Skip to content

Momenteel actief

No mercy 1
4.72/5 (18)

Ik loop samen met mijn vrouw de sauna in en kijk om me heen. Er loopt een jong stel zo rond de 25 jaar waarvan zij zwanger is. Ik schat zo een maand of 5. Ze ziet er lekker uit. We stappen de sauna in en gaan lekker op de banken liggen. Mijn vrouw op de hoogste en ik 1 lager. Niet veel later komt het jonge stel ook binnen. Ik kijk half richting de jonge meid en zij zit licht wijdbeens schuin voor me. Haar kutje staat licht open. De man zit wat onderuitgezakt. Mijn vrouw laat haar hand langs haar lichaam vallen en komt op mijn lul en ongemerkt streelt ze mijn lul zonder er bij stil te staan dat het stel alles kan zien. De man probeert wat weg te kijken maar aan zijn lul te zien lukt dat niet. Het zweet van de vrouw druipt over haar borsten en glijd over haar zwangere buik langs haar lies en schaamlippen tussen haar billen op de handdoek. Mijn vrouw begint wat aan mijn lul te trekken en mijn pik wordt stijf.

De zwangere vrouw laat haar hand ook over haar man zijn pik glijden welke keihard omhoog staat. Hij zakt wat naar links en kan zo tussen de benen van mijn vrouw kijken wat hem verder opwindt. Zij streelt ondertussen haar eigen kutje en rukt aan haar man zijn pik. Mijn vrouw staat op en stapt van de bank af en ik ga recht opzitten. Zij buigt en begint mij te pijpen. De zwangere vrouw begint sneller haarzelf te vingeren en kreunt. Ik ga verzitten een tree hoger en mijn vrouw zuigt lekker verder. De man stapt van de bank af en ineens achter mijn vrouw, grijpt haar vast en perst ineens zijn lul hard in haar kut. Zo hard dat ze iets voorover komt en mijn pik tot diep in haar keel krijgt. De man gaat als een bezetene tekeer en brult het uit op het moment dat zijn zaad in mijn vrouw spuit. Vervolgens zegt hij sorry ik hield het niet meer en loopt met een rood hoofd de sauna uit.

Mijn vrouw draait zich om en verlaat ook de sauna en loopt richting de douche. Ik sta op en schuif naar de zwangere vrouw toe en zij zegt dat haar man haar al 4 maanden niet heeft aangeraakt en daardoor zo reageerde. Ik zeg maak niet uit en pak haar benen vast en trek haar naar mij toe. Ik kruip tussen haar benen en schuif mijn lul in een verschikkelijke natte en lekkere nog strak kutje glijden en begint haar te neuken. Ze kreunt en ik voel haar nagels in mijn rug. Hierdoor voel ik mijn zaad branden en spuit zich leeg in een zwanger strak kutje. We stappen de sauna uit en stappen onder de douche. Vervolgens gaan we lekker relaxen.

Mijn vrouw en de zwangere meid zitten tegen over me en ik zie bij beide het zaad tussen hun schaamlippen druppen. De man zie ik niet. Hij blijkt naar zijn kamer te zijn gegaan. Na een half uurtje stappen we met zijn drieen de sauna in en de vrouw begint mijn vrouw haar kut leeg te likken van haar mans zaad. Mijn lul staat stijf en ik ga achter de vrouw staan en laat mijn lul tussen haar schaamlippen glijden. Ik begin haar te neuken. Mijn vrouw ligt te kreunen door de befbeurt van de zwangere vrouw. Dit wind mij erg op en ik stoot harder en harder. De vrouw kreunt. Mijn vrouw kreunt en roept neuk haar in haar reet die zwangere teef. Ze klemt haar hoofd vast tussen haar dijen en ik druk mijn eikel tegen haar kontgat. Mijn pik glijd soepel naar binnen waarbij ik wat tegendruk voelt wat snel plaatsmaakt voor een strak zuigend kontje.

Sneller en sneller en mijn 2e golf zaad spuit diep in haar darmen. Mijn vrouw zie ik verstijven en komt gelijk klaar. Ik trek mijn lul uit de zwangere vrouw en zij vingert zichzelf klaar. Mijn zaad glijd tussen haar bilspleet langs haar benen.

We stappen net op tijd de sauna uit terwijl een oud echtpaar naar binnen stapt.

Na het omkleden hebben het stel nooit meer gezien.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top