Skip to content

Momenteel actief

Alleen thuis
4.89/5 (9)

Hoi, ik ben Jasmine, 20 jaar oud en op dit moment weer even vrijgezel. Samen met mijn broer(tje) van 19, Erwin, woon ik nog thuis bij mijn moeder. Mijn ouders zijn al geruime tijd gescheiden. Sinds kort heeft mijn moeder echter weer een nieuwe vriend en dit weekend was zij samen met hem een lang weekend weg naar een bungalowpark. Ma had me de opdracht gegeven om een beetje op Erwin te letten, maar ach hij is al zeventien en loopt normaal gesproken ook niet in zeven sloten tegelijk. Het was zaterdagavond. Het was heel die dag erg warm geweest en ook die avond was zwoel. Erwin zei dat hij niet helemaal lekker was en dat hij op tijd z’n bed in zou duiken. Ik hoefde van hem echter niet thuis te blijven. Zoals elke zaterdagavond ging ik dan ook stappen. Normaal ga ik altijd tot diep in de nacht naar de kroeg waar een groot deel van mijn vrienden komt. Deze avond was de sfeer echter erg ongezellig.

Een groep onruststokers was bezig om de sfeer goed te vergallen. Daarom besloot ik om maar eens vroeg naar huis te gaan (het was nog voor middernacht) en eens lekker op tijd m’n bed in te duiken. Uit gewoonte deed ik zo zachtjes mogelijk. In de gang deed ik m’n schoenen uit. Op het moment dat ik naar boven wil sluipen hoor ik zachte geluiden uit de woonkamer. De deur staat op een kier en ik kan m’n nieuwsgierigheid niet bedwingen om even te kijken wat er gebeurd. Ik zie mijn broertje met zijn vriendinnetje (sinds een week of twee) Nora op de bank zoenen. Zo ziek was! hij dus blijkbaar ook weer niet. Het kwam hem blijkbaar wel goed uit om mij het huis uit te krijgen, zodat hij het rijk alleen zou hebben. Om een iets beter zicht te krijgen open ik de deur iets verder zonder dat Erwin en Nora me in de gaten zouden krijgen. Ik zie dat mijn broertje inmiddels wat brutaler wordt. Voorzichtig legt hij zijn hand op de linkerborst van Nora.

Ze laat zijn strelingen toe en dat is voor Erwin reden om weer wat verder te gaan. Van bovenaf begint hij de knoopjes van haar bloes te openen. “Niet doen joh, zo komt er nog iemand binnen”. Erwin stelt haar gerust. “M’n moeder is het hele weekend weg en Jasmine is nooit voor drie uur thuis”. Nog enigszins aarzelend laat Nora toe dat Erwin haar bloes geheel opend en haar borsten bevrijd uit de strak zittende BH. Ze heeft behoorlijke grote borsten voor een meisje van 19. Erwin maakt met zijn tong cirkelbewegingen rond de tepel van Nora’s borst. Nora slaat haar hoofd genietend achterover en ik hoor haar zachtjes kreunen. Erwin heeft duidelijk de smaak te pakken en zijn rechterhand gaat op onderzoek naar haar schaamstreek. Duidelijk wachtend op de reactie van Nora maakt hij strelende bewegingen over haar spijkerbroek ter hoogte van haar poesje. Nora geniet duidelijk van de stimulerende tong en vingers van Erwin. Ik vind het tafereel behoorlijk opwindend en spannend tegelijk omdat ik zit te kijken zonder dat ze mij zien.

Onwillekeurig laat ik mijn hand naar m’n poesje gaan om me zelf te verwennen. Aangezien m’n spijkerbroek behoorlijk in de weg zit doe ik deze uit en laat ik mijn hand in m’n slipje verdwijnen. Met ronddraaiende bewegingen begin ik mijn klitje te verwennen zonder mijn ogen van het schouwspel in de kamer af te nemen. Erwin heeft inmiddels Nora’s spijkerbroek opengemaakt en is op onderzoek gegaan in Nora’s slipje. Nora zelf ondergaat alles nog passief, iets waar Erwin verandering in wil brengen. Hij leidt Nora’s hand naar zijn kruis. “Voel maar eens hoe stijf hij is”. Nora lacht onwennig. Zou dit de eerste keer voor haar zijn? Erwin kleedt zich zelf geheel uit en staat nu in volle glorie voor haar, zijn lul stijf overeind. Het formaat van zijn apparaat in opgewonden toestand is fors te noemen. Ik heb Erwin wel eens naakt gezien in de badkamer, maar toen was zijn lid slap. Nu ik hem in volle glorie zie krijg ik wel zin om eens nader kennis te maken met mijn broertje. Nora staart gebiologeerd naar het forse apparaat van mijn broertje. “Pak hem maar eens vast”, zegt Erwin. Met voorzichtige dwang leidt hij Nora’s hand naar zijn lul. Er gaat een lichte huivering van opwinding door Nora heen als haar hand de warmte van zijn lid voelt. Het opwindende tafereel maakt me bloedgeil. Ik laat mijn vingers steeds sneller heen en weer gaan over mijn kittelaartje en met ingehouden adem onderga ik een orgasme.

