Skip to content

Momenteel actief

Dubbele persoonlijkheid – Deel 1 tot 5
4.46/5 (28)

Hoofdstuk 1; vrijdagmiddag

17u25. Miranda keek naar de klok.

Het was een drukke dag geweest, maar de laatste twee uur was ze er niet helemaal meer bij met haar hoofd. Ze keek door het raam, wat haar bureau van de rest van de werkruimte afschermde, naar haar secretaresse. Die zat in haar handtas te rommelen en leek op het punt te staan om er vandoor te gaan. In de rest van de grote ruimte waren nog een aantal collega’s aan het werk en ook een aantal van de afgeschermde bureau’s aan de overkant waren nog bezet.

Het was niet ongewoon dat er lang werd doorgewerkt. Ondanks het feit dat de werkdag officieel om 17.00 uur voorbij was bleven veel van de werknemers langer doorwerken. Vooral de kaderleden van het bedrijf maakten bijna iedere dag overuren.

Ook Miranda maakte veel overuren. Ze vond dat zelf dat de normaalste zaak van de wereld. Als CEO en directielid van het Amerikaans bedrijf in de buurt van Utrecht, gaf ze al een aantal jaar leiding aan meer dan 300 mensen in het 10 verdiepingen tellende kantoorgebouw. Eigenlijk was zij de hoogste baas in Nederland van het internationale bedrijf en samen met een aantal kaderleden had ze haar bureau op de bovenste etage van het kantoorgebouw.

Ze was een echte zakenvrouw die haar “mannetje”, in de hoofdzakelijk met mannen bevolkte vergaderingen en congressen waar ze bijna wekelijks aan deelnam, perfect wist te staan. Doortastend, zelfverzekerd en zakelijk, straight to the point, én hard wanneer het nodig was, maar toch ook heel vrouwelijk. Altijd tot in de puntjes verzorgd en waar ze ook kwam gekleed in een mantelpak. Ze droeg het liefst van al een blazer met bijpassende rok, dat vond ze toch vrouwelijker dan een broek. Haar kast hing er vol mee. Ze had er zelf een aantal op maat laten maken. Nette pumps (heel af en toe zelf eens naaldhakken) altijd nylons, want daar hield ze van, en donker en verzorgd haar dat golfde tot op haar schouders, maakten het plaatje compleet.

En alhoewel ze niet echt veel sportte de laatste tijd, had ze toch een vrij goed lichaam zonder veel overgewicht. Ze lette op wat ze at, wat niet altijd even makkelijk was omdat ze vaak op hotel was of aan beurzen deelnam. De meeste hotels waar ze verbleef hadden gelukkig een zwembad en als het even kon dan was ze daar te vinden. Zwemmen, daar hield ze van. Onlangs hoorde ze, terwijl ze zich in een kleedhokje stond aan te kleden, twee jongens van een jaar of 17 praten. “Die heeft een lekkere kont en borsten, daar wil ik wel eens in knijpen… ” hoorde ze de ene jongen tegen de andere zeggen. Dat het over haar ging was haar onmiddellijk duidelijk want ze was naast de twee jongens de enige andere gebruiker van het bad. En ze konden hun ogen niet van haar afhouden. Het deed haar glimlachen.

Met haar 38 jaar was ze een van de jongste vrouwelijke ceo’s op de congressen en meetings. Maar nog haar leeftijd, nog het feit dat de mannen hun hoofd draaiden als ze voorbijkwam en haar begerig bekeken, weerhielden haar ervan om een bloeiende carrière op te bouwen en menig collega versteld te doen staan van haar zakelijk en leidinggevend talent.

Bikkelhard, eigenwijs, een heks, slavendrijver, wel begripvol … het waren woorden die ze in de wandelgangen wel eens opving. Ze moest glimlachen want dat vond ze best wel fijn diep van binnen… al die controle. Maar aan de andere kant was dat ook misschien wel de rede waarom al haar relaties stukgelopen waren. Ze nam niet alleen de leiding in het bedrijf, maar ook in haar relaties had ze altijd de broek aan. (Ondanks het feit dat ze bijna altijd rokken droeg…) En een vrouw die overal de leiding nam waren mannen waarschijnlijk niet gewend.

“Ik lijk wel een van jouw werknemers”, had de laatste man gezegd, net voor hij 4 jaar geleden de deur uitliep om nooit meer terug te komen. Ze had er over nagedacht en waarschijnlijk had hij ook gelijk. Maar de controle uit handen geven, neen dat kon ze niet. Ze stortte zich maar weer op haar werk want daar kon ze alle controle behouden. Sindsdien had ze geen relatie meer gehad.

“Ik ga”, zei haar secretaresse. Miranda schrok op uit haar gedachten en leek even van de wereld.
“Fijn weekend en tot maandag” zei de vrouw vrolijk.
“Oh ja, jij ook een fijn weekend”, zei ze, zich snel herpakkend. “En amuseer je in Drenthe” riep ze er snel achteraan. Want ze realiseerde zich plotseling dat de secretaresse haar verteld had dat ze met haar man en “weekendje” weg zou gaan.
“Dank je” giechelde de secretaresse. “Komt helemaal goed!” ze draaide zich vrolijk om en liep haast huppelende de deur uit.

Miranda keek haar na toen ze naar de lift liep. Een paar andere collega’s liepen voorbij haar kantoor en wensten haar allemaal een fijn weekend.

Weekend… Het was al een hele tijd geleden dat ze nog eens een heel weekend thuis was geweest bedacht ze. De laatste tijd had ze heel veel gependeld en was ze vaak dagenlang van huis geweest. Ze kwam thuis en de volgende dag was ze alweer weer weg. Maar nu had ze het hele weekend voor zichzelf. Ze zou wel wat werk mee naar huis nemen maar niet teveel. Ze wou ditmaal eens genieten van haar eigen huis.

En van dat andere dingetje….

