Skip to content

Momenteel actief

Oom Kees deel 1
4.5/5 (24)

Hallo, afgelopen week heb ik, Evi, mijn eerste serieuze schreden op het erotische pad gezet. Ik liep om 1 uur ‘s nachts moederziel alleen door de regen naar huis na een bezoek aan de disco. Het regende pijpenstelen en de eerste tekenen van een onweer manifesteerden zich. Mijn vriendje had het zojuist uitgemaakt omdat ik weigerde om met hem te neuken in een nauwe steeg in regen. Ik wilde ook niet naar huis omdat mijn ouders een weekend weg waren en ik, alleen in huis, tijdens onweer ontzettend bang ben. Omdat ik langs het huis van oom Kees kwam bedacht ik me niet langer om daar te gaan schuilen dus belde ik aan. Oom Kees liet me binnen en ik verontschuldigde me dat ik hem zo laat nog stoorde. “Ben je gek meid, voor mijn lievelingsnichtje staat de deur altijd open,” zei hij grootmoedig en liet me binnen. Hij zag dat ik drijfnat was en stelde voor dat ik eerst maar naar eens een warme douche moest nemen en mijn natte kleren moest uittrekken. “Je kunt mijn reservebadjas wel gebruiken,” voegde hij eraan toe. Omdat hij van plan was geweest om naar bed te gaan, liep hij zelf ook in een badjas. Hij schonk zichzelf een whisky in en ik vertrok naar de badkamer.

Na een kwartiertje kwam ik aarzelend terug de kamer binnen. Aarzelend omdat de badjas die oom Kees me gegeven had nogal groot was, ik kon er zowat in zwemmen. “Met je natte, lange blonde haar, je onschuldige ogen en je slanke lijf, lijk je nog het meest op een engel,” zei hij. “Ik kan je kleren wel in de droger stoppen,” zo ging hij verder. “En als ze dan droog zijn, breng ik je wel naar huis met de auto of je blijft hier logeren.” Ik knikte timide. “Goed, dan stop ik eerst je kleren in de droger,” zei hij terwijl hij opstond en naar de bijkeuken liep. ”Pak maar iets te drinken, je weet wel waar het staat, toch?” zei hij voor hij kamer verliet. Eén voor één stopte hij de kleren in de droger, stelde het apparaat in en liep terug naar de kamer waar hij mij in tranen aantrof. Geschrokken liep hij naar me en ging naast me op de bank zitten. ”Zo erg is het toch niet,” zei hij. Ik keerde me naar hem toe met mijn behuild gezicht en bij die beweging viel de badjas gedeeltelijk open waardoor het grootste deel van mijn tietjes in het zicht kwam. “Nee, dat is het niet,” zei ik, “het is Erik.” “Erik, herhaalde oom Kees, liefdesverdriet dus, vertel.” ‘Eh, Erik en ik, gaan met elkaar.” Even hield ik stil en toen ging ik met een lichte trilling in mijn stem verder: “Nou ja, gingen met elkaar.” “Wat is er gebeurd dan?” vroeg oom Kees terwijl hij zijn ogen niet van mijn heerlijke strakke borstjes af kon houden. “We waren naar de disco geweest,” begon ik, “en toen wij daarna buiten wat aan het zoenen en strelen waren, begon Erik ineens over neuken.” “nou, en toen…toen…ik dat niet wilde, heeft ie het uit gemaakt.” Ik sloeg nu de handen voor mijn gezicht en huilde onbedaarlijk. Oom Kees sloeg een arm om me heen en zei: “Ik begrijp dat je verdrietig bent, maar ik denk dat je later blij bent dat het zo gelopen is.” “Ik weet dat ik klink als een oude zak, maar neem van je oom aan, jij bent veel te goed voor een jongen die de verkering uitmaakt alleen omdat hij zijn zin niet krijgt.” “Denk je dat?” vroeg ik en ik keek hem aan met betraande ogen. Oom Kees kon zich niet inhouden en terwijl hij met zijn wijsvinger een traan van mijn wang veegde, zei hij: “Tuurlijk, als hij seks wil en jij bent er nog niet aan toe, dan moet hij dat respecteren. Als hij dat niet doet, houdt hij niet echt van je en ben je beter af zonder hem.” Ik keek hem enigszins verbaasd aan en zei toen aarzelend: “Het is niet dat ik er niet aan toe ben, het is alleen zo dat ik de eerste keer niet precies weet hoe het moet en zeker niet in een donker steegje in de regen wil doen. Heb ik je nu laten schrikken?” zei ik. “Helemaal niet,” zei oom Kees en hij voegde er aan toe: “Je bent tenslotte oud genoeg om aan seks toe te zijn.” Zo praatten en dronken we nog wat tot diep in de nacht. “Ik kan je kan je nu nog onmogelijk naar huis rijden,” zei oom Kees. Ik besloot om te blijven slapen en dus ging ik naar de logeerkamer en kroop in bed.

