Skip to content

Momenteel actief

Seks met Laura Deel 2
5/5 (8)

In het eerste deel van Vakantiepark, hebben jullie kunnen lezen hoe ik de getrouwde Laura en haar dochter ontmoete die in het huisje naast mij zijn gekomen. En hoe we uit eindelijk toch in bed belanden. De volgende morgen werd ik heerlijk wakker, vol energie adrenaline en verlangen. Om mijn hoofd een beetje leeg te maken ben ik maar eerst een rondje gaan rennen. Bij terugkomst werd bij hun net door de parkjongen de bestelde broodjes bezorgd. Die jongen had ook een mooi begin van de ochtend, Laura nam ze aan in haar badjas. Ik ging snel onder de douche alles bijscheren, en dan aan het werk. Daar was gisteravond niets meer van gekomen. Als ik me net en wel heb geinstalleerd om te gaan werken wordt er aangebeld. Het is Laura en de kleine Kim, ze gaan zwemmen en vragen of ik mee ga. Ik vertel ze dat ik echt niet kan moet even wat werk doen, Kim zegt schattig dat ze met me van de glijeebaan af wil. Ik beloof door te werken en dat ik dan probeer nog even te komen. Leuk zegt Laura en kijkt me zwoel aan en loopt weg.

Tegen 1 uur heb ik al een hoop gedaan, en besluit toch maar even naar ze toe te gaan. In het zwembad is het aardig druk voor een doordeweekse dag, gelukkig liggen ze op ongeveer dezelfde plek dus heb ze zo gevonden. Net op dat moment begint het golfslagbad Kim komt op me af en ik moet met der mee, ik til der op en we gaan de golven ze vindt het prachtig. Ineens voel ik 2 handen op me schouders die afzakken over me rug dan naar mijn buik gaan en over mijn zwembroek glijden en krijg een zoen op mijn schouder, Laura is er ook bijgekomen. Ze laat der hand in mijn zwembroek glijden ik draai me snel weg en zeg der niet hier straks kom ik het water niet meer uit omdat mijn zwembroek strak staat ze lacht en kijkt me geil aan maar stopt toch gelukkig.Om het kim naar der zin te maken ga ik maar meteen met der van der glijeebaan waar ze zo graag vanaf wil, helaas na 1x wou ze nog een keer maar kon haar om praten om in de wildwaterbaan te gaan zodat mama ook mee kan. In de wildwaterbaan gaat Laura wel vaak erg dicht langs me heen om me op alle plekken waar ze maar kan aan te raken ze heeft duidelijk nog niet genoeg gehad na gisteravond. En Kim is nog te jong om te merken wat er allemaal speelt gelukkig. Het nadeel van zo’n kleine erbij is dat je geen kant op kunt anders trok ik der allang mee de badhokjes in. Maar het is ook prachtig om zo’n kleine plezier te zien maken dus mijn tijd komt nog. Na de wildwaterbaan kleden we ons ook weer aan het is al 5 uur en gaan in de hal bij het pannenkoekenrestaurant zitten.

Onder tafel voel ik ineens de voet van Laura tussen mijn benen ze kijkt nog leuk om zich heen maar duwt dan der voet ineens hard in mijn kruis en kijkt me heel strak aan, aaah wat maakt ze me gek. Bij de eerst volgende kans is ze aan de beurt ze geniet er nu van, maar dan is ze van mij. Het eten komt er aan ze gaat weer recht op zitten. Kim eet de pannenkoeken ook snel op zodat we terug kunnen naar het huisje. Bij het huisje loop ik met ze mee naar binnen toe om de grote tas binnen te zetten, Kim wil het bekende Pépé Tv kijken. En is in no time verzonken in de tv. Ik loop naar Laura trek haar aan haar arm mee ze kijkt me raar aan duw haar de badkamer in, gooi de deur dicht en duw haar hard met de rug tegen de deur. Ik zoen der trek der blouse open de knoopjes spatten er af hmmm ze heeft al geen bh meer aan mijn handen kneden haar tieten stevig. Geen rustige opbouw ze heeft me zo gek gemaakt nu wil ik der ook onze kleren vliegen uit ik zet de douche aan en zoenend en elkaar trekkend en vingerend stappen we er onder. Ze slaat der handen om mijn nek en gooit der benen om mijn middel, hmm ze wil hem ook meteen in der ik zet mijn pik voor der grotje en ze laat zich ineens over mijn pik heen zakken. Ze gooit der hoofd achterover en kreunt het uit aaaah ik wil hem al heel de dag heerlijk wat vul je me lekker met die pik van je. Ik pak haar billen beet en help haar zo het tempo op te voeren heerlijk glijd mijn pik in en bijna uit haar natte grotje, het warme water stroomt over ons heen en onze monden en tongen kunnen niet van elkaar af blijven, ze zet haar nagels iets in me rug aah heerlijk dat maakt me wild en ik begin harder te stoten hmmmm ja doe het maar kreunt ze geef me alles ik ben van jou nu pak me. Ze maakt me zo geil ik duw een vinger in der kontje erbij en stoot sneller en sneller ze is zo geil ze knalt steeds met der rug tegen de muur aan als ik hard in der stoot mijn vinger glijd in en uit der en dan zet ze der nagels nog dieper in me en komt klaar hmmmmm. Ze gaat van me af gaat snel door haar knieen ze begint me keihard af te trekken ik hou me vast aan de douchestang om de controle niet te verliezen. Ik hou het niet meer kreun ik hmmmmm spuit dan hijgt ze spuit over me tieten aaaaah heerlijk daar komen 5 dikke stralen die over der mooie tieten heen spuiten. Ik trek haar omhoog pak der vast en hou der stevig vast in mijn armen terwijl we zoenend onder de warme douche staan.