Want Miranda had een groot geheim. Iets dat ze voor de hele wereld verborgen hield. Iets wat eigenlijk niet paste bij haar nette en vrouwelijke uitstraling. Het was eigenlijk een soort contradictie. Ze had een psycholoog ooit horen zeggen dat nogal wat mensen twee tegenovergestelde persoonlijkheden kunnen hebben. Waarbij het ene compleet tegengesteld is aan het andere. Zij behoorde zeker tot die groep mensen. Ze bedacht dat het een grote schok zou zijn als iemand daar ooit achter zou komen. Misschien kon het haar carrière zelf wel verwoesten. Maar ze kon het niet laten, ze had dit nodig als een soort van uitlaatklep.

Het geheim zat momenteel dan ook verborgen onder haar zwarte nylons en nette mantelpak.

Hoofdstuk 2; fetisj

Luiers… Sinds een aantal jaar had ze een luierfetisj.

Ze vermoedde dat de fetisj voortkwam uit haar drang om in haar broek te plassen. Iets wat ze al sinds haar 15de of 16de geregeld stiekem deed. Dat vond ze altijd zo opwindend. Gelukkig had niemand haar ooit betrapt want wat zouden ze anders vinden van de nette vrouw die eigenlijk een heel vies meisje was. Masturberen nadat ze in haar onderbroek had geplast vond ze super opwindend. Het natte onderbroekje, het vocht wat langs haar dijen naar beneden liep en de geur van haar plas zorgden ervoor dat ze nog opgewondener werd en bezorgden haar steevast een heftig orgasme.

Sinds ze een aantal jaar geleden per toeval op een website terechtkwam (ja ze keek wel eens porno) waarop meisje in luiers zichzelf bevredigden, was haar interesse gewekt. Toen ze een aantal dagen later in een Belgische supermarkt de luiers in het schap zag liggen had ze haar stoute schoenen aangetrokken en een pak meegenomen naar haar hotelkamer. Ze had er zich eerst enorm voor geschaamd om zo’n pak in de winkel aan te schaffen. Maar gelukkig bracht het internet later een beter oplossing. En in Nederland bleken de luiers bovendien niet in de supermarkt verkrijgbaar.

Ze had thuis, goed verborgen op haar slaapkamer, ondertussen al een hele collectie luiers aangelegd. Met allerlei soorten had ze geëxperimenteerd. De dingen wonden haar enorm op. Daar had ze geen man voor nodig. Die zou haar toch niet begrijpen bedacht ze. De laatste maanden sliep ze bovendien bijna elke nacht in een dikke nachtluier.

De luiers gaven haar het gevoel dat ze heel even de controle kon loslaten. Dat er eindelijk iets was wat haar controleerde en niet omgekeerd. Een gevoel van veiligheid maar ook enorm opwindend. Want Miranda was een “diaper lover” zoals dat genoemd werd. Met adult baby’s of tiener baby’s had ze helemaal niets. Ze had ooit iemand horen zeggen dat het een vorm van plassex was. En dat kon voor haar wel eens kloppen want ze werd gewoon geil van een natte broek.

Een aantal maanden geleden had ze bij toeval de Kruidvat Unisex Extra Large pyjamabroekjes ontdekt. Toen had ze voor het eerst gedurfd om ook buitenshuis of buiten de veiligheid van haar hotelkamer (ze had steevast een aantal luiers in haar bagage zodat ze zich s’nachts niet zou vervelen) een luier te dragen. Ze woog 69 kg en de luiers waren voor kinderen tot 65kg… Zonder al teveel twijfelen had ze twee pakken gekocht en thuis onmiddellijk uitgeprobeerd. Het was eigenlijk niet meer dan een groot maandverband maar dan in broek vorm, niet eens een echte luier. Maar het gaf haar wel hetzelfde gevoel en dezelfde veiligheid, dus uiteindelijk durfde ze er toch de deur mee uit. Bovendien had ze bij deze pyamabroeken het gevoel dat ze niet onder haar rok opvielen, wat bij al de andere luiers, voor haar gevoel, wel het geval was. Ook kon ze er makkelijk een extra maandverband in kwijt, ideaal voor als ze ongesteld was.

De allereerste maal op kantoor was super spannend en het gaf haar een enorme kik. Maar na een aantal uur had ze de luier toch maar weer uitgedaan. Ondertussen was ze al een aantal maal geluierd naar kantoor geweest en hield ze het de hele dag vol. Ze was zelfverzekerder geworden over haar luier en had zelf al een paar maal een klein beetje in de luier durven plassen. Gewoon in haar kantoor. Een sensationeel gevoel.

Vandaag had ze dus weer zo’n pyamabroekje aan… al de hele dag, en het was behoorlijk nat.

Rond drie uur had ze voor het eerst een beetje plas durven laten lopen, heel voorzichtig, maar het was ditmaal meer dan verwacht. Dat bezorgde haar een tijdje een nat kruis, tot de luier alles had opgenomen. Het zorgde er ook voor dat ze zich een tijdlang niet echt kon concentreren op haar werk. Ze durfde ook een tijdje niet op te staan, bang als ze was om door te lekken.

Omdat ze echter niet had uitgeplast was de drang niet verdwenen en nu meer dan twee uur later moest ze eigenlijk hoognodig plassen. Zou ze het nogmaals durven? Als ze telkens kleine beetje plas zou laten lopen zou de luier het misschien wel kunnen ophouden, dacht ze. Of zou ze toch naar het toilet gaan, twee uur eerder was het immers bijna misgelopen? Ze had echter geen andere luier meer mee en ook geen onderbroekje, dus de luier uitdoen zat er niet echt in tenzij ze in haar blote billen de deur uitliep. Of de vieze luier terug aantrok. Alhoewel, ze had natuurlijk wel nog nylons aan.