Bijna val ik om maar gelukkig kan ik me, steunend tegen de muur nog net overeind houden. Even sluit ik mijn ogen om bij te komen van het korte doch heftige orgasme dat ik onderging. Als ik mijn ogen weer open zie ik dat ook Nora zich heeft ontdaan van haar laatste kledingstukken. Ze heeft een mooi lichaam, slank maar zeker niet iel. Erwin legt Nora languit op de bank en spreidt haar benen. Even krijg ik zicht op haar poesje. Haar schaamlipjes staan door de opwinding al enigszins uit elkaar. Lang is deze blik op haar kutje me niet gegund want Erwin neemt met zijn hoofd plaats tussen de dijen van Nora en begint vol overgave aan haar kutje te likken. Erwin zit nu met zijn kont naar achteren voor Nora. Hij heeft wel een lekker strak kontje. Na enige minuten begint Nora hardop te kreunen. Eerst langzaam en gelijkmatig maar steeds sneller en ongecontroleerder. “Oooh, ga door, lik m’n kutje, ja, ja, jaaaahhhh.”. Grommend bereikt Nora haar hoogtepunt. Erwin komt omhoog. Zijn gezicht glimt van de sappen van Nora en hij ziet er vergenoegd uit. “Nu moet jij mij maar eens met je geile pijpmondje verwennen”. Door de opwinding is Erwin’s taalgebruik al een stuk grover geworden. “Nee, dat wil ik niet, dat is vies, je hebt een half uur geleden nog staan te plassen”. “Kom, ik heb jouw kutje toch ook gelikt, en dat vond jij toch ook heerlijk”, reageert Erwin. Nora twijfelt nog steeds. Op dat moment besluit ik in te grijpen. Ik trek spreekwoordelijk de stoute schoenen aan en loop, slechts gekleed in mijn slipje en mijn bloes de kamer binnen.

“Hebben jullie wat hulp nodig”, kondig ik mezelf brutaal aan. Erwin en Nora reageren beiden verschrikt en proberen hun edele delen zo goed en zo kwaad als het gaat met hun handen te bedekke! n. “Jasmine, wat doe jij al zo vroeg thuis”, vraagt Erwin retorisch. “Never mind, ik zal jullie wel eens wat praktische hulp geven”. “Erwin, ga daar maar eens liggen”, draag ik hem gespeeld streng op. Nog overdonderd door mijn entree gehoorzaamd hij me. Zijn lul is door de schrik weer slap geworden. “Wat een slap gevalletje, wil je daar een meisje mee verwennen”, zeg ik plagend. Met mijn rechterhand tik ik zachtjes tegen zijn testikels aan en begin zachtjes aan zijn lul te trekken. Zijn apparaat staat al snel weer op volle oorlogssterkte. Vol overgave neem ik nu zijn lul in mijn mond en begin mijn broertje te pijpen. Kort daarop laat ik zijn apparaat weer uit mijn mond glijden. “Nora, hier komen, ik zal je wel eens leren hoe je een man met je mond helemaal gek kunt maken”. “Eerst ga je met je tong langs de hele lengte van zijn lul en tegelijkertijd moet je hem heel zachtjes onder z’n ballen kietelen”. Om mijn woorden ook enige kracht bij te zetten doe ik voor wat ik net vertel! d heb. “Probeer jij het nu maar eens”. Nog enigszins verlegen laat Nora haar tong over de stam van Erwin gaan. “Vergeet ook dat kleine gaatje op z’n eikel niet, daar zijn mannen heel gevoelig”. Nora krijgt er al wat meer plezier in. Ik begin Erwin aan de andere kant van zijn lul te likken. Erwin ligt met een big smile te genieten. Net lag hij nog met een een meisje die er niet aan moest denken om hem te pijpen en nu lagen er twee geile meiden aan zijn pik te likken. “Zo, nu wordt het tijd voor les twee van de praktijkcursus pijpen voor beginners”. “Om een man echt te laten klaarkomen moet je met je mond strak op en neer rond zijn lul gaan”. “Net als bij echt neuken wordt een orgasme van een man met name opgewekt als zijn voorhuid op en neer gaat”. Om aan te tonen wat ik bedoel pak ik Erwin bij zijn lul en trek een paar keer speels zijn voorhuid over zijn eikel.

