Skip to content

Momenteel actief

Sex met de vriend van mijn moeder
4.08/5 (12)

Mijn verhaal is niet iets om trots op te zijn. Ik schaam mezelf er best wel voor, vandaar dat ik het liever anoniem vertel. Het voelt zo dubbel; ik weet dat het heel fout is maar van de andere kant was het super opwindend! Een paar jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden en kreeg mijn moeder een nieuwe vriend. Mijn moeder is 53 en Frank is nu 35 jaar. Vorige maand vierde ik mijn 21ste verjaardag. Het was echt een super toffe verjaardag. ’s Middags familie en ook de kant van Frank kwam langs. ’s Avonds kwamen mijn vriendinnen, we dronken thuis wat in en gingen veel later pas de stad in. In de stad natuurlijk leuke jongens versierd en heb ook met een aantal staan zoenen. Je leeft immers maar één keer. We bleven tot de lichten aan gingen en ik kwam met de taxi thuis.

Eenmaal thuis pakte ik in de keuken nog wat te drinken en wilde ik een uitsmijter maken. Blijkbaar maakte ik teveel herrie in de keuken, want Frank stond er in eens en vroeg wat ik aan het doen was. Ik weet niet of het door de drank kwam of dat ik nu pas zag hoe aantrekkelijk hij eigenlijk was. Hij stond een paar meter van mij in zijn blauwe badjas met zijn haar een beetje door elkaar heen. “Wil je ook een uitsmijter nou ik toch bezig ben?” vroeg ik jolig aan hem. Hij kwam naast mij staan en zette de koekenpan beter op ’t vuur, er kwam niets meer uit mijn handen.

Eigenlijk ging het allemaal vanzelf, ik bleef naar hem kijken en Frank voelde dat natuurlijk aan. Ik zag gewoon onbeschoft te flirten met de veel te jonge vriend van mijn moeder. “Weet je Frank, eigenlijk ben je best een lekkerding en het word tijd dat ik je het zeg” Hij begon te lachen en pakte me bij de heupen vast en gaf een zoen op mijn wang. Ik wist gewoon dat hier meer zou gebeuren, simpelweg kon het me helemaal niets schelen!

Ik strikte zijn badjas open en zag wat voor hippe boxershort hij aan had. “Kijk eens aan, een gekleurde boxer! Dat staat je onwijs goed” en ik streelde met mijn nagels over zijn lijf heen. Hij zag er beter uit dan ik in mijn stoutste dromen kon bedenken. “Ik ben natuurlijk al een paar jaar met je moeder en heb je als een pubermeisje zien opgroeien tot nu. Je bent echt een prachtige meid. Stiekem heb ik een oogje op je” vertelde hij moedig.

We begonnen te tongzoenen met elkaar en het was geweldig om zijn handen over mijn lichaam te voelen. Hij tilde me op het aanrecht en ik deed m’n benen wat uit elkaar zodat hij dichterbij kwam te staan. Mijn handen gleden over zijn rug terwijl hij mijn borsten en tepels verwende. Hij had echt heerlijke lippen en tong. Ik keek hoe hij bezig was en zei dat hij echt heel stout bezig was.

Ik kwam van het aanrecht af en zakte door mijn knieën. Zijn pik was behoorlijk stijf en tekende goed door zijn boxer. Ik begon ‘m even te pijpen en hij genoot en probeerde zo zachtjes mogelijk te genieten. Mijn moeder lag namelijk te slapen en hen slaapkamer is boven de keuken. Zoals je begrijpt wilde we absoluut niet betrapt worden!

“Hoe zou je het vinden als we nu een vluggertje doen?” vroeg ik aan Frank. “Dat zou ik onwijs geil vinden”. Dus ik pakte uit mijn handtas een condoom en deed hem om. We liepen naar de eettafel in de keuken en ik ging erop liggen en hij schoof z’n pik in me en ging flink tekeer. Hij neukte me heerlijk en kwam over mijn lichaam klaar. Hij smeerde het uit en ik likte zijn vinger af. Daarna trokken we weer onze dingen aan en liepen naar boven om te slapen.

In de middag gingen we lunchen, mijn moeder had lekkere dingen op de tafel gezet. Het was natuurlijk een groot geheim maar stiekem moest ik best in mezelf lachen, wat er die nacht gebeurd is en hoe we nu gezellig zaten te eten. Soms heb ik nog weleens sex met Frank, maar niet zo vaak. We zijn veel te bang dat het opvalt. In ieder geval fijn om even mijn verhaal te kunnen doen, soms moet je het gewoon kwijt.

x Chelsey

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top