De drang om te plassen werd groter en uiteindelijk besloot ze om in kleine beetjes in de luier te plassen, daarna zou ze naar huis gaan. Ze ruimde haar bureau op, stopte de dingen die ze tijdens het weekend nodig had, samen met haar laptop een aantal USB sticks en haar telefoon in haar tas en pakte haar jas van de kapstok. Vervolgens ging ze weer zitten. Ze keek door het raam. Vanuit haar kantoor had ze een prachtig uitzicht over de omgeving en in de verte zag ze de skyline van Utrecht met de Dom toren. Ze probeerde zich te concentreren op haar blaas sloot haar ogen en begonnen zachtjes te persen. Een tijdje gebeurde er niets, maar toen voelde ze hoe de plas haar blaas begon te verlaten en in de luier stroomde. Een lichte vorm van sensatie trok door haar lichaam. Ze probeerde op te houden met plassen maar dat bleek wederom moeilijker te gaan dan verwacht. Ze duwde haar benen tegen elkaar en verkrampte maar ze plaste veel meer dan ze wou…

Teveel.. ditmaal lekte ze door daar was ze zeker van. Shit dacht ze “waarom doe ik doet nou”. Maar ondanks de penibele situatie kreeg ze toch een gevoel van opwinding over haar heen.

Ze stond heel voorzichtig op en keek naar haar kont en de spiegel die achter haar hing. Zover ze kon zien was er niets te zien aan haar rok, geen vlekken. Toch voelde ze dat er plas langs haar dijen en haar nylons liep.

Shit wat nu, toch naar het toilet… Ze keek naar het uiteinde van het kantoor. Daar in de verste hoek waren de toiletten. Maar er zaten nog twee mensen tussen haar en de toiletingang. Daar zou ze voorbij moeten. Of… ze kon ook een verdieping omlaag. Ze wist dat er op deze verdieping momenteel werkzaamheden aan de gang waren en dat hij niet gebruikt werd. De werklui waren bovendien reeds lang naar huis. Het toilet op die verdieping zou waarschijnlijk makkelijker te bereiken zijn zonder op te vallen. Maar dan moest ze wel met de lift een etage omlaag.

Enigszins bevreesd nam ze haar tas en jas in haar handen en stapte voorzichtig haar kantoor uit. Zonder omkijken liep ze met zo weinig mogelijke bewegingen naar de lift tegenover haar kantoor. Toch voelde ze de overvolle luier tussen haar dijen wiebelen en stroompjes vocht naar beneden lopen.

Gelukkig kwam ze zonder verdere problemen bij de lift en toen ze op de liftknop drukte gingen de deuren onmiddellijk open. Waarschijnlijk had iemand hem naar boven gestuurd want ze had niet gemerkt dat er iemand uit de lift was gestapt.

Een verdieping lager was alles inderdaad ongebruikt. Overal lagen bouwmaterialen, maar de bouwvakkers waren gelukkig allemaal al lang weg. Weekend vieren en bier drinken bedacht ze bij zichzelf… Ze liep langzaam, met enigszins dichtgeknepen benen om niet al te veel door te lekken, naar het toilet op de uitgestorven verdieping. De toiletten werden niet verbouwd dus deze zou ze zonder problemen kunnen gebruiken. Ze liep naar het damestoilet en opende de deur. Het licht floepte aan. Een ideetje van haar om energie te besparen. Veel ruimtes waren voorzien van sensors die het licht dimden als er niemand meer in de ruimte was. Eindelijk kon ze in alle rust de schade bekijken.

Ze liep naar de wastafels. Achter haar stond een van de toilethokjes open. Ze hing haar jas en tas aan het haakje en liep vervolgens terug naar de wastafels waarboven een grote spiegel hing waarin ze zichzelf extra goed kon bekijken. Ze draaide zich om en keek over haar schouder naar haar kont. Er was niets te zien aan haar rok, geen natte vlekken. Aan de binnenkant van haar onderbenen zag ze echter glinsterende streepjes lopen langs haar donkere nylon kousen. Ze wist dat dit maar een ding kon betekenen. Haar rok een beetje optillend voelde ze met haar andere hand aan de binnenkant van haar dijen. Hier voelden de nylons behoorlijk nat aan.

Ze was compleet doorgelekt. De luier was niet echt geschikt voor een grote plas. En ze was zelf nog steeds niet helemaal uitgeplast.

Een rilling liep door haar lichaam toen ze de binnenkant van haar dijen aanraakte. Ze was opgewonden. Langzaam veranderde Miranda van een harde zakenvrouw in een vies meisje. De psycholoog had meer dan gelijk gehad wat haar betrof. Het feit dat ze op kantoor was maakte haar niet meer uit en haar driften namen langzaam de overhand.

Ze wou haar natte luier bekijken, net als thuis, in de spiegel. Ze knoopte haar rok los en stapte er voorzichtig, om hem niet vies te maken, uit. Netjes opgevouwen legde ze de rok op de wastafel. Er was toch nog ietsje over van de nette dame. Haar witte blouse viel nu over haar luier dus ze tilde de uiteinden op en knoopte ze in elkaar. Ze keek in de spiegel.

Haar nylons bedekten de de luier enigszins. Ze tastte met haar beide handen tussen haar benen en voelde de vochtige nylons. De luier voelde zwaar aan. Rillingen van geilheid liepen nu door haar lichaam. Ze sloot haar ogen en duwde en streek met haar handen over de luier. Haar hele schaamstreek was nat zowel van haar plas als van haar geil. Ze wou meer, ze wou klaarkomen. Nog nooit was ze zo ver gegaan op kantoor en de angst om ontdekt te worden was compleet verdwenen. Ze wou maar een ding meer, een spetterend orgasme.

Miranda kwam even tot zichzelf en keek om. Zichzelf een orgasme bezorgen deed ze graag min of meer zittend. Omdat ze dat niet op de grond wou doen liep ze het hokje in waar haar tas en jas hingen. Ze sloot de nog openstaande toiletbril, wie vergeet dit nou dacht ze, en ging er op zitten. Al rondkijkend ontdekte ze dat ze met haar rug tegen de muur kon leunen. Als ze de deur sloot kon ze haar voeten tegen de hoeken van het hokje plaatsen waardoor haar benen gespreid werden. Zo kon ze makkelijk bij haar luier komen en zichzelf tot een orgasme brengen.

