Skip to content

Momenteel actief

Hij betaalde mijn vakantie voor sex
4/5 (20)

k ben Annie. Inmiddels ben ik al ruim 40 jaar, maar toen ik 22 jaar jong was, wilde ik heel erg graag op vakantie gaan. Het probleem was alleen dat ik er geen geld voor had. Ik werkte in de horeca en deed dit veel. Ik verdiende leuk mijn geld, maar mijn probleem was dat ik het allemaal net zo snel weer uitgaf tijdens het uitgaan met vriendinnen en vrienden, shoppen en ga zo maar door. Tijdens het werken had ik het er wel eens over dat ik graag weg wilde. En een vaste klant, waar ik een goed contact mee had in die tijd, hoorde het. Hij vertelde mij op een avond dat hij mij wel zou willen helpen. Hij zou de vakantie voor mij willen betalen, maar dan zou er wel iets tegenover staan. Dat had ik natuurlijk ook wel verwacht. Ik vroeg hem wat hij wilde en hij keek zo een beetje naar mijn achterwerk. Ik draaide mijn kont plagerig zijn kant op en hij zei mij, terwijl ik dichterbij moest komen staan, dat als hij anale sex met mij mocht hebben, hij mijn vakantie wel zou betalen.

Daar moest ik wel even over nadenken, want ik had niet zo heel erg vaak een pik in mijn kont gehad. Misschien twee keer en daar hield het wel op. Maar ik was een wilde meid en ik moest en zou dat jaar weer op vakantie gaan. Dus ging in akkoord en liet ik hem zijn ding met mij doen. Ik zal overslaan wat er tussen allemaal gebeurde, we kwamen in ieder geval op een punt uit dat ik op handen en voeten op zijn bed zat. De man was groot en dan bedoel ik in zijn broek. Een massieve lul zag ik terwijl ik over mijn schouder naar hem keek en ik moest wel even slikken. Maar ik zou het allemaal in mij gaan nemen, ik moest op vakantie en hij ging het betalen. Hij smeerde mijn anus in met een soort glijmiddel. Ik weet niet wat het was, het voelde alleen heel koel aan. Het zal wel vaseline of iets dergelijks zijn geweest. Daarna kwam hij achter mij zitten en drukte hij zijn dikke eikel tegen mijn kontje. Heel langzaam drukte hij zijn pik naar binnen. Zijn eikel gleed rustig in mijn anus, stukje bij beetje, zodat ik aan de lul in mijn kont kon wennen. Daarna drukt hij hem er eindelijk helemaal in. Het voelde alsof mijn kont uit elkaar zou barsten, maar ik ging er bij iedere stoot die hij in mij plaatste meer en meer van het gevoel genieten.

Uiteindelijk zat hij er dan ook tot aan zijn ballen in. Die kon ik tegen mijn kutje voelen slaan. Hij had een volle, zware zak, dus het sloeg er werkelijk tegen. Het voelde waanzinnig en terwijl hij mijn anus aan het neuken was, dacht ik aan de vakantie en speelde ik met mijn kutje. En ik kwam dan ook heerlijk klaar terwijl hij mij met anale sex aan het verwennen was. Na een aantal minuten zou hij klaar gaan komen. Hij greep mijn heupen goed beet en stootte nog even heel diep en toen voelde ik hoe hij zijn zak in mijn anus leegde. Het was echt geweldig om dat te voelen. Toen we helemaal klaar waren en ik mijzelf had opgeschoond, kreeg ik van hem het geld. Hij had het zelfs in een envelop gedaan. En dat jaar ben ik met een zere kringspier op vakantie gegaan. Na die keer heb ik het niet meer met die man gedaan. Dat was ook omdat hij het niet meer aanbood. Maar ik moet zeggen dat ik sinds die keer anale sex er best wel gek op ben geworden. En mijn man moet mij ieder jaar op vakantie minimaal één keer in mijn reet neuken. Zie het maar als een traditie waar hij alleen de oorsprong niet van weet.

Annie uit Steenwijk

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. aha fijn he om zo de extase van achterlangs te mogen ervaren? 🙂
    Het moet altijd fijn zijn om daar aan te mogen terugdenken 🙂

    Dank je om dit verhaal te delen 🙂 xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top