Later die nacht brak er een stevig onweer los. Ik werd er wakker van. Omdat ik doodsbang was voor onweer besloot ik naar de kamer van oom Kees te gaan. Daar stond ik naast zijn bed in mijn slipje en mijn shirtje. Rillend vertelde ik dat ik bang was van het onweer en dat ik in die vreemde kamer niet meer kon slapen. “Wat doe je thuis als het onweert, Evi?” “Dan mag ik bij mam in bed slapen. Mag ik bij jou komen liggen alsjeblieft?” Oom Kees wilde me gelukkig niet naar mijn eigen kamer terug sturen, want hei zei: “Goed, Evi kruip er maar bij.” Zijn bed was groot genoeg dus voor een nacht moest het zeker lukken. Het rommelde en bliksemde nog een tijdje maar uiteindelijk viel ik in slaap. Tegen een uur of 3 in de morgen werd ik wakker. Ik lag op mijn zij, mijn nachthemd had ik in mijn slaap omhoog geschoven, zijn arm om mijn middel geslagen en zijn hand op mijn blote buik gelegd. Zo voelde ik me beschermd. Oom Kees raakte er behoorlijk opgewonden van en kreeg een stijve die stevig tegen mijn billen drukte. Toen hij het merkte ging hij uit bed, liep de badkamer in, gooide wat koud water over zijn geslacht en langzaam werd zijn pik weer slap. Hij plaste en kroop toch maar weer terug in bed. Ondertussen had ik mijn slipje uitgetrokken. Hij ging zo ver mogelijk van me af liggen en viel toen weer in slaap. Rond half zes werd hij weer wakker en toen was ik al weer tegen hem aan gekropen. Weer had ik zijn arm rond mijn middel gelegd en mijn nachthemd weer omhoog geschoven, behalve een veilig gevoel hoopte ik stiekem op meer. Voorzichtig liet hij zijn vingers over mijn buikje glijden, langzaam ging hij wat naar beneden. Toen hij voelde dat ik geen slipje aan had, ging hij nog wat lager. Hij liet zijn hand voorzichtig nog een beetje afdalen en voelde mijn plukje schaamhaar.

