Skip to content

Momenteel actief

Neukvlees tegen wil en dank (deel 2)
4.53/5 (19)

Na een tijdje stopte hij ons zuigen en kont likken en we moesten hem volgen naar een andere kamer, naar bleek de slaapkamer. Verdoofd volgden we Hem. Mijn waterlanders verschenen ineens weer en wenend zei ik Hem in mijn beste Engels: “I am still a virgin and Anne probably too.”. Ik zag een grote glimlach op zijn gezicht te voorschijn komen : “And I am your owner now. So no one can do your deflowering better than me!”. We moesten ons dan naast elkaar op het bed leggen en de benen zo ver mogelijk spreiden. Onze Meester kwam tussen mijn benen zitten en duwde zachtjes zijn stijve pik bij mij naar binnen. Zeer langzaam ging Hij dieper en dieper tot Hij de weerstand van mijn vliesje voelde. Hij ging terug er bijna uit en duwde hem langzaam opnieuw zachtjes tot tegen mijn vliesje. “Now I make you a women, my women, my slave!” zei Hij en duwde met grote kracht zijn pik tot aan zijn kloten helemaal mijn neukdoos binnen. Ik voelde pijn. Ik was ontmaagd. Die pijn verdween doordat Hij bleef doorneuken en in de plaats kwam een geil vol gevoel. Hij neukte mij tot ik klaarkwam en verkrampte op zijn pik. Zelf was Hij nog niet klaargekomen. Dan trok Hij zich terug. Doordat mijn kutwand even groot was als zijn eikel, creëerde Hij daar een zekere onderdruk en met een plop kwam zijn stijve lul uit mijn onderlijf.

Dan moest Anne haar benen spreiden. Op dezelfde manier ontmaagde Hij haar ook. Wij waren nu allebei maagd af en een klein beetje bloed liep uit onze schede. Nu moesten we naast elkaar gaan zitten op handen en knieën – doggystyle dus – en onze konten zo ver mogelijk achteruit steken. Met zijn stevige pik neukte hij ons nu zo om de beurt. Ik had daarbij het gevoel dat hij zo dieper in mijn kut kwam. Vijftien keren in en uit bij mij en vervolgens vijftien keren bij Anne in en uit. Een kwartiertje hield hij dat zo nog vol en toen voelde ik zijn pik in mij precies nog dikker worden en kwam hij brullend tot een hoogtepunt. Hij schoot mijn kut vol. In vijf golven spoot Hij zijn sperma diep in mijn kut en trok zich dan pas terug en stak hem er bij Anne in. Zonder dat hij verslapt was – hij was waarschijnlijk aan het blauwe pilletje – neukte hij haar en toen hij terug op volle sterkte was, begon hij weer af te wisselen tussen onze twee kutten. Nu duurde het heel wat langer eer hij terug aan schieten kon komen. Hij bleef op het laatste als Hij toch aan een hoogtepunt toe kwam dan in Anne neuken en schoot nu haar neukgrot vol. Hard stotend bleef hij haar volpompen en zijn sperma karnen in haar kut tot hij nat van het zweet tussen ons neerviel.

Toen hij wat bekomen was beval hij ons: “Lick each other clean now!”. Ik huiverde bij de gedachte een andere vrouw te moeten likken. Wij, die al zovele jaren vriendinnen waren, hadden elkaar nog nooit een tongzoen gegeven. Onder normale omstandigheden gruwden we al van elkaars speeksel. En nu zouden we elkaars geile sappen moeten likken. De schok was dan ook groot. Ook bij Anne zag ik enige terughoudendheid om er aan te beginnen. Onze Meester had echter andere gedachten. Hij zette ons aan met rake keiharde zweepslagen om er aan te beginnen. “I said: Lick each other clean!”.

“Let me explain the rules of the house!” en hij begon het interne reglement op te sommen waaraan we ons zouden moeten gaan houden voor de volle 100% . Er niet aan houden zou zware straffen betekenen.
(ik vertaal:)

1. De Meester is de baas, altijd en overal, ook als Hij lijfelijk niet aanwezig is,
2. Doe onmiddellijk wat er bevolen wordt,
3. Wees altijd toegankelijk met je seksgaten voor je Meester, glad geschoren en ingesmeerd met glijmiddel,
4. Hier in onze thuisbasis moet je steeds volledig naakt zijn tenzij anders opgedragen,
5. Vraag nooit waarom, doe gewoon wat de Meester wil,
6. Uw lichaam is een ding, is een eigendom van de Meester, verzorg het daarom goed,
7. Doe en onderga alles wat gevraagd word zoveel mogelijk in stilte, ook pijn prikkels,
8. Iedere man die hier aanwezig is of waaraan je uitgeleend wordt, staat in een hogere rangorde en kan je alles vragen,
9. Een pik, van mens of dier, is een Heilig Ding en moet je steeds onderdanig ontvangen, ook zijn sperma,
10. Bedank bij een sessie met je Meester, Hem steeds voor wat hij je leerde.

We werden in positie 69 op het bed gezet en begonnen elkaars kut uit te likken. Eerst gebeurde dat zeer timide en zeer voorzichtig. Maar na een paar harde kletsen met de paardenzweep op onze billen en het bevel: “More slurping, deeper!!”, werd onze actie heel wat actiever en de Meester was uiteindelijk tevreden. Na zo minutenlang actief bezig geweest te zijn was het resultaat dat we proper waren en geil gelikt. Ik was bijna opnieuw klaargekomen onder het likken van mijn vriendin toen we moesten stoppen. Heimelijk was ik teleurgesteld. Maar of we klaarkwamen of niet was voor onze Meester van weinig tel. Die keek alleen naar zijn eigen lusten en wij waren er enkel en alleen maar voor om die te bevredigen. Onze gevoelens telden hier niet mee. Dat hadden we al rap begrepen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top