Skip to content

Momenteel actief

Mijn eerste gangbang
3.83/5 (23)

Het is alweer een paar jaar geleden, maar ik kan het mij allemaal nog heel erg goed herinneren. Ik was net terug van een verjaardag bij een tante en ik stond in de lift met een viertal mannen. Zij woonden daar ook en ik had ze wel vaker gezien. We zeiden verder vrij weinig, maar de mannen bekeken mij stiekem, dat kon ik wel merken. We moesten allemaal naar de bovenste verdieping en in eerste instantie was er ook niets aan de hand. Totdat de lift ineens stil ging staan en we geen kant op konden. Dus meteen was er lichte paniek, vooral van mijn kant. Maar één van de mannen drukte op het knopje en al snel hadden we iemand aan de lijn. Helaas zou het zo nog 2 uur duren voor ze bij ons konden komen.

Nadat de verbinding was verbroken, was ik toch wel een beetje paniekerig en de mannen waren onderling iets aan het overleggen. Uiteindelijk wisten ze wel iets wat mij wel zou kalmeren zeiden ze. Voordat ik kon vragen wat het was, haalden ze alle vier hun lullen uit hun broek. Een duidelijke alles of niets actie. En voor mij was dit een droom die uitkwam. Ik was al erg geil, aangezien ik haast een jaar geen beurt meer had gehad en dus, zonder te aarzelen, greep ik 2 van die harde pikken beet en begon er lekker aan te rukken. Al snel werden de andere 2 ook door mij afgetrokken en was ik mijn kleren aan uit uitdoen en zat ik op mijn knieën op de grond alle vier die leuters te pijpen. Ik vond de smaak waanzinnig en kon er geen genoeg van krijgen. Een man kwam achter mij staan en terwijl ik kwijlend aan een dikke paal aan het slobberen was, trok hij mij een stukje omhoog en stak hij zijn pik in mijn kutje. Man wat voelde dat goed. Je weet pas wat je aan sex hebt gemist als je het na lange tijd weer krijgt. Die pik smeerde mijn poesje goed. Een andere man stak zijn lul er gewoon ook bij in en het paste ook nog! Ik genot er intens van. Ondertussen was ik de andere twee leuters lekker aan het aftrekken en aan het afzuigen. Ik kreeg erg een genoeg van. De mannen wisselden van plek en daarna werd ik op de vloer van de lift, wijdbeens voor de spiegel op een lul gezet. Ik kon goed zien hoe hij in en uit mij aan het rammen was en ik speelde met mijn klitje. Daarnaast had ik een lul in mijn mond. Ik zag er uit als een ware slet. En dat maakte dat ik klaar ging komen. Hard op die dikke leuter waarop ik aan het rijden was, Ik werd omhoog getild en ik moest mijn anus over die kletsnatte pik laten zakken. En dat deed ik. Ik werd anaal keihard genomen en een tweede lul schoot diep in mijn kutje. De dubbele penetratie was een feit. De mannen wisselden steeds weer zodat ik in ieder geval steeds een lul in mijn kont en een lul in mijn kutje had. Mijn mond bleef ook goed bezig. Zo kon ik mijzelf proeven.

Stuk voor stuk zoog ik de wilde kerels uit de flat af tot ze diep in mijn mond spoten. Ik slikte alles door en genoot van iedere druppel die langs mijn strot naar beneden gleed. En toen we ons weer aan het aankleden waren, was dat ook precies op tijd. Want vijf minuten later stonden de hulpdiensten klaar. Snel gingen we een kwartier later de lift uit. We hadden best wat lawaai gemaakt en er waren een hoop scheve blikken. Maar dat kon mij in ieder geval weinig schelen. Ik was door vier man te pakken genomen, dus ik was de koning te rijk.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top