Skip to content

Momenteel actief

Lekker geneukt in mijn stacaravan
4.12/5 (26)

Ik moest pas terug denken aan die keer tijdens een zomervakantie….. lag heerlijk te genieten bij mijn stacaravan. Ik had mijn zwembroek aan en lag daar in de tuinstoel op mijn vaste sta plek op de camping in Limburg. Er komen regelmatig mensen voorbij maar als ik lig te zonnen dan praten ze niet met mij. Hooguit een groet en ik groet dan terug. Die dag kwam er een vrouw langs die blijkbaar even een praatje wilde maken. Ik keek haar aan en vond haar meteen aantrekkelijk maar liet dat niet direct weten. Ze begon natuurlijk over het weer en uiteraard ook waar zij stond. Even bekeek ze mij nog even goed en toen zei ze dat ik altijd welkom was om even langs te komen, want ze zat daar toch maar helemaal alleen.

Ik had direct door dat ze mij probeerde te lokken. En dat lukte haar heel goed. Ik was op dat moment ook alleenstaand en ik wilde graag weer eens wat actie met een dame. Dus dezelfde avond stond ik in een korte broek en een net t shirt voor haar deur. Ze had een leuk plaatsje aan de achterkant van haar stacaravan. Dat was helemaal afgeschermd met coniferen. Ik kreeg van haar een lekker kopje koffie en naarmate de avond zich ging vorderen kreeg ik een biertje. We hadden niet echt heel veel raakvlakken qua interesses maar hadden overduidelijk zin in elkaar. Maar dat kwam pas toen ik weer op mijn eigen plekje was. De spanning was duidelijk aanwezig. Maar het kwam daar niet echt los. Ik wilde net de boel gaan afsluiten toen er op de deur werd geklopt.

Ik deed open en daar stond ze, gespannen kijkend en op haar onderlip bijtend. Of ze binnen mocht komen. Dat was het moment. De plek waar ik sta is heel erg vrijstaand dus niemand zou die nacht last van ons hebben gehad denk ik. Hoop ik. Want we vlogen elkaar natuurlijk meteen aan. We hadden elkaar de hele avond op zitten geilen met blikken en dat soort dingen en nu waren we niet meer te houden. Ik nam haar meteen mee naar de slaapkamer en ik gooide mijzelf op het bed en zij sprong er snel achteraan. De caravan kraakte door haar intense sprong maar dat deerde niet.

We rukten de kleren vaan onze lichamen af en smeten ze gewoon ergens heen en begonnen wild te kussen en te vrijen. Zij liet er zeker geen gras over groeien en nam mijn heft meteen in handen zeg maar. Ze trok aan mijn pik en speelde met mijn ballen. Het was een warme dag geweest en we waren beiden zweterig maar dat maakte ons op dat moment niets uit. Zelfs niet toen ze aan mijn ballen begon te zuigen en uiteindelijk mijn dikke lul in haar mond nam. Ik lag achterover maar met mijn hoofd tegen de muur aan zodat ik heerlijk van het uitzicht kon genieten. Ze was erg goed in pijpen en was behoorlijk wild. Er kwam veel speeksel aan te pas, precies zoals ik het graag zou willen zien.

De vrouw maakte slurpende geluiden en ondertussen bedacht ik mij heel snel dat we elkaars namen geeneens wisten. Een zorg voor later. Ze kwam weer wat overeind en we lagen weer op elkaar en langzaam maar zeker duwde ik mijn pik in dat heerlijke kutje. Ze was hartstikke nat en ik zat er dan ook zo in. Ik lag op haar en zij trok haar benen naar zich toe zodat ik diep in haar kom komen. Ik neukte haar lekker hard en genoot van haar kreunen. ‘Pak me in mijn kontje’, zei ze ineens. Ik keek naar haar mooie openstaande anus en bedacht mij geen seconde. Ik trok mijn nu natte lul uit haar kutje en begon mijn eikel in haar kringspier te proppen. Ze was daar behoorlijk nauw en ik ben redelijk breed geschapen. Toch had ze er geen moeite mee. Eenmaal in haar wilde ze hard geneukt worden en dat ik in haar kont ging spuiten. Dat waren haar woorden. Het voelde zo lekker strak aan.

Ondertussen was zij zo wild met haar kutje aan het spelen en ineens ging ze squirten. En behoorlijk veel ook. Recht tegen mij aan. Dat had ik echt nooit eerder meegemaakt en ik vond het wel opwindend. Ik neukte nog harder en ditmaal had ze haar gewone orgasme. Ze schreeuwde en leek zelfs wat te grommen en haar ogen draaiden weg. Dat vond ik zo geil dat het mij nog maar weinig moeite kostte om haar in haar kontje te spuiten. Toen ik mijn lul uit haar trok begon ze meteen te persen en liep mijn zaad zo uit haar kontje. Erna zijn we om de beurt gaan opfrissen en is ze naar haar eigen plekje vertrokken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top