Langzaam begon ze over de luier te wrijven, af en er lichtjes in knijpend en soms er in duwend zodat ze haar clitoris stimuleerde. Ze voelde haar plas uit het luierbroekje geperst worden en langs haar billen op de toiletpot lopen. Met haar benen opgetrokken en steunend in de hoeken van het hokje zorgde ze ervoor dat ze niet wegschoof op de natte bril.. Ze wou het orgasme uitstellen, zo lang mogelijk genieten van het voorspel. Ze zucht zwaar en sloot haar ogen

“Klik” Plots ging het licht uit.

Ze had waarschijnlijk al te lang stilgezeten en de sensor van de lamp zag te weinig beweging om te reageren. Enigszins verbouwereerd probeerde ze in de donkere ruimte iets te onderscheiden. Als ze recht zou staan en met haar armen zou zwaaien zou het licht waarschijnlijk wel terug aangaan, maar dat wou ze eigenlijk niet. Ze wou haar moment niet onderbreken. Gelukkig werd ze een zwak lichtschijnsel van de noodverlichting waar en dat gaf haar weer een zetje om verder te gaan waar ze gebleven was.

“Klik” Het licht ging weer aan en ze hoorde iemand het toilet binnenkomen.

Hoofdstuk 3; betrapt

Shit, ze schrok heftig en zocht met haar handen steun tegen de muur. Bijna was ze weggeschoven. Hoe kan dat nou, op deze verdieping was toch niemand. Dacht ze bij zichzelf.

Ze probeerde zo stil mogelijk te zijn maar zat in een vrij lastige positie. Haar hokje was wel dicht maar het zat niet op slot. Als de persoon die nu in de ruimte was de deur zo openduwen dan zou ze in een heel lastig parket zitten, niet alleen zat ze in een heel rare positie, ze zou misschien wel vallen en bovendien had ze geen rok aan.

Geen rok… Natuurlijk niet, die lag nog op de wastafel. Waar was ze toch mee bezig, hoe kon ze dit nou doen. De oude Miranda, de zakenvrouw, kwam in snel tempo terug…

Ze hoorde de persoon in de ruimte rondstappen en dichterbij komen. Ze hield haar adem in en het angstzweet brak haar uit. Bovendien begon ze kramp in haar benen en rug te krijgen. De hokjes hadden onderaan een kleine opening dus als ze haar voeten op de grond zou plaatsen zou ze ook ontdekt worden.

De deur van het hokje naast haar werd geopend en ze hoorde er iemand naar binnengaan. Enigszins opgelucht ademde ze weer in.

In het andere toilethokje werden kledingstukken losgemaakt. Miranda hoorde een zucht uit het hokje komen en hoorde geritsel van een blaadje. Neen toch, … Die persoon ging toch niet zitten lezen op het toilet bedacht ze zich… Hoe lang zou ze nog in deze moeilijke houding moeten blijven zitten. Dat kon ze nooit echt lang meer volhouden. Zeker niet zonder geluid te maken.

Plots kwam er een diepe zucht uit het hokje naast haar. Er viel ook wat op de grond. Ze keek naar beneden en keek met grote ogen naar wat er daar lag. Het magazine was deels onder haar hokje doorgeschoven en liet niet aan de verbeelding over. Naakte vrouwen en mannen stonden in allerlei standjes op de opengeslagen pagina’s. Er zit hier iemand zich af te rukken was het eerste wat in haar opkwam… Hoe is het mogelijk. Die man had hetzelfde idee als haar gehad. Kwaad kon ze niet zijn op hem want ze was even erg…

Het hijgen en zuchten uit het andere hokje werd nu luider. Ze hoorde nu ook een soppend geluid en diepe zuchten. Kon een man zo kreunen… Klinkt afrukken zo raar… Bij de volgende kreun wist ze het zeker, dit was geen man maar een vrouw. Naast haar zat iemand zichzelf te vingeren.

Het geluid werd steeds luider en met een lange kreun kwam de vrouw in het hokje uiteindelijk klaar. Miranda durfde echter nog steeds niet niet te bewegen. Zweetdruppels liepen langs haar hoofd naar beneden. Eentje liep van haar voorhoofd tot het puntje van haar neus en bleef bleef daar hangen. Toen ze even haar neus bewoog viel de druppel exact tussen haar borsten. Ze voelde hem vervolgens tussen haar borsten door verder in haar blouse verdwijnen.

Ook het luierbroekje begon voor problemen te zorgen. Door haar ongemakkelijke positie werd het broekje hard in haar schaamstreek gedrukt waardoor het leek alsof de luier werd uitgeknepen en haar plas naar buiten werd geperst. De toiletbril werd hierdoor nat en ze was bang dat ze daardoor zou wegschuiven en vallen. Of de vrouw in het hokje naast haar zou horen hoe de druppels op de grond vielen. En bovendien moest ze eigenlijk alweer plassen. Allerlei spookbeelden gierden door het hoofd van Miranda.

Er werd doorgetrokken. Zou er nu eindelijk een einde komen aan haar beproeving? Het boekje werd opgeraapt, ze hoorde de deur van het hokje weer opengaan en de persoon naar de wastafel lopen. Water stroomde uit de kraan en vermoedelijk werden er handen gewassen. De handdroger ging aan. Nog even volhouden… Dit was de laatste keer dat ze nog met een luier naar kantoor zou komen. Meer nog ze zou stoppen met dat luier gedoe. Wat dacht ze wel, ze was CEO van een groot internationaal bedrijf, succesrijk. Dit hoorde daar helemaal niet bij, neen. Als ze thuis was zou ze alles weggooien en aan het werk gaan. Ze zou het luierhoofdstuk afsluiten.

De deur van haar hokje ging langzaam open…

Een jonge vrouw met blond haar tot over haar schouders keek haar aan. Ze had een smalle blauwe jurk aan met boothals en korte mouwen. In haar hand had ze de rok van Miranda.