“Je mag daarbij gerust je hand gebruiken om wat extra stimulans te geven”. “Ik zal het even voordoen”. Met mijn mond ! omsluit ik Erwin’s lul en laat ik zijn lul op en neer in mijn mond gaan, waarbij ik mijn lippen zo strak mogelijk om zijn paal houd. “Zo nu jij”, zeg ik”. Nora heeft goed gekeken hoe ik Erwin’s lul onder handen heb genomen. Vol overgave pijpt ze haar vriendje en deze houdt het bijna niet meer. “Niet schrikken als hij klaar komt hoor”, gewoon lekker in je mond laten lopen, sperma is helemaal niet vies”. Nora hoort me niet eens meer zo intensief is ze bezig met Erwin’s lul. Dan zie ik dat de spieren in Erwin’s gezicht samentrekken en dat een orgasme niet lang meer uit zal blijven. Onder een luid gegrom komt Erwin klaar in Nora’s mond. Die schrikt van de warme stroom sperma die uit zijn lul schiet en laat pardoes de lul uit haar mond schieten. De tweede straal sperma komt daardoor recht in haar gezicht. Ik pak Erwin’s lul en lik de laatste druppels die ik uit zijn lul pers op. Dan richt ik me liefdevol op Nora. Ik lik de dikke slierten sperma van haar gezicht. Ik begin haar te zo! enen en open mijn mond om met mijn tong in haar mond te dringen. Even aarzelt Nora nog maar dan doet ook zij haar mond open en beginnen onze tongen een wild liefdesspel. Ik proef Erwin’s geil nog in de mond van Nora. Voor mij is het de eerste keer dat ik met een meisje zoen, maar ik moet zeggen dat Nora lekker tongt. Kort daarop laat ik me van Nora afrollen. “Hoe vond je het”, vraag ik aan Nora. “Dit zijn veel leukere lessen dan op school”. “Alleen toen Erwin begon te spuiten schrok ik toch even, alhoewel ik toch wel heel erg lekker vond, net warme oesters”. “Ja joh, de eerste keer is altijd wennen!”. “Nu wil ik alleen nog een keer echt neuken want dat is het enigste wat ik nog niet meegemaakt heb”, zegt Nora.

Samen kijken we Erwin glimlachend aan. Ik pak zijn lul beet en begin er zachtjes aan te trekken. “En broertje, denk je dat je nog genoeg energie aan om aan de wens van je vriendinnetje te kunnen voldoen”? Erwin lacht alleen maar, maar in zijn ogen kan ik zien dat hij vo! lop geniet van hetgeen er vanavond gebeurd. Een trio met twee meiden is toch iets waar iedere man van droomt maar die hem nu al op zijn zeventiende daadwerkelijk overkomt. “Nou kom aan Erwin, je vriendinnetje wil geneukt worden”. “En ik wil je lul straks ook nog in me”, fluister ik hem toe. Nora gaat wijdbeens liggen op de bank. Haar roze schaamlipjes lachen me als het ware toe. Erwin neem met zijn lul voor haar plaats. Ik pak Erwin’s lul vast en plaats deze vlak voor het grotje van Nora. Instinctief duwt Edwin zijn bekken naar voren en duwt zijn lul in het poesje van Nora. Deze glijdt vrijwel vanzelf naar binnen doordat Nora’s poesje door alle sexuele uitspattingen ook behoorlijk nat was geworden. “Ik neuk, ik neuk echt, jaaaahhhh, neuk me Erwin, neuk me”. Nora schijnt er erg veel lol in te hebben en laat dat ook duidelijk horen. Lang duurt de neukpartij niet want Erwin kan zich al snel niet meer inhouden. Met een een laatste krachtige stoot spuit hij zijn sperma in het kutje! van zijn vriendinnetje. Tijdelijk uitgeput laat hij zich voorover vallen op Nora en lijkt uitgeteld. Dan rolt hij van haar af. Ik zie hoe zijn sperma langzaam uit het poesje van Nora druipt en om te voorkomen dat er vlekken op de bank komen maak ik haar kutje met een op tafel liggend servetje schoon.

