Skip to content

Momenteel actief

Geile Cynthia van 18 zet zichzelf online
5/5 (5)

Het is alweer een paar jaar geleden maar ik vergeet het neuken van Cynthia niet zo snel meer. Cynthia was 18 jaar oud en gek op oudere mannen. Ze had een oproep op het internet geplaatst op een plek waar je op zoek kunt gaan naar een lekkere vrijpartij. Zoals haast iedereen wel weet zijn er heel veel sites en apps die daar speciaal voor zijn opgezet. Ik was geil en zat een beetje op zo’n site te scrollen. Ik was er al enige tijd op ingeschreven en had al veel aanbiedingen gehad maar dat bleek over het algemeen nep te zijn. Daarom had ik de site in kwestie een tijdje links laten liggen. Ik kreeg echter een mail waarin ze vertelden dat er verbeteringen waren uitgevoerd en dus besloot ik het nog een keertje een kans te geven.

Na ongeveer 10 minuten te hebben rondgekeken wilde ik al bijna uitloggen, tot ik de foto van Cynthia voorbij zal komen. Een heerlijk klein vrouwtje, mooie borsten en zalige vormen. Gewoon het type waar ik op val. Ik zag dat ze 18 was en dat kon ik haast niet geloven. Maar ja, waarom zou ik het geen kans geven? Ik had wel zin in een lekker jong ding. Dus ik begon een bericht te sturen en tijdens het typen merkte ik op dat ze online kwam. Ze reageerde dan ook meteen. We schreven wat heen en weer en het ging al snel van flirten naar geile praat. Het was fijn om te merken dat Cynthia ook veel zin had en na ongeveer een half uur had ik een afspraak met haar te pakken. Ze had er geen enkel probleem mee om bij mij langs te komen. Ze woonden niet zo heel erg ver bij mij vandaan en had eigen vervoer, zo zei ze. We hadden een afspraak voor het aankomende weekend en dat was er gelukkig al heel erg snel.

Toen ze bij mij thuis was bleek ze nog aantrekkelijker. Ze had een bepaalde uitstraling die je gewoon kon voelen. En wat ik kon voelen was dat ze geil was en dat ik haar heerlijk zou gaan neuken. Eenmaal binnen gaf ik haar drie zoenen en een knuffel en dat voelde al meteen heel goed. We dronken een glaasje van het één of ander en wonden er verder geen doekjes meer om en gingen direct naar de slaapkamer. Ik had mij van tevoren al gewassen, Cynthia wilde zich nog even opfrissen. Ik vond het goed en zei dat ik naakt op het bed op haar zou wachten. Aan haar blik te zien keek ze daar wel naar uit. Ik lag al wat met mijn lul te spelen en toen ze de slaapkamer weer in kwam lopen kon ze direct zien wat ik zoals in huis had en ik bij haar natuurlijk ook. Dat kleine en goed gevormde tienerlichaam was alles wat ik hoopte en zelfs meer! Ze kwam al op bed liggen en speelde met mijn lul en zoog heerlijk aan mijn pik. Ze had er erg veel zin in en voorspel was voor haar niet nodig. Daar had ik zelf ook geen zin in. Dat mooie mondje van Cynthia zoog flink, ze had er duidelijk zin in. Ik kon merken dat ze wel vaker aan een lul had liggen zuigen. Dat, of ze had gewoon heel erg veel talent. Ik genoot van haar zachte lippen om mijn lul heen.

Ze kroop op mij en begon mij te op allerlei plekken te zoenen. Ondertussen bewoog haar lichaam ritmisch over mijn pik heen. Ik werd geiler en geiler. Eigenlijk had ik een condoom om moeten doen maar deed dat niet, het liep goed af maar achteraf niet zo heel erg slim maar goed. Cynthia wilde dat ik haar ging pakken en gooide zichzelf op haar rug op het bed. Ik boog over haar mooie lijfje heen en mijn pik drong diep in haar ongelooflijk strakke en heel erg natte kut. Ik moest toch nog flink drukken om hem in dat geile gaatje te krijgen. Mijn voorhuid gleed zo strak over mijn eikel naar achteren. Eindelijk zat ik diep in haar en begon in en uit te pompen. Bij elke stoot begonnen haar mooie borsten te schudden. Ik zoog aan haar tepels en voerde het tempo een beetje op en deed weer rustig. Deels om haar te plagen maar ook om ervoor te zorgen dat ik niet al te snel zou gaan komen. Na een paar minuten draaide ik haar op haar zijkant en trok haar naar de rand van het hoge bed. Ze lag op haar zij en ik ging naast het bed staan en neukte haar zo weer in dat mooie kutje. Ze draaide haar bovenlichaam wat zodat ze goed naar mij kon kijken en begon met haar clit te spelen. ‘Oh ja, harder!’ zei ze kreunend en ik deed was ze vroeg. Ze kwam schokkend op mijn pik klaar. Ik kon dat kutje strakker aantrekken en schokken. “Fuck it”, zei ik in mijn hoofd en ik greep die heupen goed beet en neukte hard en diep. Schuddende billen waar ik op sloeg en waar ik in kneep en mijn tempo lag hoog en ik kwam klaar. Ik spoot die geile kut helemaal vol en toen ik mijn schokkende lul uit haar trok veerde Cynthia omhoog en begon ze aan mijn erg gevoelige pik te zuigen tot ik voor een tweede keer spoot, ditmaal nog lekkerder. Naderhand gingen we nog even douchen samen en speelden nog een beetje met elkaar.

Een week ging voorbij en ik wilde nog eens met Cynthia afspreken en dus ging ik online, ging naar de website en kon haar helaas niet meer vinden. Waarom ze offline was gegaan weet ik niet. Jammer is het wel want Cynthia was heel erg lekker. Soms hoop ik haar ergens in de stad tegen te komen maar ik denk dat ze mij dan zou negeren of zelfs niet eens zou herkennen. Het is de enige keer geweest dat ik met een tiener naar bed ben geweest. Maar om heel eerlijk te zijn smaakt het wel naar meer. Dus wie weet, misschien levert het delen van mijn ervaring hier mij nog iets op.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top