De mond van de van de jonge vrouw viel tergend langzaam wijd open en haar ogen werden steeds groter terwijl ze Miranda in haar onmogelijke positie aanstaarde. De ogen gingen van haar hoofd richting haar kruis en de vieze luier, bleven daar enige tijd op gefixeerd en gingen vervolgens weer terug.

Miranda leek als bevroren en de stilte was oorverdovend Minutenlang bleven de beide vrouwen elkaar aanstaren tot Miranda ongemakkelijk haar hoofd wegdraaide. Shit, shit, shit, … mompelde ze. De kramp werd haar nu te veel en ze probeerde moeizaam terug in normale positie te gaan zitten. De jonge vrouw bleef haar ondertussen met nu halfopen mond aanstaren? Miranda zat nu weer enigszins normaal op de toiletpot. Ongemakkelijk deed ze haar benen dicht keek richting de grond en probeerde met haar handen de luier een beetje te bedekken. De jonge vrouw stond nog steeds in het deurgat en leek geen aanstalten te maken om weg te gaan of wat dan ook te doen.

Na enige tijd werd het Miranda te veel en ze probeerde op te staan. Omdat ze te lang in de rare positie had gezeten waren haar spieren helemaal verkrampt en ging het opstaan niet zonder moeite. Toen ze rechtstond stond ze pal voor de jonge vrouw die haar nu recht in de ogen aankeek. Miranda wende haar blik af, keek weer naar de grond en rechte haar rug zodat ze zich enigszins kon uitrekken om de krampen te verdrijven. Dit had ze beter niet kunnen doen.

Nu de spanning van haar spieren weg was kwam de druk ineens weer op haar blaas te liggen. Miranda’s mond viel nu ook open ze knikte haar knieën naar binnen en drukte haar handen in haar kruis tegen de luier, maar er was geen houden meer aan. Heel even hield het luierbroekje haar plas nog tegen, maar de toch al verzadigde luier liep door de stortvloed gewoon over. Er was niets tegen te doen. Haar spieren werkten niet meer mee en met enigszins gekromde rug bleef Miranda maar plassen. Alsof ze dagenlang niet naar toilet was geweest. Niets bleef haar gespaard.

De jonge vrouw had waarschijnlijk niet onmiddellijk door wat er gebeurde maar toen Miranda naar de vloer keek, keek ook zij naar beneden en zag de plas langs de nylons over en door de pumps van Miranda, op de grond lopen.

Het huilen stond haar nader dan het lachen.

De zondvloed hield op. Miranda keek langzaam op en zag de jonge vrouw, die nog steeds haar rok vast had, naar haar voeten kijken. Daar had zich nu een plas gevormd die nog steeds groter werd omdat de luier en nylons bleven lekken.

De jonge vrouw keek weer op en de beide dames keken elkaar aan. Miranda, die er bij stond als een klein meisje die in haar broek had geplast, verwachte ieder moment dat de jonge vrouw haar zou beginnen uit lachen en zou weglopen om het verhaal over het kantoor te verspreiden. Weg was haar carrière.

“Nou, dat wordt verschonen he… Zei de jonge vrouw met een ontwapende glimlach.

Hoofdstuk 4

Verschonen… Dit antwoord had Miranda niet echt verwacht.

Ze staarde naar de jonge vrouw en lachte enigszins beschaamd terug. Uiteindelijk besloot ze dat ze de luier en de natte nylons maar moest uitdoen en zichzelf inderdaad moest verschonen. Haar pumps zaten ondertussen ook vol met plas, dus het werd hoogtijd dat ze actie ondernam. Enigszins waggelend zette ze daarom een paar stappen richting de wasbakken. Bij iedere stap die ze zette voelde ze hoe haar urine uit de luier klotste. De jonge vrouw bleef haar glimlachend aankijken en haar handelingen volgen.

Naast de wasbakken hing een papierdispenser. Ze drukte een aantal maal op het ding maar er kwam niets uit. “Shit…” dacht Miranda ” leeg natuurlijk..”, want de toiletten werden immers niet gebruikt. Rechts van haar, naast een bruine handtas, lag een boekje op het aanrecht. De naakte vrouw op de cover staarde haar uitdagend aan. Dit was het boekje wat zojuist op de grond was gevallen.

“Hihi… ” Lachte de jonge vrouw die op haar beurt nu een beetje een rode hoofd kreeg. “… Tja, we hebben allemaal onze geheimpjes he…” Zij ze een beetje verlegen.

Misschien was het de stress maar Miranda schoot nu zelf ook in de lach.

Beide vrouwen keken elkaar nu lachend aan en er kwam een soort verlichting over Miranda heen. “Als je toiletpapier zoekt dan heb je een probleem hoor… ” Zij de jonge vrouw. “Er is er geen”.

Miranda keek haar aan en vervolgens naar haar natte luier… Wat nu, dacht ze bij zichzelf…
De jonge vrouw liep op haar toe en opende haar handtas. “Ik heb wel nog wat papieren doekjes.” Uit haar handtas haalde ze een blauw zakje met daarin papieren zakdoekjes.
“Je bent niet echt goed voorbereid, he?” zei ze vervolgens.
“Neen, dit was niet echt de bedoeling.” Zei Miranda. Die de doekjes aannam, het pakje met enige moeite openscheurde en er een uithaalde. “Hier had ik niet op gerekend. Ik heb niets meegebracht om te verschonen.”
“Ook geen nieuwe luiers”?
Miranda keek de jonge vrouw weer enigszins verlegen aan, “neen, ook die heb ik niet mee” zei ze. “Ik heb helemaal niets mee… Geen nieuw onderbroekje, kousen, schoenen…” Miranda keek omlaag naar haar natte schoenen en besloot deze maar uit te doen. De vloer voelde koud aan.
De jonge vrouw keek haar aan met onderzoekende ogen “Dat is niet slim hoor, je moet altijd voorbereid zijn.”
“Ja dat heb ik nu wel geleerd.”
De jonge vrouw rommelde in haar tas en hield een wit onderbroekje met kanten randjes omhoog. “Ik eu… Heb ook wel eens een ongelukje he! Maar ik neem altijd mijn voorzorgen mee. Gebruik het maar, het is gewassen hoor.” Giechelde ze.
“Oh, dank je wel” zei Miranda enigszins verbouwereerd.

