Skip to content

Momenteel actief

Seks in het vondelpark
4.53/5 (15)

Mijn naam is Mark, ik ben 26 jaar en cruise al een aantal jaren door het Vondelpark en de Nieuwe Meer. Ik vind het heerlijk om seks te hebben met vreemden, het is altijd spannend en geil. Vele avontuurtjes heb ik daar al beleefd. Soms hele korte trek sessies en dan weer een wat langere neuk partij.

Afgelopen zomer liep ik weer eens door het park bij het Rosarium. Ik kwam terug van het sporten en had een paar biertjes gedronken met mijn sport maatjes. Ik liep nog in mijn sportkleding. Een trainingspak en sneakers. Het was ruim na middernacht en dat is vaak de drukste tijd. Er liepen allerlei kerels rond van alle leeftijden. En ze hebben allemaal één ding gemeen; ze willen seks.

Ik liep wat door de bosjes en hoorde op verschillende plaatsen het bekende gerammel van de riemen. Mannen die hier vaker komen zullen het geluid van actie zeker herkennen. Ik zag diverse mannen elkaar betasten en aftrekken en ook werd er eentje gepijpt. Ik kreeg best wat aandacht maar zag nog niet de juiste persoon er tussen. Na een kwartiertje rond te hebben gekeken ging ik het bruggetje over en liep richting de klim brug. Daar stond iemand een beetje om zich heen te kijken. Ik liep er op af en we hadden direct oog contact.. Het was een grote slanke gozer van ik denk 1.90m. Zelf ben ik 1.75. Hij zag er sportief uit en droeg een joggingbroek en een dunne sweater. Van joggingbroeken wordt ik altijd geil, je kunt vaak de contouren van iemands pik zien.

Hij keek mij aan en ging met zijn hand over zijn kruis. Hij trok door zijn joggingbroek heen aan zijn pik. Ik werd er meteen geil van en deed bij mij hetzelfde. Ik deed nog een paar stappen en stond nu recht voor hem. Hij stak zijn hand uit en betaste mijn kruis. Hij voelde mijn steeds stijver wordende lul. Ik deed bij hem hetzelfde. Door de joggingbroek heen voelde ik dat hij een forse pik had. Hij trok het koordje van zijn broek los en liet hem een stukje zakken. Net toen ik zijn pik wilde pakken kwamen er twee mannen over het bruggetje aangelopen. Hij trok meteen zijn broek weer omhoog.

Hij zei zachtjes: Kom. En liep langs de mannen naar de waterkant. Daar liep een pad tussen het water en een behoorlijk dicht begroeid bosje. Ik liep achter hem aan. Halverwege zat er een opening in de begroeiing waar hij in liep. Dat is het mooie van het Vondelpark. Je kan op veel plaatsen een rustig plekje vinden. Het paadje maakte een haakse bocht en eindigde bij een hele dikke boomstam die plat op de grond ligt. Hij draaide zich om en ging tegen de boomstam staan en schoof meteen zijn broek een stuk omlaag. Ik stond nu voor hem en zag in het schemer zijn pik. Die was groter dan de mijne en nog niet eens helemaal stijf. Hij knikte naar mij en naar zijn pik. Ik begreep wat hij wilde. Ik zakte op mijn knieën en nam die grote pik in mijn mond en begon hem te pijen. Ik hield mij vast aan zijn heupen en liet zijn pik afwisselend snel en langzaam door mijn mond glijden. Af en toe stopte ik en likte zijn ballen en eikel om daarna weer door te gaan. Na een paar minuten kwam hij bijna klaar. Hij trok zijn pik uit mijn mond en trok mij omhoog. Ik ging weer staan. Hij stond nu ook op van de boom, ging achter mij staan en duwde mij tegen de boom aan.

Hij pakte mij bij de heupen en duwde zijn stijve pik tegen mij aan en begon neuk bewegingen te maken. Ik liet het toe. Toen schoof hij mijn broek naar beneden, eerst een klein stukje en toen helemaal tot op de enkels. Daar stond ik, met mijn handen leunend op een boomstam en mijn blote kont naar achteren. Hij bukte en haalde een condoom uit zijn zak en deed die om. Voorzichtig zocht hij met zijn 18cm pik mijn gaatje. Ik spreidde mijn benen zover als ik kon en duwde mijn kont noch verder naar achteren. Langzaam schoof zijn paal erin. Hij trok hem weer ietsje terug om hem meteen weer er verder in de duwen. Voorzichtig neukte hij mij nu, steeds dieper en dieper schoof zijn pik bij mij naar binnen. Hij voerde het tempo op en steeds sneller neukte hij mij. Hij hield zich aan mijn schouders vast en het leek wel of hij mij steeds verder over zijn pik wilde duwen. Het was heerlijk. Ik voelde zijn pik diep in mij en hoorde het doffe kletsen van zijn bekken tegen mijn billen.

Ik denk dat hij nog niet klaar wilde komen want plotseling stopte hij en trok hem er ineens uit. Mijn kontgat stond nog wagenwijd open en ik voelde de wind en langs gaan. Wat was dat geil ! Hij trok mij weg van de boomstam en ging er weer half tegen aan staan. Zijn pik stond stijf tegen zijn buik.. Hij draaide mij met mijn rug naar hem toe en trok mij dichterbij aan mijn heupen. Ik deed mijn kont naar achteren en vond meteen zijn stijve pik weer tegen mijn kontgat. Ik duwde hem verder naar achteren en weer zat zijn pik erin. Nu bepaalde ik het ritme. Hij zat tegen de boomstam en ik bereed zijn pik. Ik duwde hem er steeds zo diep mogelijk in. Aan zijn ademhaling en zacht gekreun te horen wist ik dat ie dit niet lang meer ging volhouden. Na een paar minuten duwde hij mij dan ook met een zucht van zijn pik af.

Hij draaide mij met mijn rug tegen de boomstam en duwde mij naar beneden. Ik zat nu op mijn hurken met mijn hoofd tegen de boom. Hij deed het condoom af en deed een stapje naar voren en duwde zijn pik in mijn mond. Zijn pik was helemaal warm van mijn darmen. Hij neukte nu mijn mond. Ik kon geen kant op want mijn hoofd hield hij vast en zat ook tegen de boom. Ik moedigde hem aan door hem aan zijn heupen steeds naar mijn gezicht te trekken. Opeens duwde hij zijn pik er helemaal in en liet hem daar zitten, tegelijk voelde ik de eerste straal warm zaad achter in mijn keel spuiten, direct gevolgd door de volgende. Hij spoot zich helemaal leeg. Straal na straal kwam achter in mijn keel. Ik had niet veel te kiezen dan alles door te slikken. Ik wilde ook niets anders! Toen ie klaar was haalde hij zijn pik eruit. Ik heb de laatste druppel nog van zijn eikel gelikt. Ik stond op en heb mijzelf afgetrokken terwijl hij er naar keek. Ik spoot bijna direct met de smaak van zijn zaad nog in mijn mond. Mijn hele lading spoot ik naast hem op het blad. Hij knikte goedkeurend bij het zien van de hoeveelheid zaad.

Hij trok zijn broek op gaf mij een klopje op de schouder en zachtjes: Bedankt. Draaide zich op en liep het pad op..

Van alle keren dat ik seks heb gehad in het Vondelpark was dit verre weg de beste !!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top