Zijn pik was ondertussen harder geworden dan ooit. Die voelde ik weer tegen mijn bilspleet drukken met alleen zijn boxer er tussen. Hij liet zijn vingers door mijn schaamhaar glijden en ging langzaam verder naar beneden tot hij mijn spleetje bereikte. Hij voelde dat dat spleetje behoorlijk nat was, want ook ik was opgewonden geraakt. Ik deed of ik sliep, want ik vond het heerlijk dat er met mijn kutje gespeeld werd. Ik kreunde een beetje draaide wat en drukte mijn kutje nog vaster tegen hem aan. Even later hervatte hij zijn vingerspel en streek zachtjes tussen mijn schaamlipjes. Al snel liet hij zijn wijsvinger over mijn klitje gaan. Door dat heerlijke gevoel kreunde ik goedkeurend. Dus drukte ik mijn hand tegen de zijne en moedigde hem aan door te gaan. Hij begreep mijn gebaar en begon me echt te vingeren, mijn spleetje was ondertussen kletsnat geworden. Ik begon meer te kreunen en spreidde mijn benen verder zodat hij beter bij mijn kleine spleetje kon. Na een paar minuten kwam ik klaar. Ik duwde zijn hand weg, want mijn klitje was overgevoelig geworden. “Evi,” stamelde hij, “dat had ik niet mogen doen maar je lag zo lekker tegen me aan en je voelde zo fijn dat ik het niet kon laten.” “Maar ik vond het ook heel erg fijn, oom Kees, ik wilde het zelf ook.” “Dat weet ik Evi maar ik ben je oom, je bent dan wel 18 jaar, dus is het niet strafbaar, maar als je moeder er ooit achter komt vermoordt ze me.” “Ik zal het echt nooit vertellen oom Kees en ik vond het echt ontzettend fijn.” “Stop alsjeblieft met dat oom Kees, Kees is voldoende als we samen in een bed liggen.” “Goed Kees, ik zal het echt tegen niemand zeggen. Ik vond het zo lekker, veel fijner dan wanneer ik me zelf bevredig.” Ik moet even naar de wc, ik kom zo terug,” zei ik.
Daar tok ik mijn laatste kledingstuk uit en ging naakt terug naar de slaapkamer. Toen ik terug kwam kon Kees me echt goed bekijken. Vannacht was het donker in de kamer maar nu kon hij mij in volle glorie bewonderen. Slank met mijn smalle heupen en kleine borstjes. “Je bent een hele mooie meid Evi, zo iets moois heb ik nog nooit gezien, daar kan geen volwassen vrouw aan tippen.” Ik glunderde. “Vind je me echt mooi Kees?” “Ja Evi, je bent prachtig.” “Ik ben helemaal weg van jou twee kleine puntige borstjes met die kleine harde tepeltjes, dat zachte bosje schaamhaar en dat heerlijke spleetje. “Ik wil met je neuken, Kees. En ik wil je penis ook zien en voelen,” zei ik. Kees sloeg de dekens open en ik zag zijn pik die stokstijf overeind stond. Ik keek met grote ogen. “Ik heb nog nooit een pik in het echt gezien, wat is ie groot. Hoe kan dat ooit in mijn kutje passen?” vroeg ik. “Het past Evi, maak je geen zorgen maar zou je die echt in je onderbuik willen voelen, echt neuken?” “Ja Kees, ik droom er al een jaar over hoe het zou zijn om een echte pik in me te voelen. Ik denk daar steeds aan als ik met mezelf speel.” “We zullen wel zien, kom maar op bed liggen, ik kom er zo aan, eerst even plassen.” Even later kroop hij bij me in het bed. Zijn blote lijf tegen het mijne. Hij nam mijn hoofd in zijn handen en kuste mijn lippen voor het eerst. Mijn mond ging open en zijn tong glipte naar binnen. We tongden steeds heftiger en ik werd er snel goed in. Zijn handen gingen naar mijn kleine tietjes en hij liet mijn tepels tussen zijn vingers rollen. Ik begon licht te kreunen omdat Kees een hand naar mijn kutje liet glijden door mijn harige bosje. Hij stopte met kussen, keek me aan en vroeg of ik er ooit over had gedacht om die haartjes weg te scheren. Daar had ik nooit bij stilgestaan. “Ik vind een kaal kutje bij een meisje veel mooier Evi, mag ik je poesje scheren?” Ik vond het prima dus ging Kees uit bed naar de badkamer pakte scheergel, scheermesje en een handdoek. Hij legde een handdoek onder mijn billen spoot wat gel in zijn handen en masseerde daar mijn poesje mee. Toen schoor hij snel alle haartjes weg. Mijn prachtig tienerkutje kwam te voorschijn, glad zonder stoppeltjes. Hij waste het schoon met een washandje en water. Daarna ging hij tussen mijn benen zitten en begon nu mijn kale kutje te kussen. Ik wist niet wat me overkwam. “Kees vind je dat niet vies?” “Nee hoor, de intieme smaak van een tienerpruimpje vind ik juist lekker, het is zilt-zoete nectar, een godendrank van eros.” Aan mijn kirrende geluidjes wist hij dat ik het wel aangenaam vond. Hij likte mijn spleetje, sabbelde aan mijn klitje en al snel kwam ik klaar. Nu ging hij weer naast me liggen en bracht mijn hand naar zijn pik. Onderzoekend en verkennend betaste ik het gezwollen lichaamsdeel. Hij liet me begaan, ik ging met mijn hand op en neer over zijn lul bracht ik hem op de rand van een orgasme. Maar hij wilde dat ik zijn eerste zaadlozing goed kon zien. Dus ging hij boven mijn buik zitten en begon zelf aan zijn stijve te sjorren. “Let op Evi, dan zie je hem zo spuiten.” Binnen een paar seconden spoot hij over mijn tienerborstjes. Grote stralen zaad spetterde op mijn tietjes en deels in mijn gezicht. “Wow Kees, dat was een mooie fontein, zo veel sperma had ik nooit verwacht. Ik heb zelfs wat op mijn gezicht.” Ik likte met mijn tong een beetje van zijn zaad van mijn lippen. Ik spuugde het gelijk weer uit. “Vind je mijn zaad vies, Evi?” “Vies, ik weet het niet. Erg lekker in ieder geval niet.” “Je moet aan de smaak wennen schatje, het is een aparte smaak,” zei Kees.