“Sorry dat ik al zo snel kwam, maar ik kon het echt niet meer houden”, verontschuldigd Erwin zich nog. “Ah, joh dat geeft niets, ik ben toch ook al lekker klaargekomen”. De enige die nog niet aan de beurt was gekomen was ik. “Waarom blijf je niet lekker bij ons slapen Nora, dan kunnen we straks in bed nog eens lekker van elkaar genieten”. “Ik zou het heel graag willen, maar mijn ouders rekenen er echt op dat ik ‘s nachts thuis slaap, en zeker nog niet met jongens het bed in duik”. “Ze moesten eens weten”. Aangezien het al tegen half twee begon te lopen en Nora van mening is dat ze nu echt naar huis moet besluit Erwin haar met zijn brommer even thuis te brengen. “Kom je morgen weer langs, wie weet kunnen we je nog wel het een en ander bijleren”, zeg ik haar nog met een knipoog. “Lijkt me wel een lekker idee, tot morgen dan”. Ik heb nog wel plannen met mijn broertje als hij straks weer terug is. Ik douche mezelf nog even snel en stap in mijn meest sexy zwarte lingerie-setje. Zwart is mijn favoriete kleur wat ondergoed betreft. Het setje bestaat uit een halve cups BH waardoor mijn tepeltjes al dapper boven de randen uitkomen. Verder bestaat het setje uit een string-slip die enigszins doorschijnend is en jarretels. Na circa een half uur is Erwin weer terug. Als ik hem via de achterdeur hoor binnenkomen stap ik ongegeneerd op hem af. “Zo broertje, nu ben ik dus aan de beurt”. Brutaal grijp ik hem in z’n kruis.

Deze ietwat overheersende rol ligt mij wel. “Kom jij maar eens mee naar boven en laat jij je grote zus maar eens zien waartoe je allemaal in staat bent”. Ik ga hem voor de trap op en gun hem daarbij een uitgebreide blik op mijn achterwerk, wat alleen nog bedekt is door de string in mijn bilnaad. “Zo jongetje, met zo’n korte beurt als bij je vriendinnetje kom je er bij niet van af”. “Kleed je eerst maar eens uit zodat ik kan zien wat voor ‘n vlees ik in de kuip heb”. Gehoorzaam begint Erwin zich uit te kleden. Als hij geheel naakt is begin ik quasi plagerig zijn lul te masseren. “En kun je ook nog wat met dat pikkie van je”. Erwin durft geen antwoord te geven maar knikt slechts. “Kom op, laat zien dan”. Uitdagend trek ik mijn slipje opzij zodat hij een goede blik op mijn poesje kan w! erpen. Nu begint Erwin eindelijk wat initiatief te tonen. “Zal ik je likken”, vraagt hij nog schuchter. Ik spreid mijn benen nog wat verder om hem de mogelijkheid te geven om mijn kutje oraal te verwennen. En ik moet zeggen, likken kan hij. Met zijn tong begon hij eerst mijn klitje te stimuleren om vervolgens af te dalen naar mijn schaamlipjes. Mijn kutje was inmiddels al zo nat dat Erwin wel bijna moest stikken in de hoeveelheid vocht die mijn kutje produceerde. Hij gaf echter geen enkele krimp en begon zijn liefdesspel weer van voren af aan. Achtereenvolgens werden mijn klitje en mijn kutje door zijn tong onderhanden genomen en op een gegeven moment hield ik het echt niet meer en kwam heerlijk klaar. Ik vleide mijn lichaam tegen het zijne maar voelde al direct dat zijn lul op scherp stond. “Kom maar in me, je hebt het verdiend”.

Dit liet Erwin zich geen twee keer zeggen en hij pompte zijn lul in mijn poesje. Wild begon hij in me te stoten. “Rustig, rustig, langzaam is veel l! ekkerder voor me”. Prompt past Erwin zijn ritme aan. Na enige minuten in de missoinairshouding geneukt te hebben wilde ik wat anders. “Kom laten we een ander standje proberen, ik vind op z’n hondjes veel lekkerder”. Met mijn billen naar hem toe toon ik hem mijn openstaande vagina. “Steek hem er maar lekker in”. Erwin neemt deze aanwijzing gewillig over en begint me achterlangs te neuken. Het lekkere aan dit standje vind ik nog altijd dat je de lul van je partner echt diep in je buik voelt, het zelfs een weeig gevoel oproept. Erwin lijkt dit standje ook wel te apprecieren want na enkele minuten voel ik dat hij op exploderen staat. Hij trekt zijn lul uit mijn kutje en spuit zijn geil over mijn billen en mijn onderrug. “Wow, zus, ik had nooit gedacht nog eens met jou te neuken”, kermt hij nog uit. Erwin heeft het nu helemaal gehad. Voor ik het weet valt hij in slaap. Maar goed, zelfs voor een zeventien-jarige jongen kan drie keer klaarkomen op een avond wel eens het maximum zijn.! Ik kruip lekker tegen hem aan en val ook spoedig in slaap. De volgende morgen wordt ik ruw gewekt door de deurbel. Ik kijk op de wekkerradio en het is pas half tien. Erwin is nog volop in dromenland. Ik pak snel mijn ochtendjas en sla deze over mijn naakte huid. Ik ga naar beneden om te kijken wie ons al zo vroeg kwam storen. Als ik de deur open zie ik tot mijn verbazing Nora staan. “Wat doe jij al zo vroeg hier”, vraag ik haar. “Ik heb de halve nacht aan gisterenavond liggen denken en kon dan ook niet meer wachten om hier naartoe te komen”, antwoordt ze. “Erwin ligt nog te slapen hoor”. Ik zie aan haar gezicht dat ze een beetje teleurgesteld is. Nora is vandaag gekleed in een fleurig kort zomerrokje en een witte bloes. Ik zie dat ze haar BH’tje maar thuis heeft gelaten, want haar tepels priemen dwars door de dunne stof van de bloes heen. “Maar kom gerust binnen, we gaan er gewoon een leuke dag van maken”. “Ik heb een leuk idee, zullen voor jouw vriendje eens een lekker ontbijtje klaarmaken”.