Er viel een stilte. Miranda wist niet goed wat ze nu moest doen. Moest ze haar luier uitdoen in het bijzijn van deze vrouw? Een vreemde vrouw die haar ondergoed met haar deelde. Ze leek ook niet echt aanstalten te maken om weg te lopen maar bleef haar glimlachend aankijken. Toch vond ze het op een of andere manier niet heel erg dat de vrouw bleef. Meer nog het leek haar wel een zekere vorm van vertrouwen te geven.

Miranda nam een besluit, legde de doekjes op de rand van de wastafel en begon zich van haar kletsnatte nylons te ontdoen. Deze voelden ondertussen al een heel stuk kouder aan dan toen de plas er net langsliep dus ze was wel blij dat ze er eindelijk van verlost werd. Met enige moeite kreeg ze de nylons naar beneden en gooide deze vervolgens in de wasbak. Nu was de luier aan de beurt. Ze vroeg zich af hoe ze dit het best kon aanpakken. Zou ze hem gewoon naar beneden trekken en er uitstappen of de zijkanten losscheuren? Omdat ze anders teveel moest bukken besloot ze de laatste optie maar te kiezen. Enigszins onbeholpen begon ze aan de rand van de luier te prutsen.
“Zal ik je helpen?”
Met een ruk keek Miranda op. Ze werd nog steeds glimlachend aangekeken.
Zonder verder wat te zeggen deed de jonge vrouw een stap naar voren, pakte de zijkant van de luier vast en scheurde deze door. Het leek alsof ze perfect wist wat ze moest doen.
“Als jij nou deze kant even vasthoud”
Miranda liet zich leiden en deed wat er gevraagd werd. De jonge vrouw scheurde nu de ander kant van de luier los, nam vervolgens de voor en achterkant vast en hurkte. “Even je been optillen.”

“Bomvol” zei ze toen ze glimlachend weer rechtstond.

Ze keken beiden naar de kletsnatte luier. “Hij weegt behoorlijk hoor” zij de jonge vrouw. Vervolgens legde ze hem bovenop de nylons in de wasbak.

Miranda stond nu, enkel nog gekleed in haar blouse, bijna naakt in het toilet van haar kantoor. Nu de luier uit was voelde haar schaamstreek en kont behoorlijk fris aan. Ze rilde enigszins van de kou. Maar ondanks die kou en ondanks de schaamte voelde ze vanuit haar borst een nieuwe warmte en gevoel opstijgen. Haar hart begon haast ongemerkt steeds sneller te slaan en een gevoel wat ze niet onmiddellijk kon plaatsen trok door haar lichaam.

De jonge vrouw keek haar even aan, nam vervolgens, nog steeds zonder een woord te zeggen, een aantal van de doekjes en hurkte voor de bijna naakte Miranda. Ze voelde hoe een doekje zachtjes over haar dijen werd gehaald, over haar knieën helemaal tot aan haar voeten. Met een nieuw doekje werden haar billen onderhanden genomen. Miranda liet zich zonder ook maar enigszins tegen te sputteren door de jonge vrouw behandelen.

Gehurkt streek de jonge vrouw steeds zachter met de doekje langs de dijen van Miranda. Er gloeide wat in Miranda. De warmte steeg nu op, ze begon zwaarder te ademen en met halfopen ogen keek ze je naar de jonge vrouw onder haar. Ze voelde de zachte aanraking steeds hoger tussen haar dijen terecht komen. Ineens voelde ze de hand van de jonge vrouw over haar gladgeschoren schaamstreek glijden. Iets in Miranda wou protesteren maar haar lichaam luisterde niet. Ze leunde tegen de muur en haar dijen gingen nog wat verder uit elkaar.

Zachtjes gleed een doekje vanaf haar billen over haar schaamlippen. Het volgende doekje werd bijna strelend over haar vagina gewreven. Ze voelde hoe vaardige vingers haar schaamlippen aanraakten en die enigszins uit elkaar duwden. Ze voelde hoe haar vagina zachtjes werd gestreeld. Ze voelde hoe een vinger haar clitoris beroerd er even mee speelde en vervolgens op een ander plaats speels kringetjes maakte. Ze voelde hoe een vinger haar kletsnatte vagina binnendrong. Ieder aanraking bracht Miranda meer en meer in extase. De zakenvrouw was weer helemaal verdwenen ze liet zich meevoeren op de golven van genot die steeds sneller op haar af leken te komen.

De jonge vrouw drukte haar lippen vol op de schaamlippen van Miranda. Ze voelde hoe een tong haar weg baande tussen haar lippen door. De warme tong eindigde bij haar clitoris en begon daar kringetje rond te draaien. De vaardige tong zette Miranda in vuur en vlam. Alle remmingen waren weg. De schaamte had plaatsgemaakt voor een intens verlangen. Alle emoties en gewaarwordingen van de hele dag kwamen samen in een gigantische climax. De jonge vrouw had perfect begrepen wat Miranda nodig had. Ze kromde haar rug en drukte haar kutje nog harder tegen de likkende tong en de zuigende mond. Een gigantisch orgasme bood zich aan.

Miranda ontplofte.

Het orgasme bleef minutenlang nazinderen. De jonge vrouw likte en beroerde haar vagina nog lichtjes. Miranda’s ademhaling werd weer enigszins normaal.