Ik kleed me weer aan, en gelukkig zit Kim nog zonder iets gemerkt te hebben na de tv te kijken. Ik vertel der dat ik weer weg ga, maar daar is ze het niet mee eens de kachel moet nog aan en ik moet blijven. Maar ik moet nog wat werk doen leg ik der uit maar dat mocht niet, ik bedenk dan dat ik me laptop wel ophaal en daar wat werk doe. Met dat ik mijn laptop wil gaan halen komt Laura in der badjas uit de douche, vertel der dat ik niet weg mag van Kim dus mijn laptop op haal om hier wat te doen. Ze zoent me en zegt een goed idee van der. Een half uur later lig ik op de bank te werken met mijn laptop brandt de kachel en zijn hun op de grond bezig met de poppen en paardjes van Kim. One happy family zou je haast denken maar niets is minder waar ze is nog steeds getrouwd met een ander, maar wat doet ze veel met me. Ik probeer me weer te concentreren op het werk wat helaas niet goed lukt. En als Laura dan Kim naar bed brengt en daarna bij me komt liggen, hebben onze monden elkaar al snel weer gevonden. Ik stop de zoen en zeg der ga op bed liggen met je badjas uit op je buik ik kom zo bij je, ze kijkt me vreemd aan maar loopt toch naar de slaapkamer toe. Ik heb in de badkamer zwitsal baby olie zien staan en dat ruikt zo heerlijk en ideaal voor een massage. Als ik de kamer in kom ligt ze op der buik op bed in alleen nog een mooi zwart kanten stringetje. Ze ziet de zwitsal in mijn hand en roept aah massage love it. Ik ga naast der op mijn knieen zitten en laat wat olie op der benen lopen en begin met het uitwrijven van de olie over der kuiten en omhoog tot aan der billen, lekker strelend met 2 handen over 1 been heen. En met mijn vingers soms wat knijpend en masserend om de spieren lekker los te maken. Ze geeft zich helemaal over aan me. Ik laat dan wat olie op der boven rug lopen en masseer en wrijf het uit op haar schouders hmmm heerlijk brengt ze nog uit en laat me lekker mijn gang gaan. Ik doe er wat olie bij der huid voelt heerlijk zacht aan en ruikt heerlijk ook der onderrug masseer ik goed in en ga langs der zijkant van haar lijf. Mijn vingers strelen ook de zijkant van haar tieten mee, als ik op die plek kom hoor ik der ademhaling wat versnellen.

