Skip to content

Momenteel actief

SM Blind date
4.33/5 (15)

Ik heb het geluk gehad dat soms vrouwen met BDSM wensen deze wensen aan mij (via internet) hebben voorgelegd. Zo kwam er op een gegeven moment het verzoek van een vrouw, rond de 38 jaar, die een speciale wens had. Ze wilde gegevens van haar prijsgeven, zodat een voor haar onbekend iemand haar op haar werk eerst zou komen bekijken, en dit dan later (wederom via internet) zou laten blijken dat hij haar bekeken had, met als vervolg hierop dat hij een hotelkamer zou boeken en haar daar ontvangen, op een manier dat zij hem niet te zien kreeg (andersom wel natuurlijk), zij door haar vastgebonden zou worden en daarna op een BDSM-achtige manier zou worden gebruikt. Daarna (het mocht een klein uurtje duren) zou zij de kamer weer gaan verlaten, zonder dat zij de man gezien zou hebben. Een volkomen SM Blind date dus! Dit was natuurlijk wel wat apart, maar ja, op zich wel uit te voeren natuurlijk voor mij.

Na enig overleg met mezelf besloot ik inderdaad eens te gaan kijken als zij aan het werk was. Dit zou mij het idee geven dat zij ook echt bestond, en haar het idee geven dat ik ook wel serieus was in mijn bedoelingen. Dus ging ik op een bepaalde middag, wanneer zij aan het werk zou zijn, eens iets drinken op het terras dat uitzag gaf op een ander terras waar zij werkte. Ze had een half vage foto van haarzelf al gestuurd, en kon ik meteen haar herkennen toen ze een meter of 20 van mij regelmatig voorbij liep. Wel, in zo iemand had ik zeker wel belangstelling om verder mee te gaan. Ik gaf haar die avond via internet aan welke kleding ze aanhad, en welke dingen ik haar had horen zeggen tegen anderen (zoals collega’s, e.d.) Ze moest toegeven dat dit alles haar al bijzonder opwond. Ze had geen idee wie ik was, maar wist dat ik echt was. Maar daar kon dit alles niet bij blijven (uiteraard niet..) Ik wist inmiddels welke weg zij zou afleggen als ze van haar werk af kwam, en welk hotel daar op die route lag. Aldus kwam van mij het bericht om op … dag daar rond 20.00 uur te gaan parkeren, en via haar GSM een bericht te krijgen welke kamer zij moest gaan bezoeken. Ik zou dan alles al hebben klaargezet in die kamer die ik dan zou boeken voor één nacht.

Dé dag kwam gelukkig snel dichterbij, en ging alles volgens plan verlopen. Ze was enorm benieuwd. Ze had wel BDSM ervaring, maar geen enorm diepgaande BDSM wensen. Het ging haar toch meer om het idee totaal overgeleverd te zijn aan een onbekende man. Maar dat kwam goed uit, want diepgaande SM op een hotelkamer, dat is zo makkelijk ook niet natuurlijk.
Op de dag zelf had ik ruim voor 20.00 uur alles op de hotelkamer ingericht, en haar rond 19.00 uur het kamernummer doorgegeven. Vaak zie je dat in dergelijke omstandigheden er iets tegen zit, maar daar was nu geen sprake van. Ik had een enveloppe met boodschap en blinddoekje in de deur geklemd, maar die zou alleen zichtbaar zijn als de hotelkamer deur verder zou worden geopend. Als deze op een kier stond (wat bijna niet te zien was) was de enveloppe niet zichtbaar.