“Ik denk dat hij het best wel op prijs ste! lt om met ontbijt op bed gewekt te worden door twee mooie meiden”. We beginnen in de keuken de spullen bij elkaar te zoeken voor een lekker ontbijtje. Om een ei te kunnen koken moet Nora een kookpannetje onder uit een van de keukenkastjes pakken. Als ze bukt zie ik dat ze ook haar slipje maar thuis heeft gelaten. “Je hebt er zin in he” zeg ik terwijl ik haar even plagerig over haar billen aai. Ze moet zowaar even blozen. Ik kus haar even op de mond, maar dan is het weer tijd om verder te gaan met het ontbijt. Nadat het ei gekookt is, de koffie gezet en in een thermoskan is gedaan en ik in de ijskast nog aardbeien heb gevonden lijkt het ons wel voldoende om Erwin te verrassen met een erotisch ontbijtje. Boven gekomen laat ik mijn ochtendjas op de vloer vallen. Ik ga iets wijdbeens staan en druk het hardgekookte eitje naar binnen in mijn poesje. “Dit zal hem wel verrassen”, fluister ik Nora toe. Ze kan haar lach nauwelijks inhouden. “Kleedt je ook maar uit, een ontbijtje wat geserveert wordt door twee naakte meiden kan hij toch niet afslaan”. N! ora trekt snel haar rokje en bloes uit en heel zachtjes betreden we de slaapkamer waar Erwin nog steeds ligt te slapen. Ik schud hem zachtjes tegen z’n arm en nog half slapend opent Erwin zijn ogen. Deze gaan echter wijd open als hij ons in onze eva-kostuums ziet staan. “We hebben een ontbijtje voor je gemaakt Erwin, lust je een eitje?”. Ik ga met mijn poesje naar hem toe op bed liggen en begin langzaam het ei naar buiten te persen. Erwin’s ogen puilen bijna uit zijn kassen. Dan floept het ei er uit. “Eet smakelijk”, zeggen Nora en ik in koor. Als Erwin zijn ei verorbert heeft gebaar ik Nora om languit op het bed te gaan liggen. Ik bedek haar borsten met in plakjes gesneden aardbei. Als beide borsten zijn bedekt strooi ik er nog wat suiker overheen. “Helaas Erwin de slagroom was op, maar daar kunnen we straks nog wel wat aan doen toch”, zeg ik met een knipoog. “Kom nu gaan we aardbeien met suiker eten”.

Erwin en ik nemen beide een borst onder handen en beginnen Nora’s borsten! al likkend en happend te ontdoen van hun fruitige versiering. Nora raakt zichtbaar opgewonden. Als Erwin en ik haar borsten weer volledig schoon hebben gelikt slaat Nora haar armen om haar vriendje heen. “Neem me, ik ben zo geil”, hoor ik haar in zijn oren fluisteren. Erwin, die aan de hardheid van zijn lid te zien ook behoorlijk opgewonden is, richt zich nu volledig op Nora. Ik zie dat hij zijn lul tussen de openstaande schaamlipjes van Nora posteert en vervolgens met groot gemak bij haar binnendringt. De twee tortelduifjes hebben alleen nog maar aandacht voor elkaar en zijn waarschijnlijk helemaal vergeten dat ik me ook nog in de kamer bevind. Ik verlaat de kamer om in mijn moeders kamer haar vibrator te “lenen”. Als alleenstaande vrouw was deze vibrator voor mijn moeder vaak haar enige troost. Ik had het ding eigenlijk bij toeval eens ontdekt toen ik een paar sokken zocht. Naast de vibrator lag er ook een heel expliciet sexboekje bij, wat ma waarschijnlijk gebruikte om de ! stoom van de ketel te krijgen als ze weer eens een enorme behoefte had aan sex. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ma’s vibrator al eens eerder heb gebruikt als ik even geen vriendje had die aan mijn behoeften kon voldoen. Met de vibrator in mijn hand loop ik terug naar de kamer van Erwin waar het verliefde paartje nog volop bezig is. Ik ga op de stoel naast het bed zitten en zet de vibrator aan, wat een licht zoemend geluid tot gevolg heeft. Erwin en Nora hebben het echter veel te druk met elkaar om dit op te merken. Ik breng de vibrator tot voor mijn poesje en stimuleer mijn klitje. De trillende bewegingen voelen heerlijk aan en langzaam beweeg ik mijn speeltje in en uit mijn poesje.