De jonge vrouw stond recht. Haar lippen waren nu enige centimeters verwijderd van de lippen van Miranda. En alhoewel ze nog nooit gezoend had met een vrouw drukte ze zonder nadenken haar lippen op de mond van de jonge vrouw. Ze rook en smaakte haar eigen geil maar dat maakte haar niets uit. Ze kusten elkaar minutenlang hartstochtelijk. Ze voelde hoe de borsten van de vrouw tegen haar eigen borsten werden gedrukt. Met haar linkerarm de jonge vrouw omhelzend zocht Miranda’s rechterhand de onderkant van de jurk. Ze trok deze enigszins omhoog, vond de rand van het onderbroekje en duwde haar hand naar benden. Ze voelde een kletsnatte vagina. Innig kussend begon Miranda de vrouw te vingeren. Met haar heupen wiegend reed de jonge vrouw als het ware op de vingers van Miranda. Steeds luider werd het gekreun en steeds natter werd de hand van Miranda. Ook de jonge vrouw kwam tot een spetterende climax.

Miranda trok haar hand terug. De beide dames bleven elkaar innig zoenen.

De jonge vrouw deed plots een stap naar achter, nam het onderbroekje dat al die tijd op de wastafel had gelegen en hurkte weer. “Stap er in” zei ze. Miranda deed wat haar gevraagd werd. Het onderbroekje werd netjes omhoog getrokken. Ook met de rok aantrekken werd Miranda geholpen.

De jonge vrouw deed een stap achteruit en bekeek het resultaat. “Zo dat kan er weer mee door”. Ze wast even snel haar handen, spatte wat water in haar gezicht en droogde zich af met een van de overgebleven doekjes. Ze trok haar jurk recht en fatsoeneerde zichzelf enigszins. Vervolgens draaide ze zich weer om naar Miranda. “Nu loop ik rond met een natte broek en ik heb geen reserve meer. Maar ik vind het niet erg hoor ” Ze giechelde en knipoogde naar Miranda “Ik moet gaan” zei ze. Ze drukte een kus op de lippen van Miranda, nam haar handtas, keek nog even naar het spannende boekje wat ze vervolgens liet liggen en liep het toilet uit Miranda compleet verbouwereerd achterlatend.

Hoofdstuk 5

Miranda stond te trillen. Alhoewel ze een nieuw onderbroekje aan had was dit op zijn beurt ook alweer nat. Haar orgasme zinderde nog steeds lichtjes na in haar lichaam en hoewel ze heftig was klaargekomen leek het alsof het vuur nog niet helemaal geblust was.

Langzaam kwam ze weer bij zinnen. Allerlei gedachten begonnen door haar hoofd te spoken. Wie was deze jonge vrouw? Wat zou er gebeuren als de rest van het kantoor dit te weten kwam? Zouden ze haar uitlachen, zou ze haar geloofwaardigheid verliezen? Op het matje worden geroepen door de directie? Ontslagen worden… Allerlei scenario’s spookten door haar hoofd.

Miranda keek in de spiegel en begon zich zo goed en zo kwaad mogelijk te fatsoeneren. Ze gooide wat water in haar gezicht en met de laatste doekjes wreef ze nogmaals over haar benen. Ze bleef het gevoel houden dat haar benen nog steeds vies waren. Uit haar handtas haalde ze een haarborstel en kamde haar donkere haren weer in model. Ze spoot extra veel parfum op om vreemde luchtjes te verdoezelen. Ook onder haar rok spoot ze wat parfum.

Ze keek om zich heen en zag de natte nylon en de luier in de wasbak liggen. Wat moest ze hier mee? Onder de wasbak zag ze een kleine prullenmand staan. Het plastiek zakje, wat de schoonmakers er altijd instoppen om het makkelijker te kunnen ledigen, was nog niet gebruikt. Ze haalde het zakje uit de mand, propte er de lekkende luier, de gebruikte doekjes en haar vieze nylons in en stopte het vervolgens in haar handtas. Hopelijk zou het niet gaan lekken. Ze keek rond.

Pas toen merkte ze dat ze koude voeten had. Ze keek naar haar pumps en die waren nat van haar plas. Shit dacht Miranda, wat nu? Ze haalde een doekje uit de tas wat nog enigszins droog was en probeerde daarmee de ergste schade aan haar pumps te herstellen. Ze stapte uiteindelijk toch maar in de vieze schoenen want op blote voeten durfde ze niet door het kantoor lopen.

Miranda keek rond, alles was opgeruimd. Ze pakte haar jas en keek naar het boekje wat nog steeds op de wastafel lag. Dat is voor de werklui dacht ze bij zichzelf.

Ze liep het toilet uit en naar de lift. Ze voelde zich vies en meende haar eigen plas te ruiken. Haar benen voelden zonder de nylons fris en ook wat kleverig aan. Als ze nu iemand zou tegenkomen zou die zich waarschijnlijk wel afvragen wat er gebeurd was. Want ze zag er nogal verfrommeld uit dacht ze bij zichzelf. En wat als er iemand in de lift stond? Ze besloot om met de trap een paar verdieping naar beneden te lopen. Uiteindelijk liep ze twaalf verdiepingen omlaag naar de garage. Bang als ze was om ontdekt te worden.

Ze slaakte een zucht van verlichting en ook een beetje van uitputting toen ze eindelijk in haar zwarte BMW stapte en de deur achter zich had gesloten. Snel startte ze de wagen en reed de ondergrondse parking uit. Ze raakte bijna het witte busje wat op een heel rare plaats voor de uitgang van de parking stil stond. Een man met een verwilderde baard keek haar enigszins nors aan. Het busje reed door.

Miranda vloekt binnensmonds en reed ook verder. Toen ze links keek zag ze een blonde vrouw de ingang van het treinstation inlopen. Verbeelde ze het zich of was dit de jonge vrouw uit het toilet.

35 minuten later reed ze de oprit op van haar vrijstaande villa aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. In de woonkamer gooide Miranda haar spullen op vierzit bank en liep onmiddellijk de trap op naar de stijlvolle badkamer. Smaak had ze wel en ze hield ook van luxe. De badkamer was dan ook strak afgewerkt, voorzien van een grote inloop douche met massage eenheid, bidet, toilet, twee grote wastafels, voldoende opbergruimte en kraaknet. Het zachte licht kwam van subtiel geplaatste dimbare lampen.

Miranda schonk ditmaal weinig aandacht aan het geheel, haar gedachten zaten heel ergens anders. Ze voelde zich extreem vies. Haar voeten plakten in de pumps en haar benen voelden kleverig aan.

