar schoof. Ze ging op haar buik op de rand van het bed liggen, met haar benen gespreid. Het is een hoog bed, dus ik kon naast het bed gaan staan en schoof zo in één keer mijn pik in haar kut. Een zuigend geluid klonk. Ondertussen hielden mijn vingers zich nog bezig met haar klitje. Na een poosje kon ik het niet meer houden. In stralen spoot ik mijn zaad in haar natte grot.

Toen ik terugtrok drupte het sperma langs haar klit naar beneden. Ik speelde er nog even mee, door mijn vingers door het zaad over haar schaamlippen te laten glijden. Ze was echt drijfnat nu. Ze was zelf niet gekomen, dus met de vibrator maakten we het nog even af. Daarna ging ze snel onder douche om haar kut weer toonbaar te maken, voor een volgende beurt….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top