De combinatie van de stimulerende werking van de vibrator in mijn kutje en het erotische schouwspel dat zich vlak voor mijn ogen afspeelt brengt me al gauw in hogere sferen. Ook Erwin lijkt dicht tegen zijn hoogtepunt aan te zitten. Hij begint zijn lul steeds sneller in Nora’s kutje op en neer te p! ompen. Ook Nora begint steeds sneller en luider te hijgen. Het naderende hoogtepunt van beiden mist zijn uitwerking ook niet op mij. Ik kom heerlijk klaar, en kort na mij bereiken ook Erwin en Nora hun hoogtepunt. Na deze orgasmes vallen we alle drie voor een korte tijd stil. Erwin verbreekt de stilte. “Ik ga me eerst even opknappen, tanden poetsen, scheren en wassen. Nadat ik Erwin het woord scheren hoor zeggen krijg ik opnieuw een geil plannetje. “Ja, scheren lijkt me ook wel lekker”, zeg ik met een glimlach naar Nora toe. Ze heeft blijkbaar nog niet door wat ik in gedachte heb want ze reageert amper. Ze laat zich weer achterover vallen op het bed en sluit haar ogen weer. Ik loop achter Erwin aan naar de badkamer en wacht geduldig tot hij zich geschoren heeft. “Geef mij je scheerschuim en je scheermesje ook maar even”. Ik ga op de WC zitten en leg mijn ene been op de rand van het bad. Erwin kijkt nu recht in mijn kruis en staat met enige verbazing te kijken als ik mijn poesje insmeer met scheerschuim. “Ga je echt je kutje scheren”, vraagt hij. “Ja, joh dat doen zoveel meiden, en het schijnt nog lekkerder bij het vrijen te zijn ook”. Voorzichtig begin ik met het scheermesje mijn schaamharen weg te scheren. Eerst het driehoekje boven mijn poesje en vervolgens de haartjes naast mijn schaamlipjes. Totdat ik helemaal kaal ben. Het achtergebleven scheerschuim verwijder ik met een handdoek. “Voel maar eens hoe lekker kaal en zacht dit aanvoelt”. Erwin voelt heel voorzichtig aan mijn kutje. “Ziet er wel lekker geil uit zus”. “Roep jij Nora even, misschien dat zij ook wel eens lekker geschoren wil worden”.

Erwin verdwijnt naar de slaapkamer en ik hoor h! em tegen Nora zeggen dat ik mijn kutje geschoren heb en dat ze dat moest zien. Nieuwsgierig geworden komt Nora even later binnenlopen, met Erwin achter haar aan. Met enige trots presenteer ik mijn kale poesje aan Nora. “Zal ik jou ook even doen”, vraag ik. Nora twijfelt. Maar als ook Erwin zegt dat hij het er verschrikkelijk geil vindt uitzien gaat ze toch overstag. “Je moet wel uitkijken dat je me niet snijdt met dat scherpe mesje hoor”, zegt ze toch nog enigszins bevreesd. “Niet bang zijn, ik doe het heel voorzichtig”. Het scheerritueel herhaalt zich en als ik helemaal klaar ben en het scheerschuim heb weggehaald druk ik een dikke kus op haar nog (of alweer) gezwollen schaamlipjes. “Zo en nu mag Erwin zich met zijn tong nuttig gaan maken, want zulke mooi geschoren kutje verdienen wel een goede likbeurt”. Gedrieen gaan we terug naar de slaapkamer. Ik dirigeer Erwin dat hij languit op het bed moet gaan liggen. Ik ga omgekeerd op hem liggen zodat we in standje 69 komen te ligge! n. Erwin begint direct en vol overgave aan mijn kutje te likken. Ik neem zijn al weer hard geworden lul in mijn mond en verwen ook hem oraal. Nora zit ook achter me en aait en kust mijn billen en likt zelfs aan mijn aarsje. Ik lig te smelten onder de twee tongen die mij aan het verwennen zijn. Nora stopt even met likken en ik zie uit mijn ooghoek dat ze iets pakt. Dan voel ik plotseling het puntje van de vibrator tegen mijn kontgaatje. Heel langzaam drukt ze de vibrator naar binnen. Om even naar adem te kunnen happen laat ik Erwin’s lul even uit mijn mond glippen. De vibrator in mijn achterste doet aan de ene kant wel een beetje pijn maar juist deze pijn geeft ook weer een hemels gevoel.

