Skip to content

Momenteel actief

Tienermeid geneukt in de duinen
4.07/5 (29)

Het gebeurde mij tijdens een lange wandeling door de duinen. Het was een normale werkdag en ik had die dag toevallig vrij kunnen nemen. Ik zou met een paar maten op stap gaan maar dat was pas laat in de avond dus genoot ik nog even van de tijd voor mijzelf. Nou is er bij de duinen waar ik regelmatig een stuk ga wandelen een verlaten plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. Dus ik ging erheen want ik was even op zoek naar wat ontspanning. Ik kwam vlakbij de grote duin die daar is waar ik lekker even rustig kan zijn en hoorde ineens geluid. Het was praten en andere geluiden die mij erg aan seks deden denken.

Rustig liep ik verder en ik zag dat er een meisje en een jongen bezig waren. Het meisje, een leuke tienermeid, was hem net aan het pijpen. Ik bleef kijken vanaf een afstand en wreef wat over mijn broek omdat ik opgewonden aan het worden was. Toen ze stopte met pijpen ontstond er ineens een soort discussie en de jongen was zo ineens vertrokken. Ik kon mijn ogen niet geloven. Waarom zou hij haar op dat moment niet gewoon lekker neuken? Ik besloot op het halfnaakte meisje af te stappen en vroeg haar wat er was gebeurd. Ze schrok van mijn aanwezigheid maar was zo verdrietig dat ze haar verhaal wel kwijt wilde. Uiteindelijk vertelde ze dat hij niets meer wilde doen en zich alleen maar even af had willen laten zuigen.

Ze had zich er zo op verheugd om het met die jongen te gaan doen omdat ze hem zo aantrekkelijk vond. Waar ik het vandaan haalde weet ik niet maar ik zie dat ik het anders wel af kon maken. “Ik neem zijn plaats graag voor je in”, hoor ik mijzelf nog heel duidelijk zeggen. Ze bleef even stil maar al snel veegde ze de tranen van haar wangen en knikte ze. Dat het had gewerkt zeg, ik kon het amper geloven! Mijn pik was nog hard en dus toen ik mijn broek liet zakken kon ze direct zien wat ik in huis heb. “Zo, die is vet groot!” zei ze best wel hard en ze sloeg haar handen even voor haar mond. Maar al snel daarna trok ze mij naar beneden het zand in en lag ik daar op mijn rug terwijl ze hem even in haar jonge mond nam. Niet lang maar dat snapte ik wel. Ze wilde neuken en had daar echt veel voor over. Want een wildvreemde kerel bood zichzelf aan en ze zei nog ja ook.

Ze had een condoom bij zich en deed hem bij mij om. Dat deed ze vrij behendig. Dat kon ik op haar leeftijd nog niet zo vlot weet ik mij nog te herinneren. Daarna ging ze liggen en deed haar benen van elkaar en begon wat met haar poesje te spelen. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en begon mijn lul tussen haar schaamlippen te persen. Heel langzaam gleed ik bij haar naar binnen. Een heel klein kutje voor een grote lul. Zo leek mijn pik nog veel groter en dat gaf mij een heel mannelijk gevoel. Ik pakte haar middel beet en begon in haar te pompen. Mijn lul zat er goed strak in en ik voelde de voorhuid gewoon heen en weer gaan. Ik verhoogde mijn tempo een beetje. Het was daar best warm uit de wind dus ik begon aardig te zweten.

Even later zette ik haar op haar knieën en kwam ik achter haar zitten. Ze boog haar rug en haar kont ging heel mooi de lucht in. Ik sloeg er plagerig op en weer ging mijn pik naar binnen. Ditmaal neukte ik hard. Ik ramde mijn pik in haar en het heerlijke lijf van de tiener schudde bij iedere stoot, net zo lang tot ik klaar ging komen. Ik spoot het condoom vol en trok mijzelf terug uit haar. Ik heb met haar afgesproken voor de volgende dag. Gewoon bij een strandtent om wat te kletsen en elkaar te leren kennen. Sindsdien kregen we een betere band en hebben we het nog enkele keren gedaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top