Rond 20.15 uur ging ik plaatsnemen in de badkamer, met de deur ook daar op een kier. Rond 20.25 uur kon ze er zijn, en zo ging het ook, want precies toen ik dacht dat ze er kon zijn, toen werd er op de deur geklopt. Uiteraard gaf ik geen teken van leven en trok me verder terug in de badkamer met de deur daar op slot. Dit was zo gepland door mij, en dat werkte ook, want binnen 10 tellen hoorde ik al het gepiep van de hotelkamerdeur, en het vallen van de enveloppe op de grond. 20 tellen later hoorde ik haar langs de badkamerdeur lopen, en daarna hoorde ik het geluid van kleren die werden uitgedaan, En dat was precies ook de tekst/opdracht die in de enveloppe zat. Ze moest zich uitkleden tot haar lingerie, in de stoel gaan zitten met de blinddoek op (die in de enveloppe zat), en afwachten wat er ging gebeuren. Na 1,5 minuut kwam ik uit de douche ruimte te voorschijn. Ik pakte een grotere blinddoek en deed deze over de kleinere blinddoek heen. Daarna bond ik haar meteen vast op de stoel met haar handen achter haar rug. Ook haar benen bond ik vast aan de stoelpoten. Ondertussen had ze erg rode wangen gekregen en ademde ze zwaar….De ze vrouw was duidelijk heel erg erotisch geladen…Ik betastte haar ondertussen overal en deed, om de sfeer nog verder te verhogen, een kleine vibrator in haar slipje (aan de voorkant, uiteraard). Ze kreunde, behoorlijk zelfs.

Aan de situatie zelf kon ze niets veranderden, wat ook juist haar fantasie was. Na enige tijd haalde ik de vibrator uit haar slipje. Deze was inmiddels zeer vochtig geworden. “je bent een sletje” (waren mijn eerste woorden tegen haar), hiervoor zal ik je eens gaan straffen, zoveel geiligheid te tonen aan een onbekende man ! “Ik kwam al bijna klaar, sorry”, gaf ze nog als excuus aan, maar daarop zit ik haar (niet te hard) in haar gezicht “niets mee te maken, sletje”. Snel maakte ik haar los en moest ze opstaan, met haar handen tegen de muur waar een klein schilderij had gehangen, maar die ik nu had verwijderd om er een touw op aan te brengen (aan de schroef die nu vrij was). Nu ze vast stond, kon ik haar rustig helemaal uitkleden. Hm.. ze zag er bepaald goed uit, en had zich goed verzorgd. “hoe moet ik gestraft wor…” maar voordat ze deze zin kon afmaken zei ik “mond houden”, en gaf haar meteen 15 zweepslaag(jes). Ze kreunde weer, en haar hard geworden tepels zeiden mij genoeg. Ze deed haar benen nog verder wijd en nodigde mij min of meer uit haar intiem te voelen, wat ik sowieso al van plan was. Ze was echt kletsnat tussen haar benen en ik vingerde haar stevig met 3 vingers. “ja, gebruik me, gebruik me” bracht ze uit.

Meteen daarop kreeg ze weer met de zweep van mij, maar kreeg ook tepelklemmen op. Alles redelijk soft, maar precies genoeg om haar tot de hoogste extase te brengen. Hierna begeleide ik haar naar het bed, en bond haar daar vast op haar rug, met nog steeds de blinddoek op. Ze had mij dus nog steeds niet gezien. Zelf kleedde ik mij helemaal uit, en neukte haar zoals ze daar lag. Ze moest in haar hand bijten om niet het halve hotel bij elkaar te schreeuwen… Ondanks haar vastgebonden situatie kon ze nog net in haar hand bijten. (geheel zoals afgesproken) heb ik haar daarna losgemaakt en haar kleding in haar handen gegeven, en haar bij de hotelkamerdeur geplaatst en ging ik achter het gordijn staan, met de verplichting bijna uit. Kort daarvoor had ik nog afscheid genomen met de woorden “zo, nu heb ik je wel genoeg gebruikt sletje, en tijd om weg te wezen”. Na een klein minuutje hoorde ik de deur zachtjes dichtgaan, en werd het stil. Na een klein uurtje kreeg ik mail van haar. Ze was veilig thuisgekomen, maar had in het hotel met een vuurrood gezicht door de gang gelopen, bang dat iedereen zou weten wat voor sletje ze wel niet was. Dat ze zich door een totaal onbekend iemand zo had laten gebruiken. Maar helaas voor haar stelde ze meteen al voor dit nog eens te doen. Haar dierlijke instincten hadden de overhand in haar hoofd…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top