Dit in combinatie met de niet aflatende tong van Erwin leidt er toe dat ik al snel naar een hoogtepunt wordt gedreven. Ik span mijn kutspieren en kom dan gillend klaar. Dit was zeker te weten een orgasme dat met stip in mijn persoonlijke top tien thuis hoort. Nora trekt de vibrator weer uit mi! jn kontje. “Dit was lekker jongens, bedankt”. “Zo Nora dan zal ik jouw poesje eens lekker gaan verwennen, geef die vibrator maar eens aan mij en ga maar eens lekker liggen”. Nora gaat gewillig liggen en spreidt haar benen zo ver mogelijk. Ik begin haar poesje afwisselend met mijn tong en met de vibrator te verwennen. Erwin had intussen achter me plaats genomen en ik rekende er op dat hij zijn lul achterlangs in mijn kutje zou stoppen. Niets was echter minder waar. Hij koos mijn kleinste gaatje en begon mij anaal te neuken. Eerst nog voorzichtig maar allengs met steeds minder ontzag. Doordat mijn aarsspieren door de vibrator al behoorlijk waren uitgerekt deed het geen pijn. Zelf bleef ik me concentreren op Nora’s kutje en het duurde niet lang dat ook zij een hoogtepunt bereikte. Ik proefde de sapjes die haar poesje afscheidde en bleef ook tijdens haar hoogtepunt doorlikken. Haar orgasme was zeer intens en lang. Pas na haar laatste zucht stop ik met likken. Erwin is ondertussen ! nog volop bezig om zijn eerste (de mijne trouwens ook) anale neukbeurt tot een goed einde te brengen. Nu ik me alleen nog maar op hem hoef te concentreren begin ik actiever mee te neuken. Als Erwin zijn lul naar binnen stoot duw ik mijn kont nog extra naar achteren en vice versa. Hierdoor komen zijn stoten nog intenser over en het duurt dan ook niet lang of ook Erwin bereikt zijn tweede orgasme van de dag. Ik voel hoe hij zijn zaad in mijn darmen spuit. Nadat hij de laatste druppels zaad in me heeft gespoten trekt hij zijn lul terug uit mijn kontje. Ik voel zijn sperma langzaam uit mijn kontje lopen over mijn poesje en vervolgens druppend op het bedlaken van Erwin’s bed. “Ma zal wel vragen waar die vlekken vandaan komen”, zeg ik lachend.

Na deze intensieve start van de dag besluiten we om beneden toch maar een echt ontbijtje te gaan nuttigen. Tijdens het ontbijt hebben we het erover wat we de rest van de dag zullen gaan doen. Nora wil wel thuis blijven en de dag voortzetten zoals we die begonnen waren. Voor haar was sex duidelijk een nieuw fenomeen en ze had er duidelijk veel plezier in. Erwin en ik vonden echter dat het gezien de warmte misschien lekkerder was om te gaan zwemmen. “En wie weet Nora wat er in het zwembad allemaal nog kan gebeuren”, zeg ik met een knipoog. “Je leent gewoon een bikini van mij en we gaan lekker zwemmen”. Rond een uur of half twee komen we bij het zwembad aan. Het is, als te verwachten op een warme zondag, hartstikke druk. Aan de boszijde van het park vinden we echter nog een rustig plekje. We besluiten om direct maar te gaan zwemmen om onze verhitte lichamen wat afkoeling te geven. In het zwembad zelf is het ook druk. Veel gillende kinderen omringen ons als we in het ondiepe gedeelte het bad instappen. “He Erwin ook hier”, hoor ik opeens achter me roepen. Alledrie draaien we ons om wie dit riep. Ik zie twee aantrekkelijke jonge jongens van een jaar of 16 of 19. Het blijken klasgenoten van Erwin te zijn. Ze stellen zich voor als Richard en Marc. “Waar liggen jullie”, vraagt Richard. Nadat Erwin heeft uitgelegd dat we aan de boszijde liggen en een rode Adidas-sporttas bij ons hebben, nemen de twee jongens afscheid met de melding dat ze bij ons zouden komen liggen. “Wij gaan eerst nog even zwemmen, we zien jullie zo”, zegt Erwin quasi stoer. “Lekkere vriendjes heb jij broertje”, ! fluister ik hem in zijn oor. Onderwijl ga ik met mijn hand over de voorkant van zijn zwembroek. “Godver, Jas niet hier”.