Ik pakte nu zijn slappe en door zaad besmeurde pik in mijn hand, speelde er een beetje mee en boog toen mijn hoofd er naar toe. Voorzichtig nam ik zijn geslachtsdeel in mijn mond en begon er langzaam aan te sabbelen en zuigen. Het duurde niet lang voor zijn staaf weer recht stond, in volle glorie. We lagen achterover, hij streelde mijn buik en borsten en ik lag als een poes te spinnen. “Kees, ga je nu ook echt seks met me hebben,” vroeg ik. “Echt seks, wat bedoel je daar mee?” “Nou dat je je piemel in mijn spleetje stopt en spuit.” “Zou je dat willen?” “Ja heel graag maar ik wil niet zwanger worden en ik weet niet of je condooms heb.” “Condooms zijn niet nodig schat, ik ben een aantal jaren geleden gesteriliseerd dus voor een zwangerschap hoef je bij mij niet bang te zijn. “Dan wil ik zeker met je vrijen Kees.” “Ben je klaar om te neuken?” vroeg Kees. “Ja,” zei ik met een zucht. “Nu zal ik mijn pik eerst een heel klein beetje in je kutje duwen om je aan het gevoel te laten wennen” instrueerde hij me. “O.k. Kees, ik wil eindelijk weten hoe dat voelt.” “Goed Evi, maar denk er aan dat het de eerste keer pijn kan doen maar het genot daarna is geweldig. Ik zal voorzichtig zijn, maar toch. Ik kan eigenlijk niet wachten om je in je kleine kutje neuken.” “Ben je dan wel heel voorzichtig Kees?” “Natuurlijk schatje maar het doet echt wel even pijn. Hij begon met een tongkus en na een paar minuten daalde hij af naar mijn tepeltjes en kleine borstjes. Hij begon aan de tepeltjes te zuigen en beet er af en toe zacht in. Ik raakte in extase, als ik niet oppaste zou ik snel klaar komen en dat wilde ik niet. Ik wilde pas komen als Kees in mijn kutje zat, niet eerder. “Ik ga je nu neuken Evi, je tienerkutje ontmaagden. Als we klaar zijn ben je een vrouw en geen meisje meer. Wil je het echt, weet je zeker dat je ontmaagd wil worden door je oude oom?” “Kees doe het nu, ik wil het al maanden, laat me niet langer wachten.” Ik begon hem te kussen, pakte zijn pik in mijn handen en begon hem af te trekken. Hij liet me even begaan, zijn geslacht was op volle sterkte en hij wilde me eerst beffen tot ik klaar kwam. Hij ging op zijn rug liggen en vroeg me om met mijn poesje boven zijn mond te gaan zitten zodat hij mijn haarloze spleetje kon likken. “Oh, dat smaakt weer fantastisch.” Hij likte vol overgave mijn kleine spleetje en ook mijn kittelaar kreeg een uitgebreide beurt. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam. Ik kreunde en kronkelde boven zijn gezicht, mijn poesje droop van vocht, hij likte alles op. Even later ging ik naast hem liggen, helemaal voldaan. Nu draaide hij me op mijn rug, spreidde mijn benen en ging er op zijn knieën tussen zitten.