Ze stapte uit de schoenen en kleedde zich uit tot ze alleen nog het onderbroekje aan had wat ze van de jonge vrouw had gekregen. Miranda keek naar de vieze vrouw in de spiegel. De vrouw was vrij slank en had sexy heupen vond ze van zichzelf. En dat vonden ook heel wat mannen dacht ze er onmiddellijk bij… Dat ze veel zwom, ondanks haar drukke werkzaamheden, leek toch vruchten af te werpen. Haar borsten begonnen wel enigszins te hangen. Dat vond ze minder leuk. Ze vroeg zich af hoe ze er hadden uitgezien als ze wel kinderen had gehad… Zou ze nog kinderen willen… tegenwoordig werden veel vrouwen steeds later zwanger. Maar het had haar eigenlijk nooit geïnteresseerd. Haar carrière vond ze belangrijker en haar borsten.

Met beide handen duwde ze haar boezem omhoog. Ze voelden zwaar aan vond ze altijd. Een flink hand vol had een van haar exen een paar jaar terug gezegd en sindsdien waren ze zeker niet kleiner geworden. Haar tepels stonden fier vooruit.

Ze keek naar de rest van haar lichaam. Een diepe zucht ontsnapte aan haar longen. Waar was ze toch mee bezig? Ze droeg het ondergoed van een voor haar totaal onbekende jonge vrouw? Een vrouw die haar betrapt had in een kletsnatte luier. Een vrouw waar ze sex mee had gehad in het toilet van haar bedrijf. Een vrouw… Ze had het met een vrouw gedaan. Alhoewel ze er wel eens over had nagedacht en ook op internet al het een en ander had gezien was dit alles nieuw voor haar. Ze realiseerde zich dat ze het enorm opwindend vond en dat het orgasme beter was geweest dan alle orgasmes die ze daarvoor had gehad. De jonge vrouw had bij haar wat losgemaakt wat geen enkele man daarvoor was gelukt… Ben ik lesbisch geworden dacht ze bij zichzelf?

Ze was alweer opgewonden.

Ze streek met haar vingers over de kanten randjes van het broekje. Midden in haar kruis zat alweer een natte plek. Ze wreef over de vochtige plek en voelde haar schaamlippen door de stof heen. De binnenkant van haar dijen voelden kleverig en vies aan. En toen ze aan haar vingers rook, rook ze de weeïge geur van haar eigen plas. Ik heb een nieuwe luier nodig dacht ze bij zichzelf. Van de nette zakenvrouw was momenteel weinig te merken.

Een plannetje begon in haar hoofd te borrelen. Zou ze durven. Ze liep naar de woonkamer en pakte de plastic tas met de luier, haar nylons en de doekje uit haar handtas. Er was gelukkig niets uitgelekt. Terug in de badkamer leegde ze de inhoud van de plastiek tas in de wasbak. Ze pakte de luier en de nylons en legde deze opzij. De doekjes gooide ze in het toilet en verdwenen met enige moeite door de afvoer.

Ze keek naar de vieze opengescheurde luier. Toen ze hem voorzichtig optilde voelde hij zwaar aan en rook naar plas. Haar nylons waren klam en ietsje kleverig. Miranda was ondertussen zo geil dat ze alweer alle remmingen kwijt was. Zonder verder nadenken trok ze het onderbroekje uit en deed de nylons terug aan. Deze voelden koud, vies en kleverig aan, maar dit wond Miranda nog meer op. Ze trok de nylons niet helemaal omhoog maar stopte ter hoogte van haar dijen. Nu nam ze de luier en legde deze in het kruis van de nylon. Ze trok de nylon verder op en de vieze luier drukte nu weer in haar kruis. Het koude gevoel tegen haar schaamlippen en kont deed haar even huiveren. Ze trok de nylon recht en bekeek het resultaat in de spiegel. Alles zat weer op zijn plaats en de nylons zorgden ervoor dat de luier niet kon wegzakken ondanks het feit de randen gescheurd waren.

Vies, Miranda voelde zich extreem vies. Maar tegelijkertijd wond dit haar gigantisch op. De tegenstrijdigheid was enorm. Ze was normaal gezien altijd tot in de puntjes verzorgd, stijlvol gekleed, opgeruimd en gesteld op netheid en orde. Maar haar alter ego was een extreem vieze vrouw. Groter kon de tegenstrijdigheid niet zijn. Als iemand dit ooit zou ontdekken…

Ze liep naar de douche. En leunde tegen de muur. Die voelde warm aan want hij was voorzien van een verwarmingselement. Een design snufje die iemand haar ooit had aangesmeerd, veel geld had gekost, maar waar ze de laatste tijd heel blij mee was. Ze hield er van om tegen de warme muur aan te zitten en weg te doezelen.

Maar nu was ze opgewonden, ze begon in de luier te knijpen en er over te strelen. Ze probeerde te persen en voelde hoe een klein straaltje urine in de luier belande die daardoor weer ietsje warmer begon aan te voelen. Niet genoeg naar haar zin. Ze sloot haar ogen en probeerde zich te concentreren. Een tijdlang gebeurde er niets maar toen voelde ze haar urine opnieuw de luier in lopen. Licht wrijvend met haar rechterhand over haar kruis en met haar linker hand in haar borsten knijpend voelde ze hoe de luier zich opnieuw vulde met haar warme urine. De verzadigde luier kon niets meer hebben en bijna onmiddellijk begon de plas langs haar benen te lopen. Plassend zakte ze op haar knieën en begon verwoed in de luier te knijpen en te wrijven. Hevig doorlekkend voelde de vieze vrouw dat haar hoogtepunt begon te naderen. Nog harder ging haar hand over de luier en verdween er tenslotte in. Een spetterend orgasme wat minutenlang aanhield was het gevolg.

Uitgeput zakte Miranda op de grond en bleef een tijdlang in haar eigen urine en geil liggen. langzaam begon ze aan de schoonmaak operatie.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top