Hij zwemt een beetje boos weg Nora en mij achterlatend in het ondiepe. Achteraf gezien had Erwin ook wel gelijk want een stijve pik in een zwembroek is nu niet zo makkelijk te verbergen in een druk zwembad. Na enige tijd is Erwin’s lul weer geslonken tot normale proporties en komt hij naar ons terug. Ik verontschuldig me bij hem. Als we terug lopen naar onze handdoeken zie ik vanuit de verte al dat Richard en Marc zich al bij ons gevoegd hebben. Ze liggen allebei op hun rug te genieten van de weelderige zon. Teruggekomen bij ons plekje stelt Erwin ons aan hen voor. “Dit is Nora, mijn vriendin, en dit is Jasmine, mijn zus”. Na enig heen en weer gehallo, gaan we allemaal zitten. Ik moet zeggen dat de twee jongens er lekker uit zien. Als de bobbel in Marc’s zwembroek een lul in ruste is ben ik wel benieuwd naar zijn lid in opgewonden toestand. In het begin ware! n de drie jongens met name met elkaar in gesprek en werden Nora en ik als het ware genegeerd. Ik besloot om hier wat verandering te brengen. Uitdagend ga ik tegenover Marc en Richard zitten. “En jongens hebben jullie wel eens een kutje van dichtbij gezien”, vraag ik brutaal. Tegelijkertijd trek ik mijn bikinislip ter hoogte van mijn kruis opzij zodat de beide jongens een uitstekende blik op mijn kaalgeschoren kutje krijgen. Hun ogen puilen bijna uit hun kassen en op een iets lager niveau kan het elastiek van hun zwembroeken amper nog de ongelijke strijd met de stijgerende lullen aan. Met mijn beide handen streel ik beide jongens over hun kruis. “Dat voelt goed aan”.

Richard en Marc weten niet wat hen overkomt. Nora heeft zich inmiddels tegen Erwin aan genesteld en beide aanschouwen dit tafereeltje met plezier. Ik zie dat Erwin zijn hand in het broekje van Nora heeft gestopt. “Kom jij maar eens hier Marc”. Ik sta op en leg mijn handdoek achter Nora en Erwin zodat we voor de res! t van de bezoekers niet meer direct te zien zijn. “Ga jij maar eens lekker liggen”. Marc volgt mijn verzoek gewillig in. Ik haal zijn lid uit zijn zwembroek en begin er rustig aan te trekken. Hij heeft een forse maar vooral dikke penis. Vol overgave neem ik zijn lul in mijn mond en begin hem te pijpen. Blijkbaar is hij nog vrij onervaren want binnen een minuut voel ik dat zijn ballen op springen staan. Met een ingehouden oooohhh komt hij in mijn mond klaar. Er lijkt geen einde aan zijn zaadlozing te komen zoveel sperma krijg ik in mijn mond gespoten. Pas na de vierde straal neemt de intensiteit van zijn orgasme af. Ik slik alles zo goed en kwaad als het gaat in en geniet van het jeugdige elan van Marc. “Zullen we lekker naar ons huis gaan, dan hoeven we ons in ieder geval niet druk te maken over het feit of iemand ons ziet”, stel ik vragend voor. Richard en Marc zijn gelijk in voor dit plan. Ook Nora en Erwin hebben al weer zin gekregen en zo kon het gebeuren dat we na minder ! dan een uur in het zwembad geweest te zijn al weer op huis aangingen. Je kunt wel raden wat er zich bij ons thuis nog heeft afgespeeld. Ik laat het aan jullie fantasie over wat er precies allemaal is gebeurd maar ik kan jullie verzekeren dat het zaad rijkelijk vloeide en ook Nora en ik goed aan de beurt zijn geweest.

Misschien vertel ik jullie later nog wel eens wat er zich precies allemaal heeft afgespeeld, maar dat hangt er vanaf of ik voldoende inspiratie heb om alles op te schrijven. Om eerlijk te zijn vind ik het “in de praktijk brengen” toch een stuk lekkerder dan erover te schrijven. Rond een uur of acht kwam ma met haar nieuwe vriend weer thuis. “En hoe is het hier gegaan”, vraagt ze. “Oh, rustig, we hebben veel op bed gelegen en zijn ook nog naar het zwembad geweest”, antwoord ik eerlijk. Ik kijk naar Erwin en we kunnen onze lach slechts ternauwernood bedwingen

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top