Terwijl ik nog na te genieten van mijn heftig orgasme hij plaatste zijn pik voor mijn kutje en met de eikel tegen de lipjes schoof hij zijn lul een klein beetje mijn natte doosje binnen. Ik was wel strak maar ook heel erg nat dus zonder al te veel problemen gleed hij er centimeter voor centimeter in. Toen zijn eikel helemaal in mijn grotje verdwenen was begon hij met korte neukbewegingen mijn klitje te masseren met zijn eikel. Nadat ik bijna klaar kwam en nog meer sappen produceerde duwde hij zijn geslacht in een keer compleet tot aan zijn ballen in mijn kutje. Mijn ogen vlogen open, ik keek angstig. “Kees, stop het doet pijn,” gilde ik, maar het was te laat, hij had me al ontmaagd. Hij bleef even liggen met zijn lul tot aan de wortel in mijn spleetje. Ik snikte: “Haal hem er uit, het doet pijn.” Maar hij streelde mijn gezicht en zei: “Rustig Evi, de pijn is zo over. Je zult het van nu af aan lekker gaan vinden.” Hij wachtte nog een paar minuten tot mijn snikken minder werd en uiteindelijk stopte. “Doet het geen pijn meer schatje?” “Nee,” zei ik met nog betraande wangen. Hij veegde mijn tranen weg en begon toen heel voorzichtig wat op en neer te bewegen met zijn pik. Ik bleef nog een paar minuten passief liggen maar na verloop van tijd begon ik onder hem tegendruk te geven om zijn steeds feller wordende stoten nog meer kracht bij te zetten. Onze paring werd wilder en wilder. Ik duwde steeds mijn kutje omhoog als hij in me gleed. Ik was werkelijk kletsnat. Kees voelde zijn zaad opborrelen in zijn ballen. Het zou niet lang meer duren voor hij mijn kleine strakke kutje vol zou spuiten. Hij probeerde het zolang mogelijk te rekken om mij ook de kans te geven om klaar te komen. Dat moment kwam steeds dichterbij. Ook Kees hield het echt niet meer en op het moment dat ik rillend klaar kwam spoot hij mijn hele buik vol met zijn onvruchtbare zaad. Na een aantal samentrekkingen van zijn pik was hij echt helemaal leeg gespoten en liet hij zich op me zakken. Dat was veel te zwaar voor me. Ik duwde hem van me af en rolde hem langzaam om, zo lag hij op zijn zij tegen me aan. Daar lag ik dan helemaal uitgeblust. Ik zag zijn zaad vermengd met een beetje bloed als een roze stroom uit mijn kutje lopen, mijn lipjes stonden nog een beetje open en het mengsel van bloed en sperma drupte op de handdoek die onder mijn billen lag. We lagen zo een paar minuten en toen we beide weer een beetje bij waren gekomen kroop ik weer op hem. Ik ging op zijn buik zitten, boog me voor over en kuste hem. “Bedankt Kees, ik had nooit kunnen denken dat neuken zo lekker zou zijn. Ik wil het nog heel vaak meemaken.” Het zaad drupte nog uit mijn spleetje, nu op mijn buik. “Ik geloof niet dat ik ooit zo veel gespoten heb,” zei Kees. “Ik had nooit verwacht dat ik met je zou vrijen maar je bent echt het fijnste meisje waar ik ooit seks mee heb gehad. Ik hoop dat het geen eenmalige aangelegenheid was.”

De rest van de ochtend hebben wij alleen maar gelikt, gezogen, gestreeld en gezoend tot we honger kregen en gingen ontbijten. Voordat ik naar huis ging kreeg ik van Kees een enveloppe met 50 euro. “Ik wil je niet met lege handen naar huis sturen,” zei hij, “en hopelijk kom je dan nog eens terug.” Verbluft vroeg ik of ik op herhaling mocht komen, want ik wil het niet verleren. “Natuurlijk, Evi, jij mag me zo vaak bezoeken als je maar wilt en daar doe je me een geweldig plezier mee.”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top