Skip to content

Momenteel actief

Laura wil meer dan flirten
4.26/5 (19)

Mijn ouders hebben redelijk lang na mijn geboorte nog een kind gekregen. Een meisje. Ik ben dol op mijn zus. We schelen 8 jaar en dat is best wel een verschil. Inmiddels is zij 18 jaar en hoewel ik niet meer thuis woon zie ik haar nog regelmatig. En naast haar ook haar beste vriendin Laura. Zij is ook 18 jaar en is om op te vreten zo lekker.

Laura flirt ook veel met mij en daar houd ik wel van. Ik ben gek op jongere meiden. Ik zie Laura eigenlijk alleen als ik bij mijn ouders op bezoek ben of wanneer mijn zus zo nu en dan langskomt. Dan is ze er vaak bij en hebben ze even snel iets nodig. Een lift ergens naartoe bijvoorbeeld. Verder kom ik haar niet vaak tegen. Tot een maand geleden. Want toen stond Laura ineens voor mijn deur. Ik woon in een flatgebouw en om binnen te komen moet je dan even bellen. Dan kijk ik op de camera en kan ik besluiten of ik je binnen wil laten of niet. Toen zij aanbelde hoefde ze niet eens iets te zeggen en drukte ik haast automatisch op de knop.

Nou moet ik het verhaal even aanvullen. Sinds een week ervoor had Laura ook mijn nummer en stuurde ze mij WhatsAppberichten. En ze was er al aardig uitdagend in, zinspelend naar dingen die ze met mij zou doen, zonder het écht te zeggen en met knipoogjes erbij. Alsof ze aan het dollen was. Het maakte mij geil en onzeker tegelijkertijd. En toen stond ze ineens alleen voor mijn flatgebouw en liet ik haar binnen. Mijn hart klopte in mijn keel en mijn lul klopte in mijn broek. Ik stond haar bij de voordeur op te wachten en zag haar over de galerij van de flat aan komen lopen. Een strakke broek en een leren jasje. Haar heupen bewogen sensueel heen en weer en zo ineens was ze bij mijn voordeur. We gaven elkaar beleefd wat kusjes. Mijn bedoeling was haar drie zoenen op de wangen te geven maar op sluwe wijze wist zij een kus op de lippen voor elkaar te krijgen en dat deed ze zacht en met een hele duidelijke boodschap. Soms kun je dat in een zoen voelen en dat was in dit geval zeker zo.

Ik liet haar verder binnen en deed de deur dicht en merkte dat ze aan mij bleef zitten. Ik vond dat natuurlijk helemaal geweldig maar toch vroeg ik wat ze aan het doen was. ‘Ik was toch duidelijk in de App? Of dacht je dat ik grapjes maakte?’ Ja, dat dacht ik maar dat ging ik op dat moment echt niet zeggen. Wel zei ik dat ze niet heel duidelijk was en haar respons was dat mijn zus soms mee aan het lezen was en Laura wilde liever niet dat zij het door zou hebben. Ik nam de uitleg voor lief en toen die lekkere 18-jarige Laura mij ineens vol in mijn kruis geep terwijl ze mij zoende waren voor mij alle remmen los.

Ik greep Laura beet en trok haar tegen mij aan. Ze sprong als het ware in mij en sloeg haar benen om mij heen. Kussend en tongend liep ik achteruit tegen een muur. Ik draaide om en drukte haar tegen de muur. Na een paar tellen zette ik haar neer en Laura trok haar leren jas en shirtje uit en zat in haar bh ineens voor mij op de grond. Ze maakte mijn broek los en al snel stond daar mijn keiharde paal. Ze trok mij af en slokte zo mijn eikel naar binnen. Terwijl die geile jonge slet mijn lul afzoog trok ik mijn trui uit. Het was ineens bloedheet geworden. Haar mooie lippen gleden zacht over mijn eikel terwijl ze hard zoog. Even later kwam ze omhoog en begon haar broek los te maken. Het ging allemaal zo snel het leek haast niet echt maar dat was het wel degelijk. Want ik greep haar en duwde haar met haar broek op haar enkels tegen de muur. Ze deed haar kontje wat naar achteren en ik schoof mijn dikke pik diep in haar al kletsnatte poesje.

Keiharde neukte ik Laura tegen de muur en ze kreunde hard terwijl mijn heupen tegen haar billen knalden en het vlees zo lekker liet trillen bij iedere stoof. Ik zette mijn handen op haar schouders en ramde mijn leuter nog dieper in haar. Ik voelde mijn ballen schudden en mijn orgasme kwam sneller dan ik wilde. Ik hield het nog even in en neukte heel langzaam met diepe stoten zodat ik haar goed kon voelen. Ik nam alles goed in mij op en daarna kwam ik klaar. Ik spoot haar kutje niet vol maar besloot het over haar mooie billen te spuiten. Terwijl ik dat deed draaide Laura zich heel snel om en mijn zaad raakte van alles. De muur maar ook haar tieten en gezicht. Het werd een enorme bende zo maar dat maakte op het moment niets uit, het voelde gewoon geweldig.

Ik zie haar nog zo voor mij zitten met mijn zaad op haar lijf. Die dag, die uitbarsting van geilheid was het begin van inmiddels wekenlang heftige sex. Ik kan jullie vertellen dat Laura van 18 een echte nymfomane is. Als jullie willen kan ik er nog meer over vertellen, je zult het haast niet geloven.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top