Skip to content

Momenteel actief

Een weekend vol sex
4.33/5 (3)

Ik reed vrijdagavond naar huis, nadat ik klaar was met werken. Onderweg ging m’n telefoon af; een anonieme beller. Shit! Ik heb een hekel aan anonieme bellers, helemaal op mijn privé telefoon, toch nam ik op. Het was een vriend met een nieuw en afgeschermd nummer. Of ik tijd had en thuis was? Ik vertelde dat ik onderweg was naar huis en rond 0:45 wel thuis zou zijn. “Dan zie ik je tegen half 2 wel, of slaap je dan?” Eenmaal thuis legde ik wat biertjes koud en ging even vlug naar de badkamer om mezelf op te frissen. Het was al laat maar vond het wel nog leuk om hem even te zien.

Ik kreeg een whatsappje dat hij de straat in reed dus ik liep alvast naar de voordeur toe. Bij binnenkomst gaf hij 2 kussen op elke wang en een passievolle zoen op mijn mond. Ik hield ‘m bij z’n schouders vast met 2 handen en ging teder met m’n tong op zoek naar de zijne. “Zullen we naar boven toe?” vroeg ik hem, al wachtte ik niet echt op zijn antwoord. Op mijn slaapkamer kuste we verder en voorzichtig liepen we naar achteren richting het bed. We gingen liggen en ik lag onder op. Hij kleedde me langzaam uit, zei dat ik er geweldig uit zag en hij begon me weer te zoenen. Ik lag in m’n lingerie op bed en hij lag met z’n kleren aan, tussen mij in. Ik streelde en kneed over zijn kont heen en vroeg of hij even van me af wilde, zodat ik ‘m uit kon kleden. Als eerste knoopte ik z’n spijkerbroek open en trok z’n broek uit en wreef met m’n hand over z’n stijve pik. Ik kon niet wachten om hem te verwennen, dus ik haalde hem uit z’n boxershort en nam hem in m’n mond. Begon ‘m lekker te likken en te zuigen. Hij werd steeds groter en stijver.

Hij streelde met z’n handen door mijn lange bruine haren en duwde mijn hoofd dichter tegen zich aan, zodat z’n pik dieper in mijn mond ging. Terwijl ik ‘m verwende keek ik hem aan en zag ik hoe hij aan ’t genieten was, soms keken we elkaar diep in de ogen aan, wat mij nog geiler maakte als ik al was. We zoende weer met elkaar en zijn handen zochten mijn borsten en speelde met m’n tepels. Hij rolde ze tussen z’n duim en wijsvinger en met zijn mond zoog en sabbelde hij eraan. Ik streelde over z’n schouders en rug en genoot ervan. Hij keek weer omhoog en zoende elkaar weer en hij kwam op me liggen. Ik voelde zijn stijve tegen me aan en ging met m’n hand erheen en trok ‘m af. Hij ging naast me op zijn knieën zodat ik ‘m heerlijk kon zuigen en hij kon vingeren. Z’n middelvinger maakte ronddraaiende bewegingen over m’n clitje en ik werd er steeds natter van. Hij stopte 2 vingers in m’n kutje en z’n duim op m’n clitje. Ik kreunde van genot, terwijl ik nog lekker z’n pik in m’n mond had.

Ik wilde z’n lekkere pik in me voelen. “Hoe wil je het hebben?” Lepeltje-lepeltje had ik al een tijdje niet gedaan en vind dat een geil standje. Wij op onze zij, met z’n hand op m’n borst en z’n pik eerst langzaam naar binnen om al vrij vlot het tempo op te voeren. Hij trok aan m’n lange haar, zodat m’n hoofd naar achteren ging en hij me zoende. Z’n andere hand hield ie losjes in m’n nek. “Dit vind je lekker he? Zeg dan dat je het lekker vindt” zei hij tegen mij. Ik moest me echt even concentreren om te luisteren wat hij zei, ik vond het allemaal veel te lekker om gelijk te antwoorden. Ik ging met m’n hand naar m’n kutje en voelde hoe z’n pik in en uit ging; heerlijk! En ik vingerde mezelf nog en voelde al een hoogtepunt aankomen.

We wisselde van standje, van lepeltje naar bovenop en naar doggy; toch wel mijn favoriet! Ik op de handjes en knietjes, hij achter me. Gelijk z’n pik er in, stevig bij m’n heupen en af en toe een lekkere klets op m’n kont. Ik keek af en toe om om te kijken. “Ik wil je overal voelen, in elk gaatje” zei ik geil tegen ‘m. Dit liet hij zich geen 2e keer meer zeggen en voorzichtig stak hij z’n pik in m’n kontje. “Wat ben je lekker strak, mm dit is echt geil” Langzaam neukte hij me een tijdje om ‘m er uit te halen. We wisselde weer van positie en nam ‘m nog in m’n mond en zoog ‘m weer. “Ik spuit je mondje vol. Wil je dat?” “Ja lekker” was mijn antwoord natuurlijk. Ik hield m’n mond open met m’n tong eruit en hij spoot z’n zaad in m’n mond, daarna zoog ik de laatste druppels eruit.

We gingen even naar de wc en wat drinken. Ik stond in de keuken om nog wat drinken te pakken, hij pakte me bij mijn middel en zoende in m’n nek. Allemaal hele lieve kleine kusjes. We stonden tegen het aanrecht en hij tilde me op, zodat ik op het aanrecht zat. Hij stond tussen me in en verwende mijn kutje weer met z’n vingers. Ik tilde m’n benen op en zette ze wijd op het aanrecht. Met 3 vingers zat hij in me en ik speelde met m’n clitje. Wat had hij een zicht; het was een geile nacht en ik was nog lang niet moe, dus we gingen voor ronde nummer 2. Dit keer op de bank. Hij zat op het lange gedeelte en ik kroop op hem, met mijn gezicht naar ‘m toe. Zijn pik zat enorm diep in me, tegen mijn baarmoedermond aan maar het had een heerlijk gevuld gevoel. Ik ging op en neer terwijl hij m’n borsten weer verwende. “Zal ik in je spuiten?” vroeg hij. “Heerlijk, maar je kan ook over mij heen spuiten, tussen m’n borsten!” Dus na een paar keer op en neer, wisselde we weer en ging ik liggen en hij zat op mij, met z’n pik tussen m’n borsten. Af en toe gleed ie in mijn mondje. Hij kon het niet langer meer houden en kwam voor een 2e keer heerlijk klaar.

Daarna gingen we even samen douchen en bleef hij slapen. Dat kwam goed uit, want konden we in de ochtend weer eventjes verder gaan.

Hopelijk hadden jullie ook zo’n spannend weekend. Tot de volgende keer.

Kus, Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top