Skip to content

Momenteel actief

Joggende tiener lekker genomen
3.88/5 (16)

Mijn naam is Tony en ik ben 23 jaar. Een maand geleden was ik aan het joggen in het bos, vlakbij mijn huis. Ik doe dit sinds een paar maanden, ik wil toch een beetje fit worden weer, omdat ik een zittend beroep heb. Normaal kom ik daar niet zo vaak mensen tegen, maar op die dag zag ik voor mij een jonge meid lopen. Ik begon iets harder te joggen, ik wilde zien of het een lekker ding was natuurlijk. Ik keek naar dat kontje dat op en neer aan het schudden was bij iedere stap die ze zette. Het was een meid van 18 jaar, dat had ze mij later verteld. Ik haalde haar even in om indruk te maken. Ze zag mij voorbij komen en ik zag een glimlach en ze verhoogde het tempo. Steeds als ik dat ook deed, ging ze mij weer voorbij.

Ik besloot het op te geven en ging in een rustiger tempo verder. Een paar minuten later zag ik haar op een bankje zitten, wat dieper in het bos. Ik besloot bij haar te stoppen en een praatje met haar te maken. We grapten wat met elkaar en ik kwam er in het gesprek niet alleen achter dat ze 18 jaar was, maar ook dat ze single was en Sylvia heette. ‘Misschien is het wat te snel, maar zou je wat met mij willen drinken vanavond?’, vroeg ik haar. Ze zei direct ja en we spraken ergens in de stad bij een leuk tentje af.
Het was heel gezellig en uiteindelijk bracht ik haar naar huis toe. Ik bekeek haar eens goed in haar korte strakke en zwarte jurkje en wilde haar een zoen op haar wang geven, maar ze greep mij beet en kuste mij vol op de mond. ‘Kom je mee naar binnen?’ Ja natuurlijk wilde ik dat! Je raadt natuurlijk al wat daar is gebeurd. We trokken de kleren van elkaars lichamen en hebben heel erg lekkere sex gehad. Het bleek dat Sylvia het fijn vond om harde seks te hebben. Ik had dat nog nooit gedaan, maar wilde het best een kans geven. Ik klom op haar terwijl ze op haar rug lag. Ze gooide haar benen om mijn middel heen. Ik drukte mijn dikke pik met condoom en al diep in haar tienerkutje en toen leunde ik voorover. ‘Harder’, smeekte ze. Ik vond het heerlijk, ik wilde haar niet pijn doen en moest me zelfs inhouden zo geil werd ik van dit meisje. Maar ze genoot net zo als ikzelf. Mijn dikke lul in haar erg strakke kutje hmmm en ze kwam ze trillend en schuddend klaar.

Dat was heel apart voor mij, maar ik vond het ook wel opwindend. Daarna heb ik haar op haar zij gelegd en kwam ik achter haar liggen en neukte ik haar. Ze trok haar benen op zodat ik goed diep in haar kon komen en uiteindelijk spoot ik haar vol. Het was erg leuk zo met Sylvia. Ze zei dat ik wel mocht blijven slapen, maar dat leek mij nog niet zo’n goed idee. Maar toch heb ik het gedaan. En blij toe, want die avond hebben we het vrijen nog eens over weten te doen. En die keer heel wat langer. Helaas heb ik nu geen contact meer met haar. Ik zie haar ook nergens meer. Wel jammer, maar wie weet kom ik ergens nog eens zo’n joggende tienermeid tegen. Zo niet, dan houd ik er in ieder geval een heel erg goede conditie aan over. En daar is natuurlijk ook wel wat voor te zeggen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top