Skip to content

Momenteel actief

Een zalig homo trio
4/5 (13)

Mijn man is een heerlijke kerel, maar soms wil ik wel eens een andere vent erbij hebben. Ik ben homofiel en ben al heel lang met dezelfde man. Op zich niets mis mee, we zijn ook zeer tevreden met elkaar en de seks is echt fenomenaal lekker, maar ik vraag mij wel eens af hoe het zou zijn om eens een andere pik in mijn mond of kont te mogen voelen. Ik heb het op een gegeven moment met mijn hart in mijn keel tegen mijn man gezegd en hij wilde het zelf ook! Hij durfde het alleen niet voor te stellen. Samen moesten we hartelijk om de onnodig moeilijke situatie lachen en meteen daarna zijn we de boel gaan regelen. Online vonden we Diego, een Spaanse jongen, die al 10 jaar in Nederland woont en in is voor verzetjes, waarvan onder andere een trio met twee mannen.

Hij paste dus helemaal bij ons en dus meteen maar een afspraak met hem gemaakt. De volgende dag zat hij in onze huiskamer en we gingen na een kort gesprek, om te zien of het nog steeds wel zou klikken, meteen met elkaar vrijen. Naakt lagen we op de grond met elkaar te vrijen. We hebben hoogpolig tapijt, dus dat ging prima zo. We zoenden, streelden en voor ik er erg in had zat ik op mijn knieën voor die gas, met mijn kont de licht in gestoken en zoog ik aan zijn harde paal. Hij had mijn hoofd vast en zorgde ervoor dat ik in het juiste tempo aan zijn pik zoog. Hij kreunde en ik maakte zijn lul goed nat. Mijn man was achter mij gaan zitten en neukte mij in mijn openstaande kontje. Terwijl zijn pik mij aan het doorsmeren was zoog ik kreunend aan die dikke leuter voor mij door en speelde ik met zijn ballen. Daarna was het de beurt aan mijn man. Hij werd door Diego geneukt, terwijl hij aan mijn lul mocht sabbelen. Het was een werkelijk heerlijk gevoel, zo met twee kerels te neuken, ik kon wel janken van geluk, ware het niet dat ik te druk bezig was met intens genieten van die zalige toestanden die zich daar aan het afspelen waren, midden in onze huiskamer.

Op het einde van de rit zaten zowel mijn man als ik op onze knietjes en werden we om de beurt in onze kont genaaid, waarna hij onze monden ook nog eens ging verwennen. Daarna zijn we met zijn drietjes bij elkaar gaan zitten, we kwamen namelijk alle drie bijna klaar en dus spoten we elkaar helemaal onder. Het was een waanzinnig gezicht en een buitensporig geil gevoel. Uiteindelijk hebben we nog staan douchen en hebben we daar niet eens gevreeën maar gewoon plezier gemaakt. Na die dag vonden zowel ik als mijn man het eigenlijk wel goed. Het was wel leuk, zo met een andere vent erbij, maar daardoor kwamen we er ook meteen achter dat het met zijn tweetjes vrijen eigenlijk veel intiemer en dus ook fijner was. Niets ten nadele van Diego hoor, die was helemaal geweldig. Maar we hebben zo iemand eigenlijk helemaal niet nodig en soms moet je daar op zo’n manier achter zien te komen. Gelukkig lukte ons dat al na één keer en sindsdien is de seks weer een heel stuk explosiever dan voorheen geworden. Op een positieve manier, wel te verstaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top