Skip to content

Momenteel actief

Gepijpt door de 21 jarige buurvrouw
4.41/5 (17)

Ik lag lekker op de bank een beetje te pitten, toen er ineens hard op mijn raam getikt werd. Ik schrok er behoorlijk van, veerde zelfs een beetje overeind. Ik keek een beetje verward door mijn raam en zag de 21 jarige dochter van de buurvrouw staan. Marcella heette ze, heb ik altijd een prachtige naam gevonden. Ik stond op en liep naar mijn voordeur. Ze vroeg aan mij of ze even binnen kon wachten, aangezien ze geen sleutel bij zich had en haar ouders voorlopig nog niet thuis zouden zijn. Het schoot door mijn hoofd dat ik een reservesleutel had, maar dat besloot ik meteen te vergeten. Ik wilde dat mooie meisje wel in mijn huis hebben. Ze ging op de bank waar ik net had gelegen zitten en ik bood haar wat te drinken aan. Ze wilde een glaasje water en ik liep naar de keuken om het op te halen. Toen ik terugkwam, zag ik dat de mooie Marcella op de bank was gaan liggen. “Ligt inderdaad lekker,” zei ze met zwoele stem. Ik kreeg het er benauwd van, want ze lag daar bijzonder uitdagend en haar korte jurkje was omhoog gekropen, waardoor ik haar kleine billen in een heel strak slipje kon zien zitten. “Bevalt het wat je ziet?” vroeg ze mij meteen. Ze had duidelijk door dat ik ernaar aan het kijken was maar ik schaamde mij er totaal niet voor.

Ik ging bij haar op de bank zitten, zette het glaasje water rustig op tafel en besloot mijn gevoel te volgen en legde mijn hand onder dat jurkje op die kleine, warme billen. “Voelt goed,” zei ik kalm. Ze vroeg mij of ik haar slipje misschien ook uit wilde trekken. Dat ging snel zeg, ik had geen idee dat Marcella zo’n enorme slet was! Ik deed meteen wat ze van mij vroeg en keek naar die mooie blote kont en kon nu ook haar geschoren schaamlippen zien zitten. Meteen stond ik op en trok de gordijnen aan de voorkant van mijn huis dicht. Niemand kon nu zien wat ik allemaal zou doen en dat was maar goed ook, want ik liet mijn hand op haar billen liggen, kneep er vene zacht in en liet toen mijn hand tussen haar benen glijden en begon haar lekkere kutje te vingeren. Meteen ging Marcella op haar rug liggen. Ik kreeg er ondertussen een harde paal van in mijn broek en besloot die eruit te halen. Terwijl ik haar bleef vingeren, leunde de mooie buurmeid een stukje naar voren, zodat ze al leunend op één arm mijn lul af kon trekken. Ik voelde haar zachte hand over mijn pik heen en weer gaan en liet haar kutje los. “Ik heb geen zin om je te neuken vandaag, maar pijpen wil ik je wel,” zei ze als uit het niets. Ik liet haar doen waar ze zin in had, ik vond alles al best.

Ze kwam overeind zitten en terwijl ik het allemaal nog een beetje probeerde te bevatten, zoog ze mijn harde lul zalig af. Ik ben dol op gepijpt worden en keek toe hoe de jonge meid van hiernaast mijn lul steeds natter maakte met haar speeksel, terwijl ze mijn lul gulzig naar binnen zoog. Ze nam hem zo nu en dan haast helemaal in haar keel, iets wat mij de rillingen van genot bezorgde. Ik keek naar beneden en zag haar ogen sluiten terwijl ze met mijn ballen speelde en sneller en sneller op en neer begon te gaan met haar prachtige jonge hoofdje. Kort daarna kwam ik dan ook klaar. Ze voelde dat ik ging spuiten en deed haar uiterste best mij zo intens mogelijk klaar te laten komen door flink wat lik werk met haar tong te verrichten. Uiteindelijk kwam ik klaar in haar zuigende mond en merkte ik dat Marcella alles doorslikte. Niet snel daarna hoorde ik de voordeur van haar huis open en dicht gaan. Blijkbaar waren haar ouders al thuis, Ik merkte dat ik daar van schrok, maar Marcella stelde mij gerust. “Ik zal ze niets zeggen,” zei ze zachtjes, “als ik hier zo nu en dan mag komen om met die heerlijke pik van je te spelen.” Sindsdien staat die afspraak en ik moet zeggen, de sex is geweldig!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top