Skip to content

Momenteel actief

Studente achter de universiteit gepaald
3.5/5 (6)

Buitenseks is heel geil, vooral als je het op een plek doet, waar iemand je zou kunnen betrappen, net zoals een jonge tiener war ik laatst heel erg geil seks mee had in de buitenlucht, vlak achter de Universiteit waar die slet aan het studeren is. Ik kwam haar gewoon tegen en vroeg haar of ze ook geil was. Normaal gesproken krijg ik dan een klap voor mijn bek, maar dit keer niet. Deze hete tienerslet knikte en wilde meteen wel gaan neuken. Ik zei dat ik niet zo heel goed wist waar ik zo snel een hotelkamer kon regelen, maar dat hoefde voor haar helemaal niet. Ze nam mij bij de hand en trok mij mee naar de achterkant van de Universiteit, waar haast nooit iemand kwam, maar zo nu en dan wel iemand voorbij zou kunnen komen lopen. Daar, te midden va een paar bosjes, haalde die jonge brunette mijn pik uit mijn broek en zo begon ze er langzaam maar vol overgave op te zuigen. Ik sloot mijn ogen en genoot.

Snel deed ik die ogen weer open want ik wilde liever niets missen van hoe die jonge teef aan mijn leuter zoog, maar ook wilde ik in de gaten houden of er mensen aan zouden komen Zij had daar geen enkel probleem mee, ze wilde mijn pik hebben, of ze nu betrapt zou worden of niet. Als er een beetje leuke gast buiten voorbij kwam struinen, zou ze die gewoon ook gaan pijpen. Ja, zo’n slet was het nou. Daarna deed ze haar enorm strakke spijkerbroek uit, schoof haar slipje aan de kant en ging tegen de muur staan van de Universiteit. Ik voelde mijn paal kloppen, hij wilde duidelijk naar binnen bij dat natte kutje, hij was nu vochtig door het pijpen en kreeg het door de buitenlucht behoorlijk koud. Meteen ging ik achetr haar staan en drukte mijn paal diep in haar natte strakke gleuf. Godverdomme wat was die slet nat en strak.

Ik neukte dat jonge sletje zo hard als ik maar kon, liet mijn paal diep in haar heerlijke gleuf glijden terwijl mijn ballen tegen haar klitje aansloegen het was waanzinnig lekker. Ik had nog nooit eerder buitenseks gehad en ik kan je verzekeren dat het een aanrader is, vooral als je omringd wordt door een hoop jonge tienermeiden, die ieder moment langs zouden kunnen komen om naar mijn lekkere kontje te kijken, die heen en weer bewoog terwijl ik dat lekkere jonge sletje aan het afpalen was. Mijn pik zou dit niet lang vol kunne houden dus zorgde ik ervoor dat ik lekker hard met dat jonge ding aan het neuken zou zij. Ik drukte haar tegen de muur en greep haar stevig vast, ramde mijn pik heel diep in haar hete kutje en toen begon ik die slet heel snel te neuken. Ze kreunde en smeekte om mijn zaad. Dat zou ik haar ook zeker geven. Ze wilde het in haar gezicht hebben ,maar daar wilde ik totaal niets van weten. Ik trok haar handen achter haar rug, ze kon geen kant op en daarna spoot ik mijn sperma diep in haar jonge tienerkujte. Ze kreunde en stond het toe. Ik kon haar loslaten en paalde nog evenrustig verder,totm mijn pik slap werd en hij uit haar kutje gleed. Het zaad droop uit haar snee over haar dijbenen en een overweldigend applaus van een paar jonge meiden weerklonk. Die hadden zich ondertussen om ons heen verzameld. Toen ik mijn kleren weer goed aantrok, kreeg ik van al die mooie meiden een kaartje met hun nummer erop. Ik zou ze zeker te weten bellen, waarschijnlijk diezelfde avond nog!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top