Skip to content

Momenteel actief

De vriendin van mijn oudste dochter
4.36/5 (22)

Sylvia is een heel erg leuke meid en een goede vriendin van mijn oudste dochter. Ze is even oud, net 19 geworden. Ik vind haar zeer aantrekkelijk en dacht altijd dat ze dat wel een beetje wist, de blikken die ze mij steeds gaf lijken mij dat te vertellen. Ik liet dat hele gebeuren een beetje in mijn fantasie bestaan en trok mij als ik alleen was en geil op haar af. Ik kon zo voor mij zien hoe ze haar mooie mondje om mijn eikel sloot en mijn lul lekker nat aan het zuigen was. Terwijl ik dan lag te rukken stelde ik mij voor hoe ze haar lekkere kutje over mijn pik liet zakken, met haar kont naar mij gericht zodat ik ook van die lekkere billen kon genieten. Dat was altijd genoeg om mij heel snel en fijn te laten spuiten. Er kwam echter een moment in mijn leven waardoor het rukken niet meer nodig was omdat ik eindelijk voor het eerst met Sylvia mocht gaan spelen.

Het was afgelopen zomer toen ze langskwam om met mijn dochter op pad te gaan maar die was het blijkbaar vergeten en had al met haar moeder afgesproken. Ze is het kind van gescheiden ouders en dus was ik helemaal alleen met Sylvia. Ze vroeg of ze dan misschien bij mij mocht blijven een tijdje. Ik vond dat een verrassende vraag, dat deed ze anders namelijk niet maar ik vond het prima. Aangezien het mooi weer was gingen we in de achtertuin zitten. Mijn huis is vrijstaand en dus hadden we van niemand last en anders om had niemand last van ons. Lekker muziek draaien in de tuin en dat soort dingen kunnen dus gewoon ongestoord. Ik bood Sylvia wat te drinken aan en toen ze ice tea hoorde wilde ze die graag. Ik ging de keuken in en schonk het drinken in. Vanuit de keuken kon ik stiekem wat in de achtertuin gluren zonder dat Sylvia mij kon zien en ik zag dat ze haar zomerse jurkje een beetje aan het aanpassen was. Ze zorgde ervoor dat haar borsten wat meer te zien waren en ook haar benen werden wat meer ontbloot.

Ik hoopte vurig dat ze het voor mij deed en niet omdat ze het warm had. Ik haalde even diep adem want ik wilde mijzelf onder controle houden. Ik was nog nooit met haar in zo een situatie geweest. Ik zette de ice tea naast haar neer en ik ging tegenover haar zitten. Ze deed haar benen van elkaar en ik kon net een beetje tussen haar benen kijken en toen deed ze haar benen weer over elkaar. Ik merkte dat ik aan het staren was geweest en Sylvia had het door. Ze vroeg aan mij of ik het goed had kunnen zien en gaf mij een ondeugende glimlach erbij en zelfs een beet op haar onderlip. Die meid was mij gewoon aan het verleiden, dat was wel zeker. Ik kon mijn lul hard voelen worden en ik deed mijn benen van elkaar om mijn lul dan ook de ruime geven om goed te groeien en ook dat was natuurlijk duidelijk voor Sylvia te zien, ook omdat ik niks onder mijn best strakke korte broek droeg.

Ze stond op en dat heerlijke tiener meisje kwam op mij af en ze kwam naast mij zitten, legde haar hand op mijn bovenbeen en al snel wreef ze over mijn lul terwijl ze haar benen van elkaar deed en het jurkje omhoog trok en ik nu zag dat ze geen slipje droeg. Ik keek recht in haar mooie strakke kutje en ze begon met haar wijsvinger tussen haar schaamlippen heen te gaan. Ze bracht de wijsvinger in haar mond en zoog hieraan. Ik kwam even omhoog, trok mijn broek naar beneden en gaf haar vrije toegang tot mijn lul. Ze keek ernaar en pakte hem meteen beet. Haar zachte hand omsloot mijn pik en begon mij af te trekken. Sylvia liet zich voorzichtig van de stoel glijden en ging op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze deed haar lange haren achter haar oren en begon mij te pijpen. Ik leunde wat naar achteren en genoot, met mijn handen achter mijn hoofd in de relax stand. Haar hoofd ging op en neer en ze kreunde zachtjes terwijl ze met haar kutje aan het spelen was. Na een tijdje hiervan te hebben genoten wilde ik meer dan ooit in haar. Ik liet haar stoppen en zei dat ze dat jurkje maar uit moest doen en op mijn schoot moest komen zitten.

Ze trok het heel erg snel uit en ik keek vol bewondering naar haar strakke slanke lichaam met genoeg curves om een man helemaal gek te maken. Ze gooide één been over mijn benen en liet haar natte kutje boven mijn eikel zakken. Ik keek hoe mijn lul in haar kutje verdween en ze begon mij zachtjes te berijden. Sylvia was jong en dus nog ontzettend strak en gelukkig niet maagd meer. Ik liet haar even omdraaien omdat ik dat beeld al zo lang in mijn fantasie had gehad dat ik het nu echt wilde zien. Het klopte gewoon! Ik voelde dat strakke kutje op en neer gaan en sloeg zo nu en dan op die mooie billen terwijl Sylvia zichzelf klaarmaakte met haar vingers dir op en rond haar clitoris aan het wrijven waren.
We hadden een goede timing want we kwamen samen klaar. Ik spoot mijn zaad diep in haar en dacht er helemaal niet bij na of dat nou wel zo slim was. Ze bleef rijden en langzaam maar zeker werd mijn lul slapper.

Ik nam haar snel mee naar binnen en daar gingen we onszelf even opschonen. Na het neuken was het eventjes ongemakkelijk want waar ga je het dan nog over hebben? Gelukkig wisten we dat te doorbreken en vroeg ik haar of ze die avond bleef eten. Dat deed ze graag. Na verloop van tijd kwam mijn dochter thuis, zag Sylvia en besefte zich dat ze een afspraakje met haar had gehad. ‘Waarom belde je niet even?’ vroeg mijn dochter nadat ze Sylvia een knuffel had gegeven. Die zei op haar beurt dat het niet erg was. ‘Ik heb mij prima weten te vermaken hoor.’ Ik verslikte mij haast in mijn glas water. Na die keer doen we het dus met regelmaat. Lekker in het geheim want dat maakt het allemaal extra spannend.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top