TIjd voor meer ik trek der string uit en doe haar benen wat uit elkaar ga tussen haar benen op mijn knieen zitten en laat de olie over der billen lopen, wat al snel er tussen wegglijd. Mijn handen pakken de stevige billen beet en kneed ze alsof mijn leven er vanaf hangt. Ik laat een vinger tussen der billen glijden en door de olie schiet die zo ineens der kontje aaaah kreunt ze een keer maar laat me verder mijn gang gaan, terwijl ik der kontje vinger zoen ik der billen. Ik pak een kussen til der buik iets op en leg het kussen er onder zodat haar kontje wat omhoog komt ik laat mijn tong over der sterretje glijden verder omlaag naar haar lipjes toe, ze is al heerlijk nat van de massage. Haar clitje is makkelijk te vinden en mijn tong speelt er ook heerlijk mee terwijl mijn duim in der kontje glijd aaaah je maakt me gek kreunt ze hmmmmm ik ben van jou vannacht ik doe alles met me wat je wil. Hmmm wat een heerlijk idee ze geeft zich over aan me. Ik zeg der om te draaien, nee lik door hijgt ze nee straks zeg ik en ze draait zich om ik pak der centuur van der badjas bind haar handen vast aan de spiralen van het bed zo kan ze geen kant op. Ik trek mijn kleren ook uit ik wrijf mijn bovenlijf in met de olie kom op het bed vanaf haar benen. Duw mijn boven lijf terhoogte van haar kutje tegen der aan en ga terwijl ik mijn lijf tegen der aan duw omhoog. Heerlijk glijd mijn lijf over haar lijf door de olie bij der tieten aan gekomen prikken der tepels tegen mij aan ze staan heerlijk omhoog glij iets terug en zuig ze mijn mond in hmmmm kreunt ze bijt er zachtjes op aaaah neuk me please kreunt ze zachtjes ik kijk der aan en zeg alles op zijn tijd schat. Ik ga op der zitten met een knie aan beide kanten van haar boven lijf duw haar tieten tegen elkaar en laat mijn lul er lekker tussen liggen terwijl ik heen en weer stoot. Hmmm stop hem in me is veel lekkerder kreunt ze, aaah je wilt mijn lul dus vraag ik jaaaa ik wil hem roept ze. Ik kom omhoog hang hem boven der mond ze opent der mond en ik duw hem er langzaam in ze zuigt er meteen hard op ik neuk der mond zachtjes hmmm wat een geil gezicht is dit.
Toch haal ik hem eruit en ga likkend omlaag naar der kutje ik zuig der clitje in mijn mond terwijl mijn tong er rondjes om heen cirkelt ze kreunt meteen hard ze is al aardig opgewarmd een orgasme is dichtbij. Ik laat mijn tong afzakken der grotje in laat hem rustig rondjes draaien pak haar clitje tussen duim en wijsvinger en rol hem heen en weer. Ze begint met der bekken te draaien en te stoten, dan begin ik met mijn tong nog sneller in der te draaien en zet mijn duim op haar clitje en draai die er over heen. Aaaaaaaaaah fuck ik hou het niet meer kreunt ze wild en dan schokt ze behoorlijk en voel ik de sappen tegen mijn gezicht aanlopen ze blijft nog even heerlijk na trillen terwijl ik naast der kom liggen, en der weer laat proeven aan mijn tong hoe lekker ze smaakt.

Ik maak der los en het is net een tijger die uit de kooi komt en der prooi aan valt ze duwt me op mijn rug komt boven op me en laat zich ineens over mijn lul heen zakken. Aaaah fuck dat is een geil gevoel ineen knal er diep in haar ogen worden er groot van, hij zit er nu helemaal in ze bukt voor over en zoent me en draait heerlijk met der bekken terwijl mijn pik in der zit. Ik begin te stoten ik wil dat ze me neukt ze gaat recht op zitten gooit der haar achterover en berijd me ze duwt der bekken wat omhoog en zakt op en neer over mijn pik heen. Ze komt voorover naar me toe wil me zoenen ik trek der ineens dicht tegen me aan en ik draai der om zodat ze op der rug ligt stopt mijn lul weer in der en ga wild te keer heerlijk diep in der heerlijk die pik diep in der voelen glijden ze gaat met der handen wild over mijn rug heen en knijpt in mijn billen. Dan kreunt ze pak me in mijn kontje die is nog maagd voor een lul pak me daar hmmmm. Ik vertel der een leuk standje ik ga met mijn rug tegen het hoofdeind van het bed zitten zij komt met haar rug tegen mijn borst aan en laat zich zo zakken op mijn lul. Haar kontje is nog wat opgerekt door mijn duim de eikel glijd er door alle kutsappen en olie zo in op de helft wordt het wat moeilijker. Ik streel haar rug omhoog naar haar schouders leg mijn handen op haar schouders duw haar aan haar schouders ineens naar beneden en stoot mijn pik omhoog aaaaah godver eikel kreunt ze. Maar hij zit er in terwijl ze met haar rug tegen mijn buik aan ligt kan ik overal goed bij en streel haar borsten ze went aan het gevoel en begint rustig op en neer te gaan. Steeds wat sneller gaat ze op en neer op mijn pik ondertussen streelt ze zelf haar clitje en speel ik met haar tieten terwijl ik in haar nek zoen. Aaaaah dit is mijn droom kreunt ze wat een geil gevoel ga door. Ik wil dat je mijn kontje vol spuit doe het Mike kom in me klaar. Geef me al je zaad doe het dan ga door en ze gaat wilder op mijn pik te keer. Ik knijp harder in haar tieten zij wrijft heel wild over der clitje heen. Hmmmmm ik ga je vol spuiten kreun hmmmmm doe het dan jaaaaa doe het ik kom ook doe het kreunt ze spuit me vol doe het. Dan explodeer ik diep in haar terwijl zij het ook niet houd en ik voel der sappen over mijn ballen weg lopen. We blijven zo even liggen met mijn half slappe pik nog in der uithijgen wat was dit heerlijk zeg.

Suggesties, opmerkingen of ideeën: ik